Ce doriti doamnelor sa va aduca MOSUL ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Pe mine tocmai m-a anuntat Mosu' ca nu mi-a luat nimic. Ca a fost prin magazine si nimic nu l-a inspirat. Ca sa ma consoleze, mi-a spus ca mergem miine in oras si sa-mi aleg eu. Bravos natiune! Si cu unul din pitici dupa noi! Cum o sa-i explic eu copilului ca Mos Nicolae mi-a adus cadoul?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Ii spui ca Mosul ti l-a lasat la magazin,si a ramas sa te duci tu dupa el sa-l iei de acolo.Eventual zici ca nu ai fost prea cuminte,iar mosul te-a pedepsit,si te-a pus sa alergi dupa cadou.Si mai-mai sa nu-l gasesti,ca asa mai patesc copiii care nu sunt cumintei

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

In afara de sanatate ca-i mai buna de cat toate...mi-am ales un ceas Fossil cu cadranul roz :) , niste rochite pt la vara de la Jack Wolfskin care sunt mereu scumpe rau si care acum au fost la sales si daca sunt foarte cuminte mi s-a promis o pereche de cercei cu safire(una din pietrele preferate :) )

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Ce-mi doresc de Mos?

-sanatate multa pentru toata lumea
-mai multa bunatate in inimile oamenilor
-multa intelegere in familie
iar mie sa-mi ajute Doamne-Doamne sa-mi gasesc casuta mea,cu o gradina frumoasa,si mult spatiu pentru copil.
Cam atat,restul las pentru Mos Craciun, ca trebuie si lui sa-i cer ceva.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Pai a venit mosul si destul de incarcat: botine negre, o geanta neagra, o camasa rosie, un parfum 5th avenue si un pulover de la mango.

Asa ca destule...si de mos craciun ce-o sa ma primesc???!!!

deja stiu, o vacanta la soare

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

vad ca mos nicolae a fost darnic cu cele mai multe dintre voi!pai daca el a venit asa de incarcat mos craciun cu ce mai vine??trebuie sa-si puna mintea la contributie sa gaseasca acel cadou perfect pe care si-l doreste orice femeie! acum...depinde ce-si doreste fiecare si daca mosul ...poate!

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulissa

Fara importanta ordinea imi doresc cel mai mult:

Zapadaaaaaaaaa
Vacantaaaaaaaaaa
Orgasme multiple

Iulica

pai si orgasmele aste multiple ti le doresti ...de la mos craciun??!! este totusi ...un mos...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am primit cel mai frumos cadou de pana acum! vestea ca bebicul din burtica va fi Teodor Mihai si ca e un piticut perfect sanatos si ca daca vom fi cuminti ni-l va aduce iepurasul (prietenul mosului) putin in avans, mai precis de ziua Alexutzei mele scumpe, pe 10 aprilie:)

alexutza 4 ani si 21 +Teodor Mihai
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

am primit cel mai frumos cadou de pana acum! vestea ca bebicul din burtica va fi Teodor Mihai si ca e un piticut perfect sanatos si ca daca vom fi cuminti ni-l va aduce iepurasul (prietenul mosului) putin in avans, mai precis de ziua Alexutzei mele scumpe, pe 10 aprilie:)

alexutza 4 ani si 21 +Teodor Mihai
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

pai vezi ca mosii astia se vorbesc intre ei? si mai poarta convorbiri si cu iepurasul...sa fii sana toasa si sa-ti petreci ultimele sarbatori de iarna in 3 fericita si sanatoasa.ca de la anul in 4...e si mai si...trebuie sa te pregatesti!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

In afara de cele spirituale, sanatate si altele nepalpabile dar fara de care nu am fi fericiti( si mi le doresc mereu-mereu nu numai cand vine Mosul) as vrea o casuta mica dar a noastra. Daca se poate cu un pic de peluza si loc de joaca pentru copii

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput