Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Noapte buna mamici,Noapte buna bebici!

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noapte buna copii....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multe multumiri celor care ne-au urat "La Multi Ani" pt cele 3 lunisoare implinite ..(mde, azi la noi, ieri la voi).
Noi ne-am intors de la deschiderea oficiala a centrului de conferinte din localitate. Chestie mare, la care s-a lucrat (in mare parte cu muncitori romani ) vreo 4 ani de zile si s-au tocat o groaza de bani, Insa am ramas profund impresionata (chiar daca nu e finisata), pt ca arata intr-adevar bine.
O colega a ramas cu bebelul. Am planificat totul asa incat sa doarma fata, insa si cei de la centrul de conferinta planificasera sa transmita in direct lansarea navetei spatiale. Ei bine, naveta a fost amanata 24 de ore, si fata mea n-a dormit decat 1 ora, din cele 4 cat am fost lipsa .
Cand ne-am intors, toate luminile erau aprinse, si Lin saraca se plimba cu bb in brate dintr-o camera in alta. Nu s-a prins ca ii era foame bb-ului...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Roxana, ma bucur ca Andreiutzu tau e bine.
Nasoala treaba cu debransarea. Din pacate se intampla. Dar din fericire mai sunt si altele care sa te scoata din galeata cu suparari si dezamagiri, gen mega surpriza de maine, pardon azi. Pacat ca n-ai mai avut timp si de indicii, da las' ca nu-i bai, conteaza finalul

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!!

Si...., nu-mi mai aduc aminte ce-am vrut sa spun ca inca ma gandesc la documentarul lui Michael Moore pe care tocmai l-am vazut. Atata vreau sa zic: 'Doamne iti multumesc ca traiesc in Romania asa cum e' ea. So, good night America wherever you are (si bine ar fi sa ramai acolo unde esti)

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Sper ca incet incet imi reintru in mana.
neuronii mei erau amortit RAU de tot.
am comis-o azi la repezeala, dupa ce a adormit Gheorghe.
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=2&idstory=178

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabinuta tare frumos...poza emana exact ce ai dorit sa spuna.Aseara te-am laudat si sotului...i-a placut si lui tare mult poza cand o ti pe Sofia in brate.

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Noi suntem bine,ieri am impodobit casa...am pus colinde si m-am mai linistit sufleteste.As fi vrut sa merg in tara in febroarie cand se intoarce si mama...insa imi e groaza de haine groase si multe bagaje...si-am hotarat sa vin in vara,cand este si bebelina mai maricica si va fi cald si bine.Cine stie...poate om face o intalnire pe-atunci
Am vazut pozici cu bebei draguti.Sa va traiasca tuturor!
Si elfii tare simpatici
Mai revin acum sunt pe fuga.Pupici

Poze

www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata

tuturor sarbatoritilor

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Neata Afibebe ca la mine deja e dupa-amiaza

Poze

Mergi la inceput

Ayumi pe la noi nu mai treci deloc?
La multi ani flacailor sa creasca mari si frumosi ca mamica lor si sa va bucure mereu.Uite ce mari s-au facut...au deja 5 luni.

Raisa,Yannis,Cristian Matei felicitari pentru cele trei lunisoare.Cat mai multe inainte.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Numai bine sarbatoritilor de astazi!!

azi am program de bucatareala, sa vedem ce-o sa iasa!!

Andries

Mergi la inceput