Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
diana69 spune:
Cine imi poate da si mie parola de pe Webshots de la mami_2007 ca sa pun niste fotografii?
Multumesc.
elyanne spune:
Martutza misi (vb lu fii'mea) E bine de stiut 
Eu sper sa ratez... dar nu se stie niciodata... dr. zice ca-i imposibili sa nu fi avut (a facut si sora, si fratele meu, si io nimic... de-asta crede ca totusi am facut)... mama zice ca-i imposibil sa fi facut si ea sa nu fi stiut... adevaru e ca as fi avut ceva semne pe mine.. .ca raciam tot ce prindeam... ciupituri, bube ... iar la vremea cand stiam despre mine sigur n-am avut... Inclin s-o cred pe mama...
Despre scris pe forum pana la adanci batraneti... iete ca la mamici de sept-oct '04 scrie careva la cateva zile... si nu ne-am certat prea tare
Incet-incet se duce atmosfera... s-a dus aia de inceput, cand eram gravidoase... Poate aici n-o sa fie asa... dar nu prea cred... 'om trai si 'om vedea...
E clar ca n-o sa scriem pe forum pana-i insuram...
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu... neuronu in vacanta...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karra80 spune:
Salutare...
Am vizionat si noi poze......
Arianna superba in costum de mos,......Lauramar ti-am trim PM cu o intrebare....
Alex o sa aiba un super calendar...ce mult mi-a placut cum au iesit pozele.....super
Am gustat si IO iaurtul de la Yoplait cu cozonac cu nuca e bestial.....incercati-l...e super bun inca nu l-am testat pe ala cu mar si scortisoara da banuiesc ca e la fel de bun 
Roxanici mai cade Winnicu da nu are timp de sa se smiorcaie ca o ridic repede si-i distraag atentia...........
Stai relaxata ca nici noi nu dam pagini la carti la fel a facut si ea cu alea cartonate is roase toate....avem o pasiune pt hartie.....iar la capitolul culori sduntem tot la fel de corigente
da am mai scris ca nu o sa stresez copchila o las cand vrea ea sa invete.......
Goanga mea asa de gratioasa ia cu degetelele firmituri de paine de pe masa si le baga in gutitza de parca ar fi o mironositza care manaca cine stie ce delicatesa.........
Avem o pasiune fulgeratoare pt hartie....cum nu sunt atenta la reviste sau ziare rupe tot si cea mai mica bucat o baga-n gura.....
Si e pasioanat si dupa scamele de pe covor.....na ajuta la curatenie ca un aspirator....cum o kas si sacpa de pe patura pe covor direct cauta o scama si o duce direct la guritza
Elyanne sa scapati xde varicela....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
madybulancea spune:
buna seara fetelor....va multumesc pentru urari....noi am papat azi, asa ca sa sarbatorim 7 luni, f bine si i-am dat azi si iaurtel,dar cred ca am facut o greseala....i l-am dat pe tot pt ca dupa 5 lunigurite i l-am luat si am incercat sa ii dau laptic,asta ca sa ii dau treptat,dar s-a pus pe un urlat si a aruncat bibe de nici nu am avut timp sa reactionez si nu s-a potolit pana nu i-am dat iartul si dupa ce l-a papat pe tooottt era asa de ferecit....am facut rau????
poate reusesc sa pun poze de 7 luni....
ma duc sa ma joc cu razvanu!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Elena.2006 spune:
Salutare si de la noi!
Avem poze mai noi aici[URL=http://family.webshots.com/photo/2164564760101813761pKTziA]
Sanatate la puiutii bolnaviori !
Am vazut poze cu bondareii si albinutele si toti sunt foarte scumpi.
Noi suntem din ce in ce mai atomici, stam singuri in picioare, nesprijiniti, mai uitam de asta si mai luam cate o cazatura, apoi cand trece o luam de la capat.Am invatat sa aratam cu degetelul spre ceea ce ne intereseaza si sa atragem atentia ca ne dorim aia si ailalta.
Stefania bine ai revenit printre noi.Sper sa se mai animeze atmosfera si mai scrie si mamicile care doar ne citesc, indiferent de ce parere au...
Pupici.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
kmi78 spune:
buna seara fete dragi!
repede pana nu se trezeste Timeea; suntem destul de bine, crestem, mergem pe zi ce trece tot mai bine; a incercat-o o mica raceala a facut si febra aseara 38 cu 5 dar am redus-o cu nurofen si supozitor eferalgan la dif de juma de ora , nu cred ca am procedat bine dar m-a luat prin surprindere, de at nu a mai facut sa vedem in seara asta;
nu prea mai sunt la curent cu bebeii vostri si cu voi , timpul e de vina iar luna asta va fi si mai nasol, prin urmare mi-e tare ciuda dar sper sa fiti bine TOTI;
chiar daca scriu mai rar eu tot nu va parasesc!!!
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Am vazut pozele de aziAm remarcat in mod special plimbarea in caruciorul de carrefour, eu inca n-am avut curaj desi ma bate ganduuuul...
A, ca spunea cineva ca nu prea are incredere in comenzile prin internet ... eu printre altele asa am facut si invitatiile de nunta si asa mi-am luat si rochia de mireasa... si am fost FOARTE multumitaAm facut si eu comanda de calendare, vedeti aici pozele... sper sa iasa frumoase, mai ales ca am chinuit copilul la imbracat si dezbracat
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
despre ce comanda de calendare e vorba?? pozele cu Alex sunt superrrrr!!!

madybulancea spune:
uitati aic poze cu noi http://good-times.webshots.com/photo/2927478170101726224xdUjVi
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
diana69 spune:
A venit mosu si la Cezara
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2091718650096653195EKJOLI]
karra80 spune:
vreau si IO userul al 4shared...ca banuiesc ca parola e aceeasi....
astept
multam
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie