Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
isabeluta spune:
Ia ma bag si eu in discutie: adevarul este undeva la mijloc. Cazul lui Sebastian este cu siguranta un cumul de incompetenta, ghinion, neatentie... Sigur nu exista un singur vinovat, iar vina mai mica sau mare trebuie sa si-o asume toti. Inclusiv asistentele...
Eu insa ma intreb cu groaza...daca asta se intampla in Bucuresti ce se mai poate spune despre cazurile necunoscute din provincie?
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Sabina spune:
Tomasa, spune-mi, tu stii cumva daca e adevarata chestia cu boala genetica a micului Sebastian? cum ca ar fi avut accidente vasculare in utero?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Carpatina, sunt sigura ca ma iubeste cineva acolo sus si ca are mereu grija de mine si de cei dragi, nu m-am indoit niciodata de asta. Dar acum am asa o frica...mi-a disparut orice gand ca as putea face vreodata BB3.
Despre doctor nu stiu ce sa zic...El a zis ca ar fi trebuit sa imi faca eco la camera de garda cand m-au internat, insa aia nici tensiunea nu mi-au luat-o, m-au intrebat cat am de obicei. Cu fisura nu stiu ce sa zic...poate ar fi putut sa isi dea seama, ca eu la control m-am dus vaicarindu-ma ca ma doare, intrucat reflecta si dincolo si stiti ca ma vaicaream de durere. Dar asta este...hai ca sunt chestii minore, nu am de ce sa fac acuzatii. Am zis numai ca nici la mine nu a fost supravegherea perfecta. Nu muream eu din nasterea de copil de 5 kile ca sunt soi rau, insa cand ma gandesc ca Andrei a fost in pericol mi se ridica parul pe cap.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Nu muream eu din nasterea de copil de 5 kile ca sunt soi rau,
Pai zici ca numai aia buni o mierlesc? Atunci m-am linistit.. si eu mai am muuuulllt de trait... Si daca-i spui de regula asta sotului meu o sa zica ca sunt nemuritoare
de Ioana (27.09.2007)
isabeluta spune:
Emma am trimis in 3 parti!!! Mie imi place tare mult Cuppycake!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Roxana_G
Nu muream eu din nasterea de copil de 5 kile ca sunt soi rau,
Pai zici ca numai aia buni o mierlesc? Atunci m-am linistit.. si eu mai am muuuulllt de trait... Si daca-i spui de regula asta sotului meu o sa zica ca sunt nemuritoarede Ioana (27.09.2007)
Nu ma indoiesc ca si al meu ar avea aceeasi reactie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Piciulika spune:
La multzi ani sarbatoritzilor zilelor astea! De lunitze si de nume.
Intru mai rar, ca avem trebi multe si marunte - d ex. planificat cand facem si noi baldabac (Botezul), alergat dupa cadouri pentru cei din tzara...
Trebuie sa recuperez la greu din urma, scriitoarelor!
Hai sa va zic doua vb de noi, ca sa stitzi ca suntem bine.
Am fost la control la 'consiliatoarea de mamici si tatici'.
Am trecut la 8 sapt si jumatate granitza de 6 kg
- cum zice pe o hainutza de la H&M: this body is made of 100% milk!
Yep, tot de la mami, grasa si frumoasa si lila (Milka).
Nu a mai crescut spectaculos in lungime sau capsorul (oricum, am nascut un capos - 38cm - unde sa mai creasca? Deja nu ii intra pe cap hainutze de 3-4 luni!) dar ne dezvoltam pe palierul superior de crestere si ne-a scris tanti in carnetzel: "Super! Tzinetz-o tot asa!" (suntem tare mandri de 'diploma' asta!)
Michael e tot mai cooperant noaptea (o data , max de 2 ori ma mai trezeste), laptic avem, ieri la shopping a fost un ingeras: 5 ore nici mac nu a zis. Suntem bine.
Mosul a fost taare darnic cu cel mic - la noi mai potolit, asa - si acum are si el costumas de Mos. Luy, ne primesti in clubul prezidat de ochioasa ta?
(poze vor urma, pentru admitere in club)
Fug sa pap ceva pana doarme voinicul.
Sanatare tuturor. Revin.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Am uitat sa va spun - pe langa datele tehnice:
la control, Michael i-a zambit foarte sarmant doamnei consiliatoare - a topit-o ce sagalnic flirta cu ea.
Iar cand l-a pus pe burta, nu si-a ridicat capsorul (o face, dar doar cand e in forma, dar atunci foarte inalt, cu mainile drepte) ci si-a ridicat fundul in sus si se tot impingea in picioare sa inainteze! Asa de caraghios arata... 
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
tomasa spune:
Sabina, nu are bietul un diagnostic clar. Insa nu a fost numai circulara de cordon si hipoxia generata de asta de vina pt. toate problemele lui... se pare ca era bolnavior inca din perioada intra-uterina. E inca in investigatii mititelul. Oricum asta nu scuza restul.
Felicitari pt. Gheorghe! Ma bucur ca ii merge atat de bine, sper sa fie la fel si la noi.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Roxali spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi(de nume sau de zi)!
Rodica spune-mi si mie cum e cu batista bebelusului, adica se pot cumpara doar de la farm Dorna si cat costa , ca as vrea cand imi vin ceva neamuri de sarbatori sa le spun sa-mi cumpere...ca nu se stie , poate voi avea nevoie de ea...apropo pana la ce varsta se poate folosi.
Piciulika mananci de regim strict...sau te abti doar de la varza, fasolici, mazare etc
Vmkriss felicitari ptr micul crestin e frumusel si grasunelllllllllll
Pozele sant super...din ce cartier??
Mai fetelor cred ca ma voi apuca si eu de pom sambata...noi avem de construit si presepele(unde sa nascut Isus, cu magi, toata povestea noptii magice).
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze