Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Lumi, Elena..mersi de raspunsuri

Eu ma refer la sucul dat diluat cu apa, pentru un plus de vitamine si de sete...Stefi tolereaza foarte bine sucul de mandarine si i l-am dat dupa masa de pranz...nu stiu insa daca fac bine.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

Eu ma refer la sucul dat diluat cu apa, pentru un plus de vitamine si de sete...Stefi tolereaza foarte bine sucul de mandarine si i l-am dat dupa masa de pranz...nu stiu insa daca fac bine.

Eu ii dau suc de portocale nediluat, ca desert sau de sete....cam 100 ml/zi.

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Pentru sete ii dau apa plata.Nu stiu cate vitamine mai are sucul ala si diulat, dar daca ea il tolereaza, nu vad sa fie probleme...din pacate asta e parerea mea neavizata.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mihael@ eu dau suc de fructe intre mese..dar nu bea zilnic...daca are masa de la 10 de fructe rase cu cereale...rar ii mai dau suc si intr-adevar tot de mandarine pt ca au continut ridicat de fier si e bun pt anemii.

Stefimic eu nu invelesc copilul.Am pus intr-o seara termometrul in patul lui.Erau 21 grade..mie se pare suficent pampers, body maieu si pijama...am incercat sa-i pun sosete dar si le scoate...asa ca..il las in ale lui...nu e curent in camera..si nu aerisesc cu el in patut..il mut in alta camera si las pana se raceste aerul la 17-18 grd..apoi deschid caloriferul (eu am repartitoare) si intr-o ora am iar 20-21 grd.A racit doarcand a luat contact cu persoana bolnava..sta afara cam 2 ore zilnic..are rosu in gat dar nu la temp din casa..ci tot din contact cu o bacterie..probabil contact cu o pers bolnava, de pe jucarii sau de pe covor..sau DD stie ca oricum baga tot ce prinde in gura si se intalneste cu multe persoane zilnic si eu nu le fac analizele..

Pup mancaciosii si cuminteii:Tudor, Winnicu, Mihai si Andrei.

Lilidana sa stii ca am vb cu Stefanyia.Intr-adevar s-au mutat lacasa noua, nu au avut net pana azi iar mobilul i la stricat Carl.Despre celelalte o las pe ea sa va povesteasca.Se pare ca va intra azi.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by karra80

quote:
Originally posted by absoluta

Am dat comanda de calendare si de agende. Saptamana viitoare imi vin

mie nu mi-au rasp la mail....e vb de aia care faceau reclama pe site?din Iasi?

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Cred ca da, am vorbit telefonic cu tipa aia si dupa aia pe messenger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:

quote:

Am uitat sa va intreb, in ce moment al zilei se da suc de fructe la bebe? ...singurul moment cand accepta sa bea este dupa masa de pranz...stiu ca fructele nu se dau dupa masa, dar sucul?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

poate vede cineva si intrebarea mea...

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Sucul de fructe se da dimineata intre 10- 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am gasit alt site si dau si eu seara comanda....si in 24 h o si livreaza si e 30 ron +TVA calendarul

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Va multumesc foarte mult pentru ca ati vizionat si pentru ca ati apreciat piticul meu!
Sa incep prin a lamuri cite ceva, ca vad ca filmuletul cu piine a facut furori:
- Tudor manica piine singur de ceva vreme cu cei doi dinti (jos) pe care ii are. La masa de prinz intotdeauna are intr-o mina o jucarie si in cealalta piine. El musca din piine eu indes ciorba;
- filmuletul este facut dupa ce el mincase deja si vroiam sa il iau de acolo ca sa manice si ta-su si apoi ma-sa ca nu e chip sa ne lasa sa mincam linistit, el mereu e gramada pe noi;
- nu imi fac probleme ca s-ar ineca pentru ca daca are bucati mai meri in gura fie le scuipa, fie baga mina si le scoate. De putin ori a fost nevoie sa interevnim.

Va multmuim mult de tot si va dati seama ca asa cum face orice mama nu imi mai incap in piele de bucurie. Avantaj: piele intinsa la maxim, nu se mai vad ridurile!

Si eu vroiam sa scriu de fapt si de drept altceva: o fi Karra draga de ea la locul 15, dar intrati si votati-le si pe ElenaGiulia si pe Sori..sunt pe 53 si 76 parca, sa aducem fetele din stupul nostru cit mai sus! Te pup Karra cred ca nu ai luat-o in nume de rau!

In rest...
- suc de fructe se da oricind vrea daca vrea, ca al meu nu vrea si as fi in stare sa i-l dau si in somn daca as l-ar vrea;
- gemenutii sa manince sanatosi in scaunele noi;
- Winnicu sa creasca repede sa dea fuga sa-si ia singura pui si chifle;
- si pupaturi maxime la toata lumea.

O zi buna mai departe!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Martutza,ce bine ca se intoarce Stefania!Ma gandeam la tot felul de aiureli .

Kitty,ma mir si eu ca mai pot...Tu/voi,ce noutati aveti?Ce fac Giulia si ginerele ?

Mihael@,eu ii dau lui David,aproape zilnic,sucul unei portocale diluat,indiferent de momentul zilei,nu cred ca conteaza.

Ela,,merci de info,intru si eu pe acolo,sper sa nu-mi prind urechile.

Am vazut si trupa la masa,Elyanne,ai o echipa minunata,dar nu vreau sa ma gandesc cum e cand ii hranesti pe toti trei si,mai ales,cum arata masa si frumoasele scaunele .
Sau,poate,ai tai mananca frumos...la noi e dezastru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

KITTY, nu mi-a fost frica niciodata ca ea ceva de la bazin. Poate sa faca orice si din parc luat de la copiii si de oriunde. Iar daca ai veni acolo, ai vedea ca e un loc unde vin multi copii mici. Am inteles ca niciodata nu au avut probeleme, ca m-am interesat si eu.
KARRA, da-mi si mie nr. de telefon sa sun si eu sa fac calendar cu puiul meu. Si pozele cum le-ai trimis? Spune-mi te rog cum sa fac.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput