* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 20
adar spune:
Hop si eu !
Andreea, suntem bine, saru-mana ... doar prinse cu treburi
, mai ales unele. Iti scriu pe mess, imi pare rau ca n-am fost in zona ...
Noe si Andreea
, am auzit la OTV intr-o seara ca Bahmuteanca si Mirela Zivari (parca!) deschid in februarie o gradinita noua, moderna, cu camere permanent on-line ... mie mi-a suras ideea, dar e putin cam departe ... ![]()
Fetelor, daca nu mai reusesc sa intru, va doresc tutror Craciun fericit si un mos plin de cadouri!
ciuf spune:
Tili, poza asta spune multe: http://good-times.webshots.com/photo/2600455540102563424JTseET
Mi-au dat lacrimile cand am vazut serbarea. Nu mai am cuvinte.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Catrinel_17 spune:
Faina poza, CIUF, da' mie asta mi-a placut! faine poze, TILI!!!
NOE, ti-am vazut ulitza in zapada, Bia e nebunie in poza aia cu grrrrr 
Am vazut si pe CAMELIADA eleganta cu frumuselul ghiocel 
Si pe Iuuuuliaaaaaaa, scufitza rosie, cu obrajorii ca doua mere rosii!!
MICAALSA
DELIA, ma gandesc la tine
e greu....
cameliada spune:
Salut fetelor,
Tili, multumim de compliment! M-ai dat gata cu pozele de la serbare cu copiii imbracati in costume populare.
Andreea, am avut emotii cand l-am vazut pe Tudor incantat de Mos Craciun! S-a dat jos din brate si a tasnit glont in brate la Mosu'. Atunci daca eram singura mi-ar fi dat sigur
lacrimile....dar asa, in public, a trebuit sa ma tin tare!
Doamna Thea e de milioane! Mi-au placut sarafanele lui Bubu si paltonasul rosu. Sa nu te plangi ca nu ai ajutoare in casa, am vazut ce fata harnicutza ai!
Catrinel,
multumim. Bun pontul cu Fluimucil si ptr. nasuc, o sa-l incerc si eu.
Fetelor, am uitat sa va zic ceva haios despre Mosul nostru! de fapt Mosul era ...o doamna mai in varsta care iubeste foarte mult copiii si careia ii place sa se imbrace in Mos CRaciun. Am aflat ca in blocul unde locuieste merge la copii din proprie initiativa cu daruri cumparate chiar de ea. NU era problema cu aspectul si vocea, se "incadra", faza comica e ca de cate ori lua cate un copilas in brate si vorbea cu el despre cadouri sau daca a fost cuminte, spunea "asa mamica, bravo!" sau "manca-l-ar mama pe el!".....m-a amuzat si mi-a placut chestia asta, e un fel de demonstratie ca nu uiti niciodata ca esti mama in preajma copiilor, chiar si cand nu sunt ai tai!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
catrinutza spune:
Scurtisim, intre doua crize "dementiale" de tuse...
Ciuf, Diana, Mari...sar'na de intrebare...bitzipoanca e bine, io si hazbantu suntem raciti cum n-am fost in viata noastra....cu febra, cu dureri musculare, cu dureri de cap, tuse de dai afara sufletu...in concluzie doua legume zacatoare...slava domnului ca pana acum asta mica nu da semne ca ar fi virusata...si sper nici sa nu dea...acum da marea proba a imunitatii![]()
....
Din pacate nu prea am citit ce ati scris, poze n-am apucat sa vad...imi revizuiesc atitudinea cand ma lasa durerea asta de cap ingrozitoare

fug la ceaiul fierbinte...prietenul meu din ultimele zile....
PS...Delia, condoleante pentru strabunica lui Rudy....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Tili spune:
Buna dimineata 
Ciuf, poza aceea e poza preferata si a mea.

Catrinel, o sa vorbesc cu pediatra sa vedem daca merge Fluimucil pe langa celelalte medicamente pe care le ia deja. Cert ca emucoasa e rau inflamata, se vede cu ochiul liber. Oricum azi sau maine vom avea rezultatele exudatelor. Acum, colac peste pupaza, e si ragusit de ieri dimineata. Offfff...
Cameliada, ma bucur ca ti-au placut pozicile.

Precizez ca puiul meu cel mare e stirb de doi dintisori in fata, asa ca a fost tare haios. Au inceput sa ii creasca dintisorii la loc, dar inca sunt foarte mici sa se vada. ![]()
Azi mergem din nou la control la oftalmolog, dar stiu de pe acum cum e, pentru ca se vede cu ochiul liber ca e bine.
Mihaser, ce mai face Cristian? Cum se simte? Mai face febra? Doamne ajuta sa nu treceti prin ce am trecut noi.

Fug sa mai fac ceva treaba, dar incerc sa revin dupa-amiaza.
Va doresc o zi frumoasa. 
mihaser spune:
Neata!
Si noi tot cu varicela...e plin Cristi de bube rosii, insa ne-a dat nenea dr tratament si voie sa mergem la buni...A zis ca daca mergem cu masina si sta la caldura nu-i problema...Mi-a zis nenea infectionistul ca riscul e mic sa fie bebe afectat de la varicela mea...Asa ca o sa ma rog la D-zeu si la Sf Stefan sa aiba grija si de minunea mea din burtica...Azi ma duc sa-mi fac un eco sa pot pleca si eu linistita la drum de sarbatori.
Va pup fetele si va doresc numai bine de sarbatori, sa uitati de suparari si sa va bucurati alaturi de toti cei dragi...Anul ce vine fiti mai bune, mai frumoase si mai sanatoase!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Qamar spune:
aho, aho, aho, sanatate maxima Catrinuztului si Catrinutzei! 
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
si inca un aho, sa scape repede Cristian de picatele!
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause