Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Karra,esti sigura ca-l vrei pe David?Ca imediat il fac pachet si ai cu ce sa te distrezi de sarbatori .

Gabyd,un de la noi,sa-ti rezolvi cu bine treburile,cat mai repede.

Elyanne,imi pare rau...pupici pentru Elena bolnavioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

N-am vesti prea bune... Elena a facut varicela ... si sper sa ne oprim doar la ea... dar parca vad ca n-o sa fie asa... Nici eu n-am facut si nici al meu sot... 'om trai si 'om vedea...

Avea 2-3 bubite de dimineata si am crezut ca a ciupit-o ceva... avea pe fata si gat... si erau rosii si atat...
Iar cand s-a intors de la gradi... avea 30... cu lichid in capat...
Am fost la dr. si ne-a confirmat...

Si sper sa nu si le rupa... sa ramana cu semne... of... cum am reusit... Sper sa se faac bine intr-o sapt. sa putem merge si la serbare... cu toate ca nu stiu ce o sa mai stie daca nu repeta cu doamna si cantecelele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

offfffff saracii de voi din una-n alta.........cum mai rezisti?

vai de aia mi-e si mie frica de cand va merge la gradi si9 va lua de toate de la copii....asta e ...
va sa trecet si peste asta multa putere si mai ales SANATATE

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Am citit putin din urma si simt nevoia sa intervin ,
Lumi eu cerealele i le fac cu lapte praf, peste doua - trei luni o trecem pe lapte de vaca, luat de la o ruda de-a mea si foarte ecologic .
Zadi e foarte interesant ce povestesti tu si imi pare bine ca o faci, dar nu sunt de acord in ceea ce priveste olita care trebuie sa stea doar in baie.
De ce sa ne chinuim copiii de mici? Da, ar fi ideal sa ii invatam de la inceput ca trebuie sa mergem in baie sa ne facem nevoile dar baia e un loc in genere neprimitor (si pot si probleme cu frigul) si eu cred ca tinand olita numai acolo vor fi descurajati sa o foloseasca. Li se va parea o corvoada, un loc rece si distragere de la joaca si vor refuza sa mearga cat de mult vor putea. Eu ii tineam Juliei olita intr-un singur loc, pe jos, in camera ei, si protestam cand mama (care este si educatoare) ii punea de-a dreptul olita in pat, pana am inteles ca are dreptate. Cat e mic trebuie incurajat sa o foloseasca oriunde. Abia mai tarziu cand va putea intelege ce ii spui, va fi cazul sa ii explicam ca trebuie sa mearga in baie ca oamenii mari. Cred ca mai bine ne chinuim sa ii facem sa mearga in baie cu olita decat sa ne straduim sa ii convingem sa faca in baie pe olita! Pe amandoua fetele le-am pus pe olita din momentul in care le-am diversificat alimentatia (5 luni la Julie, 4 luni jumate la Rianna) dar numai pentru treaba mare. Pentru pp dupa 1 an incolo cand stie ce e una si ce e cealalta. Nu am avut nici un fel de problema cu Julie si sper ca nu o sa avem nici cu Rianna. Acum Julie nu mai foloseste olita decat acasa la ai mei unde trebuie sa iesi afara din casa ca sa cobori la parter la baie. Cand a fost de mers in baie a renuntat la olita si a preferat sa foloseasca toaleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Fetele mai stie cineva ceva de Iunita

Daca ne citesti mai da un semn........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Roxanici,tu nu ne mai zici nimic?

Aliona,chiar te-ai suparat?

Anamana123,ce mai face Maria?

Stefaniya,hai intra si zi-ne ceva.Ne e dooooor de tine.

Amma23,la voi ninge?

Rebiana,Ralualexandrei,Arrisa,unde sunteti,v-a furat Mosu'?

Zadi,si tu te-ai suparat?

Suzi78,cum l-ai serbat pe Nicolas?

Mai,am obosit sa strig catalogul ,nu pot sa va chem pe toate,sunteti multe absente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Dar strigati mai fetelor, strigati! Ca poate isi mai fac timp sa scrie si pe forum !

Va pup pe toate de somn usor si va doresc o noapte linistita!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara ...am revenit acasa la razvanu si mi s-a parut asa de schimbat si de maaareee...am vazut poze cu bebici vostri,cu cadouri primite de la mosuuuu,suuuper toti si toate!!!la razvanu azi a venit mosu...

hai va pup pe toate si revin maine!
nopate buna!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

toate fetele.

Nu am avut doua zile telefon fix si click net pt. ca s-a intrerupt un cablu in subteran si abia in seara asta s-a rezolvat.

Apreciez toate parerile voastre la cele povestite de mine. Asa cum am mai spus fiecare are dreptul la opinii si nimeni nu ar trebui sa se supere. Suntem aici ca sa ne impartasim experientele.
Sper ca nu va veti supara daca din cand in cand va voi mai povesti cate un joculet de-al nostru .

Referitor la faptul ca as avea prea mult timp la dispozitie pt. a ma ocupa de copii - - am mai zis in gospodarie sunt de una singura. Sotul meu face insa cumparaturile. Dar stau tot timpul cu copii si vorbesc mereu cu ei, ii implic in activitatile mele ( Ingrid imi scoate rufele din masina de spalat si ma ajuta sa le intind, mi le da una cate una, cand strang lucrurile de pe sarma de rufe ea ma ajuta la impachetat si mi le da sa le calc, cand fac curat ii pun putin pronto pe o carpa si sterege praful; Ian doar trage de tot ce gaseste in jur si tranteste). Folosesc fiecare moment petrecut cu ei si ii mai invat cate ceva.
Dupa parerea mea un copil trebuie sa stie din toate cate putin, ca atunci cand este singur sa stie sa se descurce (sa cumpere o paine, sa taie un cartof, sa isi spele rufele, sa faca curat, sa stie ca facturile trebuie platite, etc. chestii de supravietuire).

Sa va povestesc un pic despre Ian - a inceput si el sa isi manifeste gelozia fata de surioara. Cand ma joc cu Ingrid se catara pe mine ca sa il iau in brate si se lipeste de mine si ma pupa apasat. Nu stiu ce le fac copiilor mei dar un lucru e cert: amandoi prefera sa stea cu mine, sa ma joc cu ei.
Ieri seara la baie s-a ridicat din cadita lui, care sta in cada mare, si s-a repezit la boltul acela care declanseaza apa in dus pt. a se admira. Am observat ca inca de mic se admira in chestii din astea mici in care isi vede reflexia: se uita in bec cand sta in scaunul de masa, se uita intr-un nit cu care e prins patutul lui (o chestie mica cat un sfert din unghia mea mica). Cand se vede in oglinda mare nu e atat de entuziasmat ca atunci cand se vede in chestii mici nichelate.
Ma joc cu el de-a cucu bau cand santem la bucatarie si el sta in scaunul lui. Ma ascund in spatele scaunului si il intreb :"unde e mami", mai intai il intreb in partea stanga si el isi intoarce automat capul spre stanga, apoi in partea dreapta si el se intoarce spre dreapta, apoi incep sa il pacalesc, iar reactia lui e uimitoare are o viteza de reactie extraordinara.

Le-am impodobit bradul. Am stabilit asa cu sotul meu pentru ai lasa sa se bucure o perioada mai lunga de globuri si beculete.
Ingrid ne-a ajutat sa impodobim si era extrem de atenta cand aseza globurile in brad, i-a placut la nebunie.

Apropo de IUNITA - saptamana asta m-am gandit la ea pt. ca am obervat ca nu am mai scris de ceva vreme. Ma intrebam ce e oare cu ea, ca nu prea ii sta in fire sa lipseasca. Sa speram ca e bine la ea acasa, ca sunt sanatosi toti. Sper ca e doar o problema tehnica.
Iunia da-ne de veste. sa stim ca esti bine.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuarea...

Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)

Mergi la inceput