Ce doriti doamnelor sa va aduca MOSUL ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Un copil vorbitor,dar vorbitor, nu gluma!
O slujba mai interesanta.
Sanatate pt toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaFiktusz spune:

Si eu vreau sa-mi aduca Mosu daca s-ar putea enooooooooooooooooooooorm de multa inteligenta si daca ar putea sa-mi aduca Lucrarea de Disertatie ca sa nu-mi mai bat eu capul cu ea.Ar fi tare fain...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Elyda, sper sa nu trebuiasca sa astept atat, noi nu avem decat 4 ani de casnicie.
Imi mai doresc inca ceva, mi-am amintit aseara, de fapt sotul(mosul) mi-a amintit, cat mai multe filme indiene.
As mai vrea sa vizitez si India, dar nu am curaj sa mai pun picioru in avion, asa ca poate intr-o alta viata sper ca voi fi pasare calatoare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=42340066e8c55f0c49ed82&source=category&category_id=12" target="_blank">Tony,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns servetel spune:

Eu nu imi doresc decat sanatate mie si familiei mele si sa fim impreuna multi ani de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

la noapte vine Mosulsa fiti cuminti
editai.....Mos Nicolae..pana vine Craciun mai e

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Eu vreau sanatate, liniste ....

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns splendorica spune:

Buna ! Imi doresc sanatate pentru noi si copii . Dragoste si mai ales sentimentele copilariei cand il asteptam pe mos.Va urez sarbatori frumoase si fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

daniella 4 vin-o mama la mine ca-ti dau eu doi copchii vorbitori...non-stop!!!daca incepe baiatul meu cel mic sa povesteasca...te saturi de copii vorbitori ca are un debit verbal si o imaginatie debordanta.te astept ca o sa-ti treaca repede!
barbyesa-ti dea dumnezeu tot ce-ti doresti sa iti dea puterea de a trece peste toate problemele si sa vina o zi cand o sa te poti linisti.
astept maine sa vad daca mosul a primit mesajele doamnelor ,daca e un adevarat domn...se va conforma...sper!!!
LA MULTI ANI TUTUROR NICOLAILOR ,NICULINELOR ,NICOLETELOR SI ALTI NICUSORI!!! SA FITI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Ce-mi doresc?Prea multe pentru puterea Mosului:sanatatea puiului meu,sanatatea mea,sanatatea familiei..deja am sarit calul,nu?Altceva,doar liniste sufleteasca si putere sa trec peste toate.
Schimband registrul,tuturor Nicolailor,Niculinelor,Nicoletelor,Nicusorilor si celorlalti purtatori ai numelui Sf. Nicolae,LA MULTI ANI!!!!!!!!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

in afara de sanatate si intelegere in familie (care a cam lipsit anul asta, fapt pt.care imi doresc f.f.f.tare sa treaca acest an cat mai repede) ...imi doresc o placa pt.intins parul. atat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput