Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
elpower spune:
quote:
Originally posted by riloasa
MIAEL@, da-mi si mie te rpg parola si adresa de mail ca nu le stiu.
Va rog frumos care imi puteti da si mie Baby Einstein. Am cautat peste tot dar nu am gasit. Caut de mult dar nu gasesc pe cineva care sa aiba.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
Iti trimisai mail pe yahoo. Citeste-l! E valabil si pt Baby einstein. Il am si pe ala, numai sa intri tu pe Yahoo Messenger.
Noapte buna!
Ah , da! Si pe mine sa ma laudati pt 4shared, da?
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
lilidana spune:
Gabi,am ramas cu gura cascata cand l-am vazut pe Tudor.E cu 10 zile mai mare decat David,dar foarte avansat.Felicitari,bravo lui!
Nu ti-e frica ca(scuze de cacofonie) se ineaca cu paine?
elyanne spune:
Poze cu trupa la masa incepand de aici
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefimic spune:
buna dimineata mamici!
MIHAEL@ multumim mult pt parola, si pt ca ai fost asa de rapida
speram sa ne distram si noi pe muzica voastra.
acum vreau sa urez"LA MULTI ANI" pt:
BEBE DE OANA_STEFANA
TONY LEON de mami CLAUDI@
VLAD GABRIEL de mami RADCARMEN
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
mai fetelor as avea si eu o intrebare: copii vostri dorm inveliti? ca la noi este o intreaga batalie sa pot sa-l tin invelit. si daca nu dorm inveliti aveti un pic mai cald in camera? cam cate grade aveti voi in camera seara la culcare?
voi baita pe cap le faceti in fiecare seara? pt ca noi pe corp facem in fiecare seara dar pe cap cam la 3 zile. trebuie facut si pe cap zilnic?
am gasit costumas de mos craciun pt cei mici, de fapt nu eu ci sora mea si astept sa vad daca mai gaseste si pt mine pt ca ea ia luat nepoatei mele si este tare haioasa, eu ziceam ca daca nu stiu ei mare lucru de mos craciun macar sa-l imbrac pe el in mos craciun si sa-i fac poze.
acum ma duc la al meu flacau care s-a trezit.
sa aveti o zi frumoasa si vreme de asemenea ca sa scoateti bondareii afara.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)
elpower spune:
quote:
Originally posted by lilidana
Ela,ce e 4shared-ul asta?Vine Craciunul,sa fim mai buni !
Este un site in care lumea isi face un cont in care aduna fisiere folositoare sau mai putin folositoare.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Kitty spune:
Buna dimineata!
tuturor sarbatorilor sa creasca mari si frumusei si mai ales sanatosi!
sunt semiisterizata pantru ca incep a treia oara mesajul ca nustiuce tot face calculatorul asta!! Poate ca asa trebuie sa nu scriu despre ce am scris, era vb despre polemicile din ultimul timp, o iau de buna ca nu trebuie sa mai scriu daca am pierdut de 2 ori mesajele.
Riloasa, ce te admir ca mergeti la bazin!! Uite eu nu am curajul asta, mi-e frica sa nu se imbolnaveasca!
Lumi_nag, ce m-am distrat de pozele voastre, sa te bucuri de obraznicatura !![]()
Gabi78, vai!!! voi nu hraniti copilul acela, de se repede asa la paine?
Nu pot sa cred ce pletos e si ce se repede la paine si ce bine umbla numai de o manuta!
Lilidana, felicitari pentru rezultatul la examen, se pare ca tie nu ti-a murit ultimul neuron, cum mi s-a intamplat mie! si Davidutul se face tot mai dulce, o sa fie un frumusel ca surioara lui!
Aliona, sanantate multa Ilincai! Si eu sunt "luptatoare" impotriva antibioticelor, dar trebuie sa recunosc ca de vreo doua ori am dat-o in bara, nu i-am dat lui Raul cand i-a prescris dr (care ii prescria tot timpul) si starea lui s-a agravat si m-am simtit f vinovata! Pe de alta parte din pacate la noi chiar se dau antibiotice excesiv si fara nici un fel de antibiograme, noi am chiar schimbat dr din aceasta cauza.
Phili, dragut mosulet a venit la voi!!
Roxanici, ce batalii o sa se dea pe la voi intre matza si Rares, daca deja se bat pe nuielusa de la mos! Tare a progresat Rares si s-a facut vorbaret....
Elyanne, m-am uitat la poze, ai niste copii de-mi vine sa-i mananc! Si banuiesc ca baietii sunt topiti dupa domnisoara! si noi facum bradul numai in ajun - ni-l aduce mosul, Raul nici nu concepe altfel si il tinem pana la Boboteaza, anul asta v-a fi si mai greu, ca mi-e frica ca o sa-l traga Giulia jos!
Adina, chiar ca ai o printesa mica, sa-ti fie sanatoasa si sa va bucure in fiecare zi!
Sherbi, ce tare se bucura David de cadouri! Ai si plecat la pescuit?![]()
M-am speriat ca mi s-a blocat mouse-ul si am trimis, da mai am de scris!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
stefimic spune:
mai fetelor eu cred ca sunt
pt ca nu reusesc sa intru sa vad muzica

de ce oare nu-mi intra parola, cred ca nu stiu eu unde sa intru.
daca se indura cineva sa ajute o biata mamica ce vrea sa-si distreze puiul dar nu stie cum

cata mami de STEFAN(9.03.2007)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Buna tuturor!
Am ceva timp si o sa pun citeva filmulete si poze cu pustiul meu.
album de 7 luni
de la 7 la 8 luni
invat sa joc alba-neagra
banii
are mama o fetita...frumusel foc
daca mama sta pe forum..fac eu curat!
cint un picut
de acum maninc si singur
Va multumesc pentru vizualizari anticipat. Stiu ca am un copil frumos, destept si are o mama modesta deci nu astept comentarii.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Un frumos, un destept, si tot ce mai vrei tu....sa-ti traiasaca....are niste bucle ca-mi vine sa-l pap.

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
Sa ma laud si io cu cioara mea.......incepand de aici ce-a facut Winnie la mall cand a venit mancarea.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Vine Craciunul,sa fim mai buni !