Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
mandarinutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Noi am fost de dimineata la Budimex la control la dr. ortoped in baza trimiterii de la medicul pediatru pt asimetrie pliuri la picioruse. Am fost la dr. Secheli Ionut- foarte cumsecade si profesionist, fata e bine nu are nimic la sold, i-a facut si ecografie. Recomandari: nu infasat, nu premergator, lasata sa incerce singura sa merga, sa se ridice singura, si mers la mare, si asta valabil pt toti bebelusii. A stat cumintica la control, a facut un pipilica la ecografie ca a dat-o cu gel din acela rece. 
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
alehiam spune:
Neata!
La cat mai multe lunite sarbatoritilor de azi!
Sunt un pic stresata ca tati a racit... sper sa nu ne o dea si noua... daca pana acum eram suparata ca pleaca duminica, acum ma gandesc ca e mai bine decat sa stea cu noi si sa impartim virusi![]()
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
mandarinutza spune:
La multi ani pentru Ryuji si Naoki la aniversare a 5 lunisoare!
La multi ani! pentru Raisa,Yannis,Cristian Matei la aniversarea celor 3 lunisoare
La multi ani! pentru Stefania la implinirea a 2 luni.
Poze
alehiam spune:
ma apuc de capitol nou... tot e liniste
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
mandarinutza spune:
Rodica, felicitari pentru surpriza facuta sotului!
Alehiam, si tati al nostru a tot fost racit, dar nu l-am lasat langa fetita si a fost ok. Multa sanatate taticului!
Poze
bernix spune:
Nici io n-am fost la controlul de 6 sapt...
quote:
Originally posted by magdaz
Masurat, cintarit copilul.
Vorba Sabinei...nu mai chem medicul.
6,700 kg; 64 cm;PC 41- la 3 luni.
Ca si-asa nu prea am eu tragere de inima sa am de -a face cu ea...nu stiu de ce.
N-am fost nici la controlul de 6 sapt.Acum mi-e cam jena sa apar.Dar mai bine mai tirziu decit niciodata.O mai fi cineva atita de medical-indolent ca mine?
Daca nu m-a durut nimic...am folosit zona si am vazut ca functzioneaza..
Hai ca bat cimpii...
Promit solemn ca ma voi duce la stomatolg si ginecolog.Brrrrr..sa se faca atitica...
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe
rnico spune:
buna mamici!
si eu am dureri de spate cand stau prea mult cu bombonica in brate! iar saptamana trecuta cand am cantarit-o nu avea decat 4020gr la 6 sapatamani chit ca s-a nascut cu 3400gr! a pierdut si mult-la iesirea din spital avea 3170gr
totusi pe mine m-a durut ingrozitor spatele dupa cezariana, desi am auzit ca ar fi fost din cauza anesteziei: am facut rahi-perianestezie
bombonica ...23oct2007

Acum mi-e cam jena sa apar.Dar mai bine mai tirziu decit niciodata.O mai fi cineva atita de medical-indolent ca mine?