* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 16
Qamar spune:
ana, sanatate multa lui Andrei!
fetili, care nu aveti ce face, ia uitati colea niste poze de pe ulita noastra magica si inzapezita
daca va intrebati, da, am putut iesi la sosea, insa nu garantez pt toti vecinii cu masini mai mici....
a fost superb aseara, magic, toata lumea era in strada, fara masini sa ne streseze, Bia in extaz, ...mai vreau!!!!!!!!!
pupici, ma apuc de munci
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
mihaser spune:
Neata si o saptamana minunata!
Noe nu-i corect....pai voi si fara pampers si cu zapada si saniuta...nu ma mai joc!
tania, alorea va multumesc! suntem bine...fericiti ca Meme nu da semne de varicela...Saptamana asta facem curat si bagaje ca vineri plecam dis de dimineata la buni la zapada si noi...
I-am cumparat lu` Stefanel o paturica faina cu niste broscute si cu o jucarie maimutica, iar lui Cristian un escavator...foarte fain plus alte carti cu animale. I-am luat ratusca cea urata cu magneti si imediat s-a prins unde sa puna figurinele! Sunt asa mandra de el!
Kim voi ce mai faceti?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Neata si o saptamana minunata!
Noe nu-i corect....pai voi si fara pampers si cu zapada si saniuta...nu ma mai joc!
tania, alorea va multumesc! suntem bine...fericiti ca Meme nu da semne de varicela...Saptamana asta facem curat si bagaje ca vineri plecam dis de dimineata la buni la zapada si noi...
I-am cumparat lu` Stefanel o paturica faina cu niste broscute si cu o jucarie maimutica, iar lui Cristian un escavator...foarte fain plus alte carti cu animale. I-am luat ratusca cea urata cu magneti si imediat s-a prins unde sa puna figurinele! Sunt asa mandra de el!
Kim voi ce mai faceti?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
eeee, pupici lui Cristian

si acum explicatii:
- am scapat de pampers: adica ccccateva minute, pana l-am pus pe celalalt
- saniuta e a vecinilor
..-so, numai zapada e pe bune!
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
dianad spune:
Suntem si noi pe aici, tot cu pampersi, tot fara saniuta-am vazut insa saptamana trecuta la Brico una ca a vecinilor lui Noe, dar nu mai incapea in fiesta dupa ce am pus brad, copil in scaun auto, sofer+una bucata mama de ...kg (nu spun cate ca e rusine si sper sa nu fie mai multe dupa sarbatori
).DianaD & Alexandru
Qamar spune:
quote:
Originally posted by dianad
Suntem si noi pe aici, tot cu pampersi, tot fara saniuta-am vazut insa saptamana trecuta la Brico una ca a vecinilor lui Noe, dar nu mai incapea in fiesta dupa ce am pus brad, copil in scaun auto, sofer+una bucata mama de ...kg (nu spun cate ca e rusine si sper sa nu fie mai multe dupa sarbatori).
DianaD & Alexandru
poze, poze!!!vrem poze!

lasa kilele ca si eu le-am lasat, dupa Sarbatori incepem lupta
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
alinaalex spune:
Noe si noi vrem zapadaaaa!!!
am vazut pozele cu ulitza voastra magica, supeeeerb!
la noi a nins un pic aseara, dar chiar putin, nu s-a prins nimic... sper sa avem noroc de zapada macar de sarbatori...
P.S.: cool noul tau look!![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
Tili spune:
Buna, fetele
Sper ca ati avut un we reusit si v-ati distrat.
Noi am inceput we cu piciorul stang ca sambata ne-am trezit inghetati si fara apa calda si cu lumina chioara 

ca a luat nu stiu ce transformator foc si din cauza asta am avut tensiunea mica. La inceput ne-au zis ca se remediaza problema pana la 11, apoi pana la 11:30 si pana la urma la 6:30 ne-au luat lumina de tot. S-au indurat de noi si era trecut de 7:30 cand ne-au redat lumina. Eu deja eram plina de nervi. 

Noi iesiseram putin sa ne bucuram de zapada cu totii, dar nu am indraznit sa stam prea mult, plus ca ne treziseram sa facem treaba asta prea tarziu, iar Matei era rupt de oboseala. Ne-am intors de afara cu speranta in suflet ca gasim casa luminata, dar a trebuit sa ne incalzim unii pe altii de frig ce era in casa, plus ca veneam de afara din frig. 

Si ca sa fie treaba completa copilasii amandoi sunt mucosi si tusesc, raceala adusa sigur de Mihai de la camin. Asta ca abia scapaseram de roseata din ochisor (Mihaser, multam de intrebare).
Singura treaba buna si de care sunt foarte multumita e ca am reusit sa mutam mobila din sufragerie, in asa fel incat sa para mai aerisit. Doamne, ce mi-as dori sa scap de mobila asta. Ce sa fac, asta e mostenirea de la socri, toata agoniseala lor de-o viata si ar trebui sa fiu recunoscatoare ca o avem si pe asta. Deci asta ar singura mea multumire din we asta... Aaaaaa, da, si ZAPAPA!!!!
O sa va pun poze mai tarziu cu prima intalnire a lui Mateias cu zapada.
Va pup si va doresc o saptamana superba!
PS Maine e serbarea lui Mihai. Abia astept sa merg. Trebuie, insa, sa stam in noaptea asta sa facem pantaloni albi pentru costumul national. Nu are nimeni vreun tipar de pantaloni? ![]()
Laura Ioana spune:
Multumesc mult, mult. Deci s-a votat si luam batista bebelusului (sper doar sa nu-i fie frica lui bebe de aspirator
).
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Tili spune:
Scuze, Laura, vroiam sa-mi dau si eu cu parea in legatura cu batistuta, dar am uitat... Ce sa-i faci, batranetile!
Noi folosim constant batistuta, imediat cum i se infunda nasucul. Nu ii prea place, asa e, dar ce sa facem, daca trebuie. ![]()