* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 17
alinaalex spune:
Laura Ioana, si noi avem batista bb, am folosit-o cu succes prima data la 7 saptamani si Marc n-avea nici o treaba, nu i-a fost frica de ea, dimpotriva!![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
alinaalex spune:
Tili, wow, ce zapada aveti la Onesti (sa stii ca noi stam pe str. Onestilor in Oradea
)!
superrr!
imi inchipui ce s-au distrat piticii ![]()
distractie placuta maine la serbare! asteptam 
Alina si
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
carmenpit77 spune:
Buna Si la Pitesti a nins muuuuult.
Eu acum sper sa vina caldura sa o topeasca.
Am iesit azi cu Ali afara s-a tavalit putin prin zapada, dar seamana cu mine nu prea a fost incantata. Mai ales, nu voia sa tina manusile in maini si cand lua contact cu zapada o bufnea si plansul.
Gabi Fer vrea sa spun ca si noua ni se intampla la fel cand mergem in casa straina. Urlaaaaaaaaaaaaam
Nu stiu dc se poate vindeca doar cand o trece de la sine. Dar cand?
Si cu tzi tzi la care a supt 11 luni are o relatie deosebita. Cand ma vede dezbracata vine si se lipeste cu capul de ele
Sambata seara am fost la petrecera organizata de firma si a fost f frumos. Am stat pana la 3.30 si as mai fi stat dar stiam ca a 2 zi Ali o sa-mi dea desteparea la 8. Ea a ramas cu tati acasa ca 2 copii cuminti.
alinaalex spune:
Delia, imi pare nespus de rau
...sincere condoleante!!!
Carmen, ce fain ca te-ai distrat la petrecerea firmei! iti place noul servici?
si Marc plange uneori cand intra intr-o casa straina, depinde de casa si de toanele in care e. Si asta, mai nou, nu stiu de ce. A devenit si f. rusinos, el, care era sociabil. Se ascunde dupa mami ![]()
Mai fetele, , oare ce mai fac Kim si Aida, ca n-au mai scris tare demult? Dar Tcelen????![]()
Maine vreau sa bat magazinele sa-i cumpar ceva lui Marc de Craciun si mie, bineinteles.
Dati-mi va rog niste idei, pls.! Nu stiu cum sa-l imbrac pe Marc la serbarica de vineri, nu vreau neaparat ceva f. elegant, mai mult casual, i-as lua si niste cizmulitze, dar nu prea gasesc nimica fain in magazinele din Oradea.
Alina si
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
mihaser spune:
Salut!
Delia si mie imi pare rau de bunica voastra! sincere condoleate! m-a amuzat cand am citit pentru ca si strabunica lu` Cristi ii zice minunea Romaniei...sunt asa haiosi batranii! Abia astept sa-i vad si eu pe bunicii mei vineri! Ei m-au crescut si sunt fericita ca inca mai traiesc si sunt sanatosi!
Tili ma bucur ca v-a trecut ochisorul! Nettacinul este foarte bun...l-am folosit si noi la conjunctivita si a fost super...am scapat de problema! Pentru raceala poate gasesti ceva homepate sa nu ii mai dai medicamente...Oricum la voi e super zapada! In Moldova in fiecare an ninge...in Timisoara mai rar.
Noe Cristi are saniuta,dar la buni!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaser spune:
Am intrerupt mesajul ca venea Cristian...
Laura si noi folosim batista bebelusului...Cristi isi trage si singur mucii cu ea...Sotul se gandea sa o conecteze la aspiratorul de masina care e nou, insa nu stiu daca a facut experimentul.
Carmen si sotul meu a fost la petrecerea firmei aseara, iar noi am stat acasa cumintei...ne-am uitat la meciul lui Poli!
Dianad ati umplut masina cu bradutul de Craciun? Abia asteptam si noi drumul asta de 600 de km...noi trebuie sa o ducem si la revizie ca ne-am plimbat si acum o sa facem doua-trei mii de km pe la rude. S-a obisnuit bine sotul cu ea!
Mi-am mai facut 2 programari la dr ca sa plec linistita la drum!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
aida_o spune:
pupicei piticotilor si mamicilor, muah! 
am intrat numai putin, sa va scriu ca noi suntem bine, doar ca stam si mai prost cu timpul liber, de cind departamentul meu a trebuit sa se mute inapoi la sediul central si, automat, a trebuit s-o mut pe Alexandra la alta gradi, tot in centru. deci am luat-o de la capat cu adaptarea la un loc nou, cu copii si personal nou, plinsete ori de cite ori o las acolo etc. of of of...
alinaalex
- n-am putut sa nu scriu, cind am vazut ca ai intrebat de mine :) eu citesc forumul cam de 2 ori pe luna, dar de scris... mai greu. in general, cind intru sa citesc, micsorez fereastra de "tz" ori, ca trec multi colegi prin spate. acum, de exemplu, suntem mutati intr-o camera in care suntem 8 colegi - 5 pe o latura, si 3 pe cealalta latura - si stam spate in spate. deci cum se-ntoarce unul, cum vede in monitorul meu.
Alexandra, mai nou, vad ca a facut o obsesie pt melodia "Happy Birthday to You", ca ne tot cinta "happy to youuuuuu" :) si are o placere enorma sa care 2 conserve de pasta de tomate din camara in bucatarie si inapoi, uitati aici. si sigur ca acum ne e mult mai usor sa papam, pt ca a invatat sa foloseasca lingurita.
Laurici
,
eu am tot vrut sa-ti trimit un mesaj privat si nu aveai activata optiunea asta... iti urez nastere usoara, si un bebe sanatos si papacios! as vrea, daca se poate, sa ne tina si pe noi cineva la curent cu nasterea minunii tale, poate Poli va intra aici cu vesti? pliiiiiz!
legat de lista cu numerele de telefon, poate ca ati uitat, dar eu scrisesem mai demult un mesaj (cam anul trecut, cind contul comun era folosit pt atacuri la persoana si am decis sa si schimb parola), in care anuntam ca am luat lista cu numerele de telefon de-acolo pt a nu va lasa numerele de telefon la indemina acelei persoane, care ar fi putut sa le foloseasca pt a face glume de genul sunat in toiul noptii sau alte asemenea. si va mai spusesem, atunci, ca am eu lista cu numerele de telefon si v-o pot da, daca mi-o cereti pe email sau imi scrieti un mesaj privat.
pup cu drag! va mai scriu cind mai pot :)
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
Delia21 spune:
Noe,vazut si placut muult pozele de la sanius.Sper sa avem si noi parte de zapada cand ajungem in vacanta la NY vineri.
Laura,ma bucur ca mi-ai raspuns....si ...te voi deranja si eu....cu un telefon.NASTERE USOARA si bebe sanatos si norocos!!!Aidama bucur ca nu ne uiti.Va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase.eu stauca pe ghimpi...ca as putea sa chiulesc de la scoala cateva zile....in asemenea situatie....mandru mi-a zis sa nu fac sa plec mai repede catre el....desi....inima imi spune ca el ar avea nevoie de sustinere...si sa nu se simta singur in asemenea momente....dar el tot pe noi vrea sa ne protejeze de harmalaie zice el....eu as pleca sa imi iau ramas bun,intr-un fel de la ea.Nu prea stiu ce sa fac,ma simt trasa in directii diferite,nici nu as vrea sa se simta neascultat,dar parca nici singur.....of.Voi cum ati proceda,ati merge la el cu toate ca el insista sa stau cuminte la scoala si sa nu fac absente.....caci zice ca mai mult l-as incurca si ca oricum are o gramada pe cap...si nu prea are timp ...in fine,stau...ca pe ghimpi .
aida_o spune:
Delia,
condoleante :( am citit si m-am intristat :( eu as merge la inmormintare, mai ales ca inmormintarile de-aici sunt mai usor de... cum sa-i spun... de suportat? cele din tara mi se par tortura emotionala, cind incepea vreo femeie sa boceasca, simteam ca mi se sfisie sufletul...
Qamar spune:
fetelor, ati vazut aseara la Pro Tv www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/imagini-dure-o-bona-surprinsa-in-timp-ce-lovea-un-bebelus.html" target="_blank">bona batausa? , am ramas ingrozita si ma enerveaza de numa ca nu i-au aratat fata si nu i-au spus clar numele!
cica va primi de la 1 la 3 luni pedeapsa...si pe urma? iar babysitting?
nu mai vreau bona ever, ever....
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause