* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 19
micaalsa spune:
Va pun si eu cateva poze la zapada, sa fim in ton cu lumea
... incepand de aici
Mi s-a trezit gonguta, fug ... poate reusesc mai tarziu sa scriu cateva vorbulite.
Puuuup
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Va pun si eu cateva poze la zapada, sa fim in ton cu lumea... incepand de aici
Mi s-a trezit gonguta, fug ... poate reusesc mai tarziu sa scriu cateva vorbulite.
Puuuup
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
ce bine ii sta Iuliei in rosu

e papusa
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
micaalsa, daca as vrea si eu asta, cum sa fac? inca nu stiu sigur daca vreau
dar asa, informativ..
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
mihaser spune:
Neata si de la noi!
Ciufulet din pacate Mosu sper sa nu ia varicela de la noi ca nu ne-a ocolit...iar au avut dreptate nesuferitii astia de dr...Vad ca puiul rezista bine, atat ca nu mai papa...![]()
Fetele daca va trimiteti pachete acum in perioada asta nu alegeti metoda clasica la posta romana ca dureaza mai bine de 2 saptamani...am patit-o je! Azi am ridicat un colet de la Bucuresti pus din 04 Decembrie...i-am luat un cadou prietenei mele a carei zi a fost pe 13 Decembrie...si eu abia azi ii dau cadoul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
cameliada spune:
Salut fetelor,
sa va mai scriu si despre noi cate ceva ca am cam "absentat"....
ne merge din ce in ce mai bine la cresa, adica mananca tot si dimineata si la pranz si dupa-amiaza, doarme binisor, ieri a dormit chiar trei ore, ceea ce nu s-a mai intamplat decat acasa. E bine dispus cand se intoarce si am observat, asa cum ma si asteptam, ca incepe sa rupa cuvintele noi...nenea, nani, cah, si alte cateva...
ieri am avut serbare....prima noastra serbare, la care puiul s-a comportat foarte bine, chiar daca a plans la inceput cand ne-a vazut si nu s-a mai dat jos din brate, dar a avut o reactie superba cand l-a vazut pe Mosul....a "balotat" la protocol alune, piscotele, prajiturele, ma rog era omu' obosit dupa ce a prestat la clopotel, in harmalaia generala numita serbare.... imaginati-va cel putin 40 de parinti si bunici, plus cei 20 de copii ingramaditi in 30 de metri patrati, mai toti bebeii plangaciosi sau agitati, in tot cazul extrem de galagiosi, parinti care incercau sa-i linisteasca si o educatoare care striga de zor..."mai parinti faceti liniste ca incepem!!!"
Oricum, a fost frumos sa-i vedem pe pui gatiti, marea majoritate a fetitelor gatite in fulguleti iar baieteii cu bluzite albe, parintii la tol festiv....un mic protocol dupa....am facut si poze...o sa incerc sa le pun in cont.
in schimb suntem taaaare mucosi si are o tuse de vreo saptamana....ne tratam cu aspiratorul nazal, Eurespal si homeopate.
va pup si ma apuc de pus poze
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
cameliada spune:
iaca si pozele de la serbare
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/2122701956/in/set-72157603495611750/
(17 februarie 2006)
cameliada spune:
POze noi cu ...noi
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/2121947649/
(17 februarie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tup si eu.N-am mult timp la dispozitie,asta asa,ca sa va previn ca nu e niciun pericol de mega-mesaj.
Am reusit sa facem cumparaturile(aproape toate) pt. Craciun,gratie Marianei care a stat cu Thea de la 9 la 15.Am fost la Auchan care,desi departe rau de noi,este singurul loc unde nu te calca nimeni in picioare si nici nu stai la coada.Si e mareeeee!!!Maine sper ca vom reusi sa aranjam si exteriorul casei(in premiera) cu beculete si bradut.Bradul il vom impodobi luni seara si Mosul va avea unda verde la inghesuit cadouri sub el.Theei i-am luat diverse masinute,niste chestii cantatoare cu buburuze(tambal,toba etc,ca tot n-aveam jucarii provocatoare de zgomote
).Urmeaza sa-i luam saniuta dar nu ne-am hotarat inca de care si...de unde?Maine va trebui sa rezolv si cadoul lui tati si gata.De Craciun vom sta acasa si,mai mult ca sigur vor veni socrii in vizita.Ai mei nu vor veni in Buc din motive obiective(din nefericire!) asa ca vor merge la ei sora+cumnatul.Va fi asadar un Craciun cumintel.Culmea cuminteniei va fi insa Revelionul,pe care-l vom petrece acasa,noi doi...si-un Bub.Asa am hotarat dupa ce am realizat ca n-are sens sa facem prea multe valuri si aranjamente pt. cateva ore.Adevarul este ca suntem si foarte obositi iar gandul ca nu suntem langa puiuta in primele ore din an,nu ne suradea niciunuia.In fine,tati s-ar fi sacrificat...la o adica.
In rest suntem bine,daca asa se numeste faptul ca eu sunt racita cobza iar Bubu nu mai mananca de vreo 3 zile mai nimic(Mihaser,te inteleg!).Mai este si miorlaita si ii intri in voie f. greu.A facut zilele trecute o iritatie pe piciorus sus,in zona pampersului si ma gandeam ca dau si peste noi bolile copilariei.Am scapat...se pare.Deocamdata.N-a racit(inca),urla infiorator cand o imbrac sa iesim afara,se tranteste pe jos,fuge prin casa etc.Va suna cunoscut probabil... .Nici zapada n-as zice ca-i place prea tare,poate si din cauza faptului ca n-are libertate de miscare.Nici eu nu ma omor dupa incotosmanarea de iarna dar,cum nu suntem ursuleti...hibernanti si tre' sa iesim in lume pe orice fel de vreme,ne asumam acest lucru.
Am facut sambata trecuta o doza de Prevenar(dupa ce a urlat sfasietor i-a zis doctoritei...misi!) si urmeaza ca in ianuarie sa-i facem Varilrixul si in februarie a doua doza de Prevenar.
De cateva saptamani cere apa noaptea.Vi s-a intamplat?I-am pus umidificator in camera si tot degeaba.In rest doarme tun(acum).Iar ziua se uita de cate 6-7 ori la "Veronica se intoarce"(ma rog,asta-i fondul sonor care o inspira,sa nu va imaginati ca sta incremenita in fata ecranului).De cum se trezeste si coboram la parter o cheama pe Vica.A invatat replici(adica "asa-si-asa", "te bine-te bine","Valeu-leleu").Este pur si simplu fascinata de Veronica si se simte datoare sa faca tot ce face ea.In traducere,ori de cate ori nu vrea sa ne asculte,o invocam pe Veronica cea cuminte.Ea papa,face kk la olita(asta nu ne iese!!!),doarme invelita,se spala pe dinti,manute,fata etc,sta la imbracat etc.
Tili,sunteti bine acum?Cum a fost la serbare?Si noi am ramas in bezna si in frig acum vreo luna.De la 12 la 21.30.Noroc ca plita este pe gaz(ca a fost tati prevazator) si ca aveam in casa lumanari.
Dianad si eu m-am ingrasat cumplit.Cred ca am luat vreo 4 kg in plus.Si...ma dor rau!Pune si tu poze,pls!
Noe,ce inzapeziti ati fost voi!!!Bia sta la imbracat?Vazut&placut poze cu Bia draguta si mami cu look nou.
Delia,condoleante!!!Cred ca trebuie sa ii stai alaturi sotului tau intr-un astfel de moment.In Romania,cum bine spuneau si alte mamici,inmormantarile sunt daramatoare.Acolo probabil sunt mai...discrete(daca asta este cuvantul potrivit?).Rudy este mare si frumos si tu esti infloritoare.
Dea,bine ai revenit!!!Pitica ta sigur e...de-a noastra?Ghiocica de martie-aprilie 2006?E ditamai domnisoara!!!Mai treci pe-aici.
Laurici,abia astept sa dau buzna peste fete cu vestea cea mare de la P.Neamt!Batista este nemaipomenita,mai ales in primele luni cand bb e prea mic sa emita pretentii si sa faca fitze.Daca folosesti de la inceput un aspirator silentios e si mai bine.Ca eficienta este de neegalat.
burtica...cu surpriza.
Mihaser,Ce face burtica?Cristi a inceput sa fie pus in garda?
Micaalsa,chiar ca e dulce Iulia in rosu.Si asa,imbujorata!!!
Cameliada,nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa vorbim de serbare!!!A dormit tun...dupa,nu-i asa?
Aida,m-a amuzat Alexandra cea draguta.Si Theei ii place sa arunce chestii la gunoi.De cele mai multe ori le nimereste chiar pe cele de aruncat.Cum e la noua gradi?Cine o duce/aduce?
Ciuf,ce bucurie va fi la voi de Craciun!!!Cat stau ai tai? Cat despre lipsa de imaginatie si de initiativa a sotului...vor creste copii mari si il vor invata pe tati sa-ti faca surprize.Vor complota impreuna si isi va rascumpara greselile din anii trecuti."Profesor" cred ca-i va fi Luca.Nu era el priceput intr-ale surprizelor???
Adar,ma ingrijorezi.Nu mai stim nimic de Maia!!!!Ce-i cu tine?Unde umbli?
Kim,Ile,Serj,Cat,Stefanna,Zuzilici?
Nshiro,n-am reusit sa vad filmuletele!!!Voi aveti serbare de Craciun?
Irina,tati se ocupa la noi cu dezrosirea ochilor din poze.Din nefericire insa,cine mai are timp in ultima vreme?
Revin.S-a trezit Bubu.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Tili spune:
Am lipsit motivat. A venit socrela pe la noi si mi-a dat liber, asa ca am mers sa-mi folosesc si eu punctele adunate la Sensiblu de mi-am luat niste creme si apoi am facut cateva cumparaturi pt. sarbatori.
Mihaser, ce rau imi pare ca nu v-a iertat varicela. La cat mai putine bubite si febra cea mai mica. Insanatosire grabnica!

Micaalsa, vazut scufita rosie. Dulce foc si frumusica... Ptiu sa nu fie de deochi. 

Cameliada, vazut pozicile de la serbare. Cred ca ai avut emotii mari fiind prima voastra serbare. Iti sta tare bine asa eleganta si insotita de un asa frumos cavaler. 
Aaaaa... si sanatate multa! 
Ciuf, si al meu sot e corijent la capitolul romantism. Ii bat tot timpul apropouri in legatura cu florile, dar nu se prinde nicidata. Alta data ii spun direct, dar nici atunci nu reactioneaza. Nu mai indrazneste sa-mi dea bani sa-mi cumpar eu cadoul sau nici sa mergem impreuna sa-mi ia ceva, pentru ca i-am facut o data un taraboi pe tema asta de s-a lecuit.
Ce sa fac? Multumesc lui DD ca nu are alte defecte.
Vrem poze cu aranjamentul exterior si cel interior.
O sa pun poze de la serbare in seara asta, ...sper ... 

Irina71, multumim de urari. 
Le-as face tratament pt. imunizare la amandoi copiii daca as stii ce.
Catrinel_17, Fluimicilul e bun pt mucozitatile din gatut?
alinaalex, deci ni s-a dus faima si in Oradea de ati numit o strada dupa orasul nostru?
Asa e, avem zapada, nu gluma. Chiar nu mai speram, dar minunea s-a produs. 
Fug sa tremin papica, dar I`ll be back! ![]()
Tili spune:
Am pus pozici de la serbarea lui Mihai aici. Tati e raspunzator pt. calitatea fotografiilor, asa ca daca aveti ceva reclamatii nu veniti la mine. Eu am fost cameraman si va promit ca in cateva zile veti vedea si un filmulet de la serbare.
Revin mai tarziu.