LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Toanca si Biei ii plac muraturile..conopida sau gogonele!
Giova si Bia are mai nou o alunita mica pe brat, eu nu ma bucur de aparitia ei..o preferam fara nici una...si eu am o gramada si nu-mi plac! Probabil ca ii vor aparea si altele pe masura ce se va expune la soare!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata!
Razvan a mincat in weekend varza murata; castravetii inca nu-l atrag. Dar cred ca-i vor placea.

Noi suntem cu SN, fara febra. Luam sirop preventiv, sper sa nu se inrautateasca. Noi n-avem alunite inca. Sper sa fie cit mai putine.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by monica70

Ce parinti denaturati
Cum se uita la film,Diana tot striga ATA-I A BOBO! ATA-I A BOBO! de nu intelegeam ce vrea ... Am vazut ca se trage de pantaloni si asa mi-am dat seama ce vrea sa zica! Ghita ii daduse niste pantaloni ramasi scurti,zici ca e pescarita,nici eu nu am observat (cand sta in picioare nu se prea vede,dar stand in fund ... e cu picioarele goale ) Am ajuns sa ne anunte fata ca ii sunt mici lucrurile si tre' sa le dam la bobo Asta e ,acum am schimbat-o,e multumita

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Hahahaha... ce fain :))))

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kuku spune:

la multi ani copiilor si numai bine. un an nou fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by Ana_m
Asa si acum sa va dau o veste !!! De fapt mai bine va las sa ghiciti . Sa vedem cine i-a premiul cel mare . Ia ghiciti cu ce spiridus o sa ne intalnim in curand ???? (e vb de un spiridus cu care nu ne-am vazut niciodata ). E cineva cu care nici nu credeam ca ne vom inatlni .
astept variantele

quote:
Selin

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Ia uite.........cine stie...cunoaste!!

........noi suntem bine doar in lipsa de timp. Cam ca peste tot in perioada asta si la noi e agitatie mare la servici. Una peste alta noi tot ne chefuim pe la mese de Craciun. Vineri a fost una cu intreaga familie tinuta de firma lui Heinz, asta seara ies la o pizza cu prietenele mele iar vineri seara e cheful de Craciun de la firma mea..........si apoi sper sa fie gata.
De Craciun in sfarsit am rezervat la socrii.....de fapt stam in apartamentul bunicilor care sunt la azil DEci mergem pe munte, sper doar sa fie destula zapada.

V-am pupat sunt prin zona!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Costumatie? am vb. azi cu educatoarea. o intrebam daca trebuie cumparat ceva pt. mos Craciun. Mi-a zis ca nu, doar costumatie pt. pitic.cica sa-i fac o pelerina alba eu sunt un anti talent la asa ceva. macra de mergea cineva in Alba ca o puneam pe mama sau pe cumnata sa-i faca, dar asa e musai sa ma descurc eu...sa vedem ce fulgulet va iesi. de abia astept sincer...e prima lui serbare. si au inchiriat o sala mare, ca la gradi nu e loc...de abia astept sa mergem.

de abia l-am trezit de dim. Plangea si vroia la el in patut, la nani-nani. Incerc sa-l culc mai devreme, caci e obosit, daca nici la ora 6 nu vroia sa se trezeasca. ajunsi la gradi, i-am zis sa mearga la nani, el cica: nu, a piii!!!

Cata sper sa nu aibe nimic grav Bia, sa fie de la maselute. vezi si tu, daca o mai doare, fugi cu ea la un control.
Toanca marco de mult baga muraturi, doar ca m-a cam interzis homeopata, asa ca le ascund de el, dar si cand vede castravetii...e jale mare daca nu primeste.
Oachi sper sa treaca cat mai repede SN, noi le avem de vreo 2 sapt. astea sunt la moda acum.
Mira va intalniti cu Ana? unde, cand, cum?
Ma bucur ca mergeti la munte de Craciun. sa aveti parte de multa zapada!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Sory , aseara nu voiam sa va tin in suspans dar s-a pus sotul la comp si nu s-a mai ridicat.
Maraki , castigatoare .
Da cu Selin ne vom vedea , si binenteles Daria si David .
Moni ai avut noroc ca era Nicu la comp si voia nu stiu ce sa citeasca ca nu voia sa stea pe mess si m-a presat sa zic numele fetei ca de nu te mai lasam sa fierbi . Nu puteam sa zic o spiridusa , ca suna aiurea nu ?
Nu stiu ce a avut Clara si in noaptea asta ca din jumate in jumate de ora s-a trezit , a cerut de 4 ori lapte , nu stiu ceva o supara rau or fii maselele dar eu nu vad nimic

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Eu acasa,ma simt ca naiba de la CM
Si mami vrea sa vina sa ma ajute la curatenie ,ea baia,eu bucataria.Ce sa va zic ce chef am.Am luat un NO SPA poate imi mai revin.Diana se tine scai de mine,sa desenam mai nou si nu prea vrea singura sa o faca.Ne tot certam pentru agrafa din par
Si i-am pus pe DVD desene,dar i le-am oprit ca m-a enervat deja: aia nu ,ailalta nu ,sa ma scuteasca
Ca sa putem lucra de ea,trebuie sa o scoata la plimbare, ca altfel nici vorba.
Deocamdata imi beau cafeaua si mai aranjez niste acte p-aci.

TOANCA se vede ca citesti pe sarite cand apuci: de castraveti murati s-a vorbit de n ori: multi spiridusi sunt mare fani,inclusiv fiica-mea.
CATA pai vad ca a inceput Bia sa si lege propozitii
OACHI sper sa ramana doar la atat Razvan si restul cu SN,la fel!

Mai si restul care vorbesc intreaba atat,doar ca sa se afle in treaba??? Pai de azidimineata deja m-a innebunit Diana de cap: ce faci,ce-i asta,ce-i aia,ce-i acolo,ce aude,unde nu stiu cine etc. Mai lipseste doar DE CE-ul ca sa puna capac

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

quote:
Originally posted by Giova
[.

Mira va intalniti cu Ana? unde, cand, cum?
Ma bucur ca mergeti la munte de Craciun. sa aveti parte de multa zapada!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)

In drum spre Ro o sa oprim la ei sa dormim o noapte . Acum mi-am dat seama ca trecem exat pe unde stau ei , si e treaia oara cand trecem , eu mereu ma gandeam la ea cand treceam oare pe unde o sta, dar nu mi-a trecut prin cap sa ma uit pe harta . Si uite ca Mira a fost draguta , ca are atatia nazdravani pe cap , si a zis ca se bucura mult sa vina inca o spiridusa o noapte pe capul lor

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA ce va invidiez,o fi mare distractie acolo,ce fericita va fi Clara cu copiii !!! Eu zic ca maselele-s de vina ca s-a tot trezit!
MIRA spor la treaba
CATA sa stii ca si Diana mi-a zis intr-o dimineatza ca o doare capul si imi arata spre tampla,eu am presupus ca e de la dinti,ca se plansese inainte si de BUBA GULA .Poate aia o fi si la BIA!
GIO hai ca perdele albe n-ai,dar un cerceaf ratacit tot gasesti - numai sa nu iasa fantoma in loc de fulg Ce draguti trebuie sa fie la prima lor serbare!!!

Mergi la inceput