PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 2
gina_butnaru spune:
Sabina, am uitat sa va zic data mea de nastere, in caz ca vreti sa ma treceti in listuta de sarbatoriti: 17 februarie 1977. Vreau sa primesc si eu urari de ziua mea! Glumesc! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
Cristina_Ioana spune:
Ginoaso, nu ai suparat pe nimeni iubito, eu tocmai asta ziceam ca nu ne dam copiii la gradi pentru ca nu le putem oferi acasa totul...ci pt ce ziceati tu, babee si alte mamici in cap. trecut.
Eu sunt pentru, la 3 ani vom merge si noi.
gina_butnaru spune:
ok, Cristina, inseamna ca am inteles eu gresit, scuze. Ma bucur ca am inteles ce vroiai sa zici.
Si la chestia cu "mosul" ma inscriu si eu, daca tot te ocupi de organizare.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
Babee spune:
Ieri dimineata s-au trezit, au venit in patul nostru si apoi au adormit.dormind
si de ieri de la petrecere, Rebecca si Phillip
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
gina_butnaru spune:
Babee, ai niste scumpi! Sunt superbi bebeii tai! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Babee spune:
Gina eu atat sper ca bebe3 sa aibe genele mele si parul cret ca si ei
Gabriela
, Phillip si Rebecca
gina_butnaru spune:
Babee, pe 5 februarie o sa aterizam si noi la Viena (ca am vazut ca acolo stai). Vin doar eu cu sotul meu si cu nasii nostri intr-o mica excursie de 4 zile, pe 8 ne intorcem. Si vrem sa vedem cat mai multe. Nasii nostri au mai fost si anul asta in vara. Tu ce ne recomanzi sa vizitam? 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
gina_butnaru spune:
Babee, sper sa fie exact asa cum iti doresti tu bebe3! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Babee spune:
Gina citeste aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83170
O sa gasesti destule informatii
Gabriela
, Phillip si Rebecca