PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
gina_butnaru spune:
Mersi mult, Babee. 
crissa71, ce e pe Antena3? Eu sunt la serviciu.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
gina_butnaru spune:
Fetele, eu fug sa-l iau pe piticu' de la cresa si ma duc la cumparaturi cu el. Vorbim maine! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
map spune:
Pupici la piersicute,
am venit sa dam un semn de viata, sa sunem ca suntem sanatosi si voiosi. robert face numai zapaceli, pasiunea lui cataratul pe und epoate. Mai nou a invatat sa se catare pe robinetul d ela calorifer in bucatarie si se tine cu mainile de tevi. Incearcasa sara din patut si sa se urce in cada dar inca nu reuseste ![]()
Eu sunt ceva mai bine, greturile persista insa intr-o varianta ceva mai moderata. Am insa o burticica cam mare...ma gandesc daca oare dr nu a vrut sa-mi spuna prima data daca vede doi sau nu
Sper sa fie numi muschii ceva mai slabiti. La Robert nu s-a vazut nimic multa vreme si acum deja mi se pare ca am o minge...sau poate doar mi se pare. Toane de gravida, va aduceti aminte cum este ![]()
Fug sa mai calc si eu ceva. O seara placuta si-un Mos Nicolae cat mai darnic!
Va pupam
Monica
si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Babee spune:
quote:
Originally posted by map
Eu sunt ceva mai bine, greturile persista insa intr-o varianta ceva mai moderata. Am insa o burticica cam mare...ma gandesc daca oare dr nu a vrut sa-mi spuna prima data daca vede doi sau nuSper sa fie numi muschii ceva mai slabiti. La Robert nu s-a vazut nimic multa vreme si acum deja mi se pare ca am o minge...sau poate doar mi se pare. Toane de gravida, va aduceti aminte cum este
Eu te inteleg prea bine

.Ai grija de tine si de Robert si nu te agita.-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
bulinuta27 spune:
seara buna livada
hai ca ma tot chinui si nu reusesc sa scriu si eu 2 randuri
babee ohoo ce am vazut io acolo domle ![]()
cristina deci asa te ocupi de casting...
azi zic pas ca e ziua sotului dar maine....![]()
sarilla ce bine imi pare ca va merge bine 
emilia sanatate multa tatalui si incerca sa nu te superi prea rau...ai grija de tine si de bb 
bysko felicitari pentru alegerea facuta
map si eu am avut burta mare de la inceput pana la sfarsit de ma intrebau daca am 2 sau 3?
si era lumea dezamagita ca era doar unu...unu da bun 4150 la 37 de saptamani
pupici
mada nu te mai enerva ptr toti tampitii...
ca tot veni vorba de cadouri eu i-am luat un puzzle cu animale vorbitoare...stie sabina de care
si o gaina simpatica care canta danseaza, merge si cand o iei de gat cotcodaceste
de Mos Craciun sunt in pana de idei 
ma pregatesc sa plec home ca ies cu soata in dotare la 
va pupicesc si Mos Nicolae sa va aduca multa sanatate si cadouri
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Cristina_Ioana spune:
Am vazut conferinta de presa pe Antena3 si am citit si la generale unde scria Martta si mi-a zburat starea de bine de azi si veselia si tot...m-au napadit amintirile si m-am inrait din nou ![]()
bulinuta27 spune:
cristina-ioana te cred si te inteleg
...si la noi tot din nepasare lor am trecut prin ce am trecut cu rari
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Cristina_Ioana spune:
Buli stiu iubito si ma apuca niste draci uneori...
Mama mea era sa moara la nasterea surorii mele tot din cauza lor, era in moarte clinica si nimeni nu vroia sa ii faca ceza, sora mea e handicapata tot din cauza lor, se kinuie si ne kinuie pe toti de 24 de ani, eu am pierdut fetita mea scumpa tot din cauza lor si efectiv ma apuca uneori niste draci de i-as omori cu mana mea ...
anasia spune:
cristina ioana, of,...
babee, 

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Buli la multi ani sotului si aniversare frumoasa
.
Fetele imi pare rau, fiecare dintre noi are cate o poveste mai mult sau mai putin placuta cand e vorba de nasteri.Sanatate tuturor, putere si...nu stiu ce altceva sa spun.E dureros ![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca