Schimb de copii....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

Chiar nu stiu ce as face. N-as putea renunta la copilul pe care l-am crescut si in acelasi timp n-as putea trai cu ideea ca pe copilul meu il creste altcineva. Grea decizie...

http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Si eu mi-as lua copilul meu inapoi. Dar as face-o treptat, sa se obisnuiasca cu mine. Solutia optima ar fi sa locuim aproape ambele familii si sa ne "schimbam" bebelusii cu incetul.
Dar m-a socat faptul ca, citez: "tatal a observat ca bebelusul are ochii albastri si el si sotia ii aveau caprui". Asta e o prostie gogonata. Cine cunoaste genetica, va sti ca din doua perechi de ochi caprui (gena dominanta) poate iesi culoarea albastra (gena recesiva). Din doua perechi de ochi albastri, nu poate iesi culoarea caprui sau negru...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Aseara ma uitam la Alex si chiar ma intrebam ce as face in aceasta situatie...ea nu seamana nici cu mine nici cu sotul-asta ne-o spun toti- dar stiu ca e a noastra...am vazut-o imediat ce s-a nascut si nu se putea face nicio greseala in sensul sa-mi dea alt copil....dar daca nu ar fi asa eu nu as renunta pentru nimic in lume la ea! Nu stiu ce as face dar ea ar ramane copilul meu!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pentru nimic in lume nu as renunta la COPILUL MEU! cel pe care l-am crescut. pt ca pe el il cunosc ca fiind AL MEU. pai ma uit acum la alexia, si numai gandul ca cineva mi-ar cere sa renunt la ea ma face sa innebunesc. pot sa anulez pur si simplu iubirea pe care o simt pt ea? doar pt ca nu am nascut-o eu? pai eu, cat a fost in burta, recunosc cintit ca nu am avut niciun sentiment de iubire pt copilul care crestea in mine. am invatat s-o iubesc pe masura ce ne-am cunoscut...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu personal consider ca ar fi o cruce prea grea de dus grija fata de copilul nascut de mine. Il iubesc si e al meu cel pe care-l cresc, dar oare "celalalt"...Tot la fel e mangaiat, tot cel mai bun lapte praf? A-fost dus la un control la cel mai bun pediatru? Daca-l chinuie dintisorii si "cealalta" nu stie sau n-are bani de Calgel?
Daca am fi vecini as avea probabil tendinta sa fie crescut numai cum zic eu, ultraprotectoare fata de amandoi. S-ar dezvolta probabil animozitati intre familii- tot copiii ar avea de pierdut.E greu si sa-ti dai cu parerea, dar sa fii in cauza...Brrrr...
Cred ca as face schimbul cat copiii sunt inca f mici.Dar m-as gandi mult si as discuta cu toti cei implicati, cu un psiholog.Oare ce-ar spune bunicii? Trebuie sa-i intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Noi ne dam cu parerea, dar sa ne fereasca Dumnezeu sa fim pusi in situatia de a alege.

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Eu nu ma pot pune in situatia asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri...vad ca parerile sunt impartite...stiu ca e groaznic si sa-ti imaginezi asta doar ipotetic...dar m-a socat atitudinea sotului meu, care s-a uitat la mine cu o privire gen "nu esti in toate mintile" cand i-am spus ca eu nu as putea renunta pentru nimic in lume la copilul pe care l-am crescut/iubit/ocrotit/vegheat/venerat din prima lui zi de viata, pentru ca pe el l-as percepe ca fiind al meu, indiferent de analize de sange, de gene, de orice! Sunt bucuroasa sa constat ca mai sunt si alte mamici care gandesc ca mine, poate majoritatea (n-am facut o statistica!), ceea ce ma linisteste, pentru ca-mi dau seama ca am toate tiglele pe casa. Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si copilul meu este si ramane Giulia. Este a mea pt ca am crescut-o din prima zi, cum sa o schimb ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Puiul meu e cum se spune bucatica taiata,deci nu s-ar putea pune problema confuziei.Desi ipotetic vorbind te atasezi categoric de celalalt copil nu mi-ar place sa stiu ca singurul meu copil e altudeva decit ar trebui.Tot ipotetic vorbind, chiar daca n-ar fi perfect,frumos si inteligent ca cel care exista pe inventar l-as prefera pe al meu.

Mergi la inceput