Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
Simo78 spune:
Gabriela fiecare trece prin momente de criza in cuplu. Esti obosita si nu mai ai rabdare sa tratezi criza ca pe ceva trecator si e de inteles. Sper sa se rezolve cat mai curand.
steluta toate avem programul nostru mai mult sau mai putin aglomerat. De unde sa stim ca noi o sa ne luam din timpul nostru sa scriem a nu stiu cata oara ceea ce s-a dezbatut si para-dezbatut, vorba I-uliei si tu poate nu o sa ai timp sa mai intri sa citesti raspunsurile...de e x la intrebarea cu dintii ti s-a mai raspuns odata, deci atunci nu ai intrat sa vezi si ai revenit cu intrebarea...Nu e vorba de rautate, dar toate suntem ocupate.
Aaaaa asta cu mura-n-gura o vreau si eu pentru diversificare
...si am vazut ca sunt boluri gradate, deci nu trebuie cantarit.
Ma intorc la Matei, avem o discutie foarte interesanta...pfuuu bleu si alte cele nereproductibile. Eu le repet dupa el si el se distreaza pe seama mea ![]()
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
ghinetz spune:
Aylin, Lia, Ame intru si eu in clubul vostru, al celor care fac totul dupa un program. Sotul meu rade mereu de mine, ca eu fac orice daca e premeditat de o "lista"; cumparaturi, cadouri, cheltuieli, planuri de vacanta...totul e facut doar daca ininte am o lista. Si ce lista faceam eu aseara de radea sotul de mine? Lista cu diversificarea! Ore de mese, alimente intrduse nou (ce? cand? dupa cate zile de la antecedentul?)
Insa, spre surprinderea mea - ziceam ca sunt la al doilea copil, ca am primit de la voi atatea informatii - deci, spre surprinderea mea, acea lista s-a transformat intr-una plina de intrebari. Am sa o definitivez si o trec aici, pe curat
, sa imi notez apoi, pe lista - unde altundeva - si raspunsurile.
Oana
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andicu spune:
Si eu cu lista !!! ![]()
E casa plina de liste facute de mine! si sotul rade de asta! lista de cumparaturi, lista cu diversificarea, cu programul lui bebe, cu ce-ar trebui sa fac, cu cadouri...etc etc.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

aylin_tarcan spune:
alina.a, ala e la loc de cinste la mine in fisier ![]()
in caricica de la mami e bine ca sunt retete, multe insa cu banane (de aia, lia, tot intreb eu de banane). si tare mai sunt bunute alea cu banane. daca aman retetele alea pana la 8 luni, raman iar fara retete. ![]()
lia, bine ai pus punctul pe "i"
monicabo
tie si strumfitei! ati ajuns la 5 luni. e ceva! de acum nu mai e asa o problema! o sa iti raspunda fetele!
gabriela, eu una, din proprie experienta nu stiu cum e cu un sot care nu te intelege. adica ii mai zic si eu lui alex ca nu ma intelege, ca e greu cu alma etc etc. dar asta asa, ca sa ma mai matzai. din pacate nici eu nu am niciun ajutor de la el, dar lucreaza foarte mult, daca eu nu mai lucrez, cineva trebuie sa aduca banii. e mai mereu plecat din tara...
insa, ca si ajung unde vreau, eu intotdeauna l-am luat deoparte si am incercat sa ii explic de ce mi-e greu, de ce am nevoie de la el, ca am nevoie de o vorba bune, de tandrete, de ...de...de...intotdeauna a inteles si am capatat inzecit. nu imi dau seama ce ar trebui sa faci tu, in afara de ce am facut eu. dar trebuie sa obtii intelegere. iar asta depinde de el.
eu iti dau un
mare mare, si poate daca mai vorbesti pe aici iti va fi mai usor.
ame, si io la fel. si tare greu imi e sa fie totul asa o nebunie dezorganizata si o ameteala maxima.
io nu sunt in stare sa aproximez nimic! cum cantarim 30 de grame de nu stiu ce? cred ca mai bine e cu "o lingurita rasa", "o lingurita plina" si alte asemenea masuri.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ghinetz spune:
Lia astept pozele
Nonna felicitari pentru dintisor. Copiii astia se pregatesc pentru masa de Craciun, nu?
Simo in discutiile voastre sa-i amintesti lui Matei ca ne e dor de el. Ca mai vrem poze. Cu el si cu tine
Gabriela, mai ieri ma plangeam eu de sot. Asa cum zicea Simo, sunt crize in cuplu, dar trebuie depasite. Nu ne putem lasa, nu trebuie sa uitam de ce ne-am casatorit cu omul acela. Pentru ca il iubim, nu? La mine orice astfel de criza se rezolva printr-o discutie. Are "dl. Ghinetz" o tehnica de rezolvare a conflictelor!!! E mester in manuit cuvinte, asta e. Mereu ma bazez pe el cand ne mai certam, ca stie el sa aduca si impacarea. Asa ca...incercati sa vorbiti, in liniste, cand sunteti numai voi doi.
Oana
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cristina26 spune:
Anya20 & Alina.a va multumesc mult. Chiar va admiram si eu cat de frumoase familii sunteti
. Va pup ca plange papusica mea
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul