Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxali, de la farmaciile Dona nu Dorna . Costa in jur de 3-400 mii si se pot folosi pana la orice varsta. Si eu am folosit-o si a fost eficenta. Raportul calitate pret e chiar excelent, tinand cont de ce scoruri sunt in farmaciile noastre, unde orice siropel e peste suta de mii, e chiar ieftina.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Edit: si eu am Presepe, doar ca e gata construit. Il iubesc mult, il am din copilarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Emma am trimis in 3 parti!!! Mie imi place tare mult Cuppycake!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sper ca incet incet imi reintru in mana.
neuronii mei erau amortit RAU de tot.
am comis-o azi la repezeala, dupa ce a adormit Gheorghe.
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=2&idstory=178

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Roxali, intra www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">aici sa vezi toate farmaciile Dona din Bucuresti si vezi tu...care-i mai aproape de ai tai, le spui adresa.Eventual pot sa sune inainte sa nu mearga degeaba.

Pupici

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, m-ai facut sa plang! Ai scris cu multa sensibilitate, iar fotografia o ilustreaza intr-un mod... Felicitari!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sa vedeti ce am lucrat si noi. Deh, sarbatorile!

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Am uitat linkul. Ooops

http://www.elfyourself.com/?id=1192917159

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Maria, servici usor! A fost de belea Alex. Ai un sprijin de nadejde in casa. Mda, si asa deci... oracol la 11 ani... Pup barbatushul scump.
Nu stiam cum ai rezolvat cu burtica Teutzei. Mi-a scapat. De fapt cred ca al meu abia scapase de colita si am plecat in spital cu abcesul. Ce a avut apa? De fapt ce nu are apa...da, cred, numai buna nu e de baut, pt bb nici atat. Acum folosesti imbuteliata, nu? Servici usor
Isabela, pup Vladutzul scump cu gropitza in barbitza.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna seara, doamnelor!
Multumim mult celor care si-au adus aminte de noi azi cind implinim doua lunisoare! Doamne, cind a trecut timpul asta????Parca ieri eram cu burta la gura, iar acum printul meu face doua luni.
despre noi ce sa spunem, crestem destul de bine, a luat f bine in greutate in prima luna (1.5kg), acum mai putin (aprox 1kg), ii mai dau si completare ca se pare ca ce am eu nu e suficient, din pacate. in rest e un zimbaret si jumatate, a descoperit caruselul si vorbeste cu el, nu prea le are cu somnul peste zi, doarme f putin si mult in brate la mine. Stiti si voi cum e. Ce sa mai, e un ingeras de care m-am indragostit iremediabil.
Vroiam sa va intreb ce stiti despre Bebelac? Ca eu prima data i-am dat Nan, pe care nu l-a micat si am trecut pe Bebelac. Dar despre el am auzit ca nu ar fi tocmmai bun, ca f multi copii au avut probleme cu stomacul din cauz lui. Voi stiti ceva despre asta? Acum eu nu stiu ce sa fac. Si sa-i schimb iar laptele....parca nu imi vine. Pe de alta parte...Of, decizii, decizii. Va rog, ajutati-ma si pe mine ca sint cam in ceata.
Va pup si va mai scriu cind primesc liber de la imparatie.
Aaa, LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de azi!

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput

Sabina, no comment. Doar esti tu!

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput