Schimb de copii....

Schimb de copii.... | Autor: clauditzadennis

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am vazut aceasta stire
http://www.gandul.info/planeta-nebunilor/au-facut-schimb-copii-dupa-spitalul-i-incurcat.html?3938;951316

am avut o discutie foarte aprinsa cu sotul meu...

Eu am spus ca eu nu as fi putut sa-mi dau copilul (pe cel "strain", pe care eu l-am perceput din capul locului ca fiind al meu) pentru nimic in lume...ca probabil as tine legatura strans cu cealalta familie, as incerca sa vad "celalalt copil" cat as putea de des, dar...
El spune ca n-ar sta pe ganduri si ar face schimbul, in fond ar fi vorba de "copilul nostru, sange din sangele nostru"...

Voi cum ganditi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Sunt de aceeasi parere cu sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Eu am copilul de 11 luni. Daca vine cineva acum si imi zice ca nu-i al meu si ca al meu e la alta mama, nu stiu. Nu i l-as mai da inapoi. M-am obisnuit cu el, l-am crescut pana acum, mi-ar fi greu sa stiu ca mi se da alt copil.
Dar nu poti stii niciodata. Trebuie sa fi pus in aceasta situatie ca sa iti dai seama. Ca daca ar fi sa ma gandesc ca l-am tinut 9 luni in burta pe celalalt si ca e sange din sangele nostrau, as incerca sa ma acomodez cu ideea si sa ma apropii de celalalt care e intr-adevar al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mi-as lua copilul meu fara a mai sta pe ganduri.

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Nu stiu ce sa zic.....la cat imi iubesc copilul, cum imi zambeste...ma topesc toata.Si al meu are ochii albastrii clar si eu sau sotul ii avem caprui.Daca nu ar semana asha de atre spre familia sotului i-as face si eu ADN.Nu cred ca l-as schimba.Il iubesc si nu as putea sa ma gandesc ca mi l-au schimbat.Cu el am trecuit prin bune si rele, cu el am iesit din maternitate, langa el am stat noaptea cand avea colici, cu el am fost internata in spital, pentru el am facut totul....wsi voi face in continuare.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Sincer...nu stiu. Dar parca nu as renunta la copilul pe care l-am crescut. Desi stiu ca nu se poate, i-as vrea pe amnadoi. Poate o solutie de compromis ar fi ca familiile celor doi copii sa locuiasca foarte aproape...mai bine zis intr-un duplex, asa incat sa nu fie privat niciunul de ambele familii.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Si mie mi-ar fi greu, extrem de greu sa renunt la un copilul pentru care am facut totul si care a fost viata mea din primele lui zile de viata.
Dar totusi nu as putea sa traiesc cu gandul ca sange din sangele meu e la alta familie si nu creste alaturi de parintii lui naturali.
As face "schimbul" si bineinteles ca as tine o legatura extrem de stransa cu copilul pe care l-am crescut din primele ore de viata.

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Si eu am un bebe de 4 luni. Il iubesc enorm ca orice mamica pentru ca este un scump, pentru ca m-am atasat de el si in primul rand pentru ca este AL MEU.

Deci, in nici un caz nu as lasa un copil de al meu in alta casa. L-as lua imediat si bineinteles ca as pastra legatura daca e posibil si cu bebelusul celorlalti.

mamica lui Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

mi se pare groaznic sa ti se intample asa ceva
eu am un bebelus de 4 luni jumate si sincer nu stiu cum as reactiona daca mi-ar spune ca nu este al meu
dar cred ca cu cat afli mai devreme cu atat mai bine, ce ar fi fost sa afle cand copilul ar avea 18 ani?!?!?!? ar fi trauma si pentru parinti si pentru copil

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu ca si redai, nu as putea renunta la el. bine spus, cu el am iesit din maternitate, cu el am stat zi lumina cand plangea, cu el am ras, cu el m-am jucat, cu el am suferit, pe el l-am strans in brate. dar si celalalt....cred ca oricine s-ar gandi si la celalalt mereu...ce situatie infioratoare!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Nu l-as schimba sub nici o forma.
Este copilul meu in primul rand pentru ca se uita in ochii mei si asteapta sa ii ofer lumea. Nu pentru ca a crescut in burta mea.
As incerca sa ii obtin pe amandoi. Daca nu ar fi posibil, as incheia subiectul.

Mergi la inceput