LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA pai cine-i mai aproape? O luam in ordine: Dani de Mirela?
Alain de Silvi? Alexandre de Andiaroro? Sau Mark de Anda? Sau va opriti pe la Angelo de Maraki in drum? Daca nu am nimerit-o nicicum am o scuza: am zi critica intelectual

Cat despte setul de cuatenie: azi am gasit-o cand am venit de la birou,cu buretele si solutia de spalat geamuri,imi "curatza" de zor vitrina . De aspirator nu se prea prinde (decat sa monteze si demonteze furtunul) ,matura e vedeta dar juma' de coada s-a dus deja,iar pe lopata a calcat Ghitza: traiasca scotch-ul

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa felicitari Emmei ca recunoaste alfabetul si scrie anumite cuvinte.si eu zic ca e cam devreme cu conopida pt. Alex.
Moni faine puzzle, Marco a primit asa o litera, parca M.
Dana ma bucur ca te ocupi iar de site. voi cauta poze sa-ti trimit.
Maraki ce mai faci? angelos?
Ingrid pozele din drop nu sunt facute de mine, ci de fotografii hotelului. as vrea eu sa ma pricep asa.

Marco a adormit dupa o baita cu spuma, asta dupa ce facut o groaza de prosti si a fost certat de tati.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Dani de Mirela.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

La Selin nu m-am gandit,am luat in calcul numai baietii.Deci pe Angelo il taiem de pe lista,nu?
ANOO hai zi!

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

ne tine in suspans....

_

Mergi la inceput

Io am aflat

Mai sa va zic ce face fiica-mea: eu tineam batistele (o parte) in sertarul de la noptiera si toata ziua buna ziua le tot scoate,se "sufla" la nas,mai sterge praful etc.Tocmai ce le-am spalat pe toate,preventiv (ca le mai si pune la loc dupa ce le foloseste ) Azi am gasit una uitata in pat: cica a sters cu ea vasele de bucatarie Clar, trebuie sa le schimb locul,ii las doar vreo trei de sacrificiu, la momeala .

Mergi la inceput

Aaaaaa GIO ,dupa cum vezi, fiica-mea e cuminte,nu manjeste peretii Cu ea nu ma risc decat la vreo conjunctivita ,acolo

Mergi la inceput

Moni fiecare e cu damblaua lui. vrei sa-ti spun ca Marco ia servetel si se sterge de kk si daca nu sunt atenta isi spala si fatza cu el?
sau ca mi-a stricat un ruj scump, ca si l-a intins pe fatza crezand ca e "chema"=crema.copii....copii
pufuuuuu!!!! cum e Vladimir cu bona?
Ana noua cand ne zici?

gata, la somn cu mine, ca am navigat pe forumuri "destepte" si doamne ce ghiveci e la mine in cap.
, pe maine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu sunt cam necajita ca de aseara Bia se vaita din cind in cind ca o doare capul..sa fie oare de la masele, ca eu alta explicatie nu am! Ea se vaita ieri si de ochi, dar cred ca si-a bagat sclipici de pe niste globuri in ochi..azi de dimineata iar s-a luat de cap..offf..am pus-o pe bona sa ii dea nitel nurofen ca e antiinflamator..
In alta ordine de idei i-am dus ieri un om de zapada bibelou si era era foarte incintata de el zicea numai "zapada, patine, gheata"...de patine cred ca bona a invatat-o..in schimb am auzit-o si cu " a mulit nenea" ( a murit nenea) cind a vazut din neatentia mea o stire despre un accident..la clopotei zice "danga langa" Cind trece pe linga o biserica sau vede o icoana spune "doamne doamne" si "Isus"
Ingrid e tare Diana..scumpa de ea, deja 3 poezii..sunteti mari!
Bee si Bia stie de maine si mai tirziu..de numarat stie pina la 10, de la 0, dar prefera numerele 4 7 8 9 10...culori recunoaste cel mai bine albastru...pronunta culorile alb, galben, roz, verde, albastru, rosu, mov...si eu ma mir cit de mari sunt progresele de la o zi la alta, cuvinte noi pe care eu nu prea i le-am zis..
Giova hai ca gasesti tu ceva alb, doar nu il lasi pe Marco fara costumatie?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi...
Giova, trebuie sa gasesti ceva ca doar n-o sa-l lasi pe Marco necostumat....
Matei mai nou a descoperit gustul castravetilor murati; daca ar fi dupa el ar manca un borcan intreg...
Spiridusii vostri mananca castraveti murati?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput