Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
tomasa spune:
Roxali, de la farmaciile Dona nu Dorna
. Costa in jur de 3-400 mii si se pot folosi pana la orice varsta. Si eu am folosit-o si a fost eficenta. Raportul calitate pret e chiar excelent, tinand cont de ce scoruri sunt in farmaciile noastre, unde orice siropel e peste suta de mii, e chiar ieftina.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Edit: si eu am Presepe, doar ca e gata construit. Il iubesc mult, il am din copilarie.
aeperju spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Emma am trimis in 3 parti!!! Mie imi place tare mult Cuppycake!!!
isabelutade
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
super!
Sabina spune:
Sper ca incet incet imi reintru in mana.
neuronii mei erau amortit RAU de tot.
am comis-o azi la repezeala, dupa ce a adormit Gheorghe.
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=2&idstory=178
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
rodicamaries spune:
Roxali, intra www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">aici sa vezi toate farmaciile Dona din Bucuresti si vezi tu...care-i mai aproape de ai tai, le spui adresa.Eventual pot sa sune inainte sa nu mearga degeaba.
Pupici
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
tomasa spune:
Sabina, m-ai facut sa plang! Ai scris cu multa sensibilitate, iar fotografia o ilustreaza intr-un mod... Felicitari! 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
alinus_25 spune:
Maria, servici usor! A fost de belea Alex. Ai un sprijin de nadejde in casa
. Mda, si asa deci... oracol la 11 ani... Pup barbatushul scump.
Nu stiam cum ai rezolvat cu burtica Teutzei. Mi-a scapat. De fapt cred ca al meu abia scapase de colita si am plecat in spital cu abcesul. Ce a avut apa? De fapt ce nu are apa...da, cred, numai buna nu e de baut, pt bb nici atat. Acum folosesti imbuteliata, nu? Servici usor
Isabela, pup Vladutzul scump cu gropitza in barbitza.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
ancasilv spune:
Buna seara, doamnelor!
Multumim mult celor care si-au adus aminte de noi azi cind implinim doua lunisoare! Doamne, cind a trecut timpul asta????Parca ieri eram cu burta la gura, iar acum printul meu face doua luni.
despre noi ce sa spunem, crestem destul de bine, a luat f bine in greutate in prima luna (1.5kg), acum mai putin (aprox 1kg), ii mai dau si completare ca se pare ca ce am eu nu e suficient, din pacate. in rest e un zimbaret si jumatate, a descoperit caruselul si vorbeste cu el, nu prea le are cu somnul peste zi, doarme f putin si mult in brate la mine. Stiti si voi cum e. Ce sa mai, e un ingeras de care m-am indragostit iremediabil.
Vroiam sa va intreb ce stiti despre Bebelac? Ca eu prima data i-am dat Nan, pe care nu l-a micat si am trecut pe Bebelac. Dar despre el am auzit ca nu ar fi tocmmai bun, ca f multi copii au avut probleme cu stomacul din cauz lui. Voi stiti ceva despre asta? Acum eu nu stiu ce sa fac. Si sa-i schimb iar laptele....parca nu imi vine. Pe de alta parte...Of, decizii, decizii. Va rog, ajutati-ma si pe mine ca sint cam in ceata.
Va pup si va mai scriu cind primesc liber de la imparatie.
Aaa, LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de azi!
anca si Bb Vladut...