UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 38
Lona spune:
quote:
Originally posted by XIO
Martta , eu nu mi-am dat cu parerea , am dat un citat. Nu am interpretat absolut nimic.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
XIO, cu prietenie:
Daca nu razbesti cu leafa mica de medic, vino in avocatura.
Ai cel putin doua calitati care te "califica" pentru asta.
Te rog, nu te obosi sa raspunzi ca "daca as fi vrut sa fac asta o faceam, or eu vreau sa fiu medic, deci..."
La mijloc, iti sugerez (evident, daca-mi permiti) medicina legala.
XIO spune:
Da , stiu ca eram buna , am nervi de otel si nu obosesc repede , nu ?
Partea proasta e ca nu aveam pile sau 50.000 de euro ca sa intru la cineva la cabinetul de avocatura.![]()
M-am gandit la legala , dar la noi nu prea este actiune.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
meandmybaby spune:
SANATATE PUIULUI SI SPER DIN TOATA INIMA SA FIE SANATOS.
DOAMNE ODIHNESTE-O PE NATALIA
CURAJ TATALUI SI FAMILIE
RUSINE CELOR CARE AU PERMIS SA SE AJUNGA AICI.
diana21 spune:
quote:
Partea proasta e ca nu aveam pile sau 50.000 de euro ca sa intru la cineva la cabinetul de avocatura.
Eu n-as zice "partea proasta" in locul tau, ca uite, tot raul spre bine. Daca aveai banii astia, numarul avocatilor obisnuiti ar fi fost poate mai mare azi, insa numarul doctorilor de exceptie, mai mic.
Pentru ca, nu-i asa, TOTI doctorii sunt extraordinari, perfectionisti, profesionisti, umani, empatici...intr-un cuvant, de exceptie.
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
quote:
Xio, aici m-ai lasat fara replica. Da-mi voie sa ma uit la tine ca ala cu ochii blanzi si umezi la poarta noua si sa te intreb. Ce a vrut sa zica poetul?
Dialoguri strumfesti
alice2004 spune:
Marta,
!
Si ma bucur din suflet pentru vestile bune despre Ionut ! Ii doresc multa multa sanatate si sa treaca virg.cu bine si peste pragul celor 37 de saptamini !!
Si nu ma pot abtine sa nuu ii acord premiul de EXCELENTA lui Xio pentru mesajul acesta :
quote:
Originally posted by XIO
Partea proasta e ca nu aveam pile sau 50.000 de euro ca sa intru la cineva la cabinetul de avocatura.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Androix spune:
Ai, mah, v-ati pus pe Xio asa din senin. Oricum iti recomand sa incepi sa strangi de pe acum suma care iti trebuie sa devii rezidenta vreunui maestru mai rasarit ![]()
Andreea mama de Filip si Georgia
Cristina_C spune:
Atunci anatomie patologica, Xio, se castiga la fel de bine
.
Scuze de off topic, am intrat sa aflu ce mai face Ionut si ma bucur sa aud ca este mai bine.
martta spune:
quote:
Originally posted by Lona
Sanatate puisorului!
(Impresia mea a fost ca deja Colegiul s-a pronuntat, probabil am confundat cu micutul Sebastian). Nu are insa nici o relevanta. Suspendarea dreptului de practica nu conteaza in discutia de aici decat ca masura imediata, si nu va influenta decat in mica masura ancheta. Nadejdea mea este ca probele stiintifice ale medicinii legale sa fie serios administrate, si sa lumineze pana la capat cazul.
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
Lona, multumesc mult! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!
Si noi speram ca INML-ul sa-si faca treaba si sa dea dovada de corectitudine...nu de alta, dar Bogdan Marinescu, directorul de la Giulesti, ne-a spus ca el cunoaste persoana care se ocupa de lamele de anatomopatologie (ne-a dat si numele!). Pentru orice eventualitate, vom solicita refacerea tuturor analizelor la un laborator din strainatate.
In niciun caz Spitalul nu a sesizat Parchetul...cum sa faca asa ceva?! Ba chiar au insistat ca autopsia sa se faca la spital. Parchetul a foat sesizat de catre apartinatorii Nataliei.
La spital nu s-a facut nici macar o ancheta interna, nimic! Oamenii isi vad linistiti de ale lor...
Andries spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe Natalia, sa-i dea putere lui Mihai si multa sanatate si noroc lui Ionut!
Este cumplit ceea ce s-a intamplat si bine ar fi sa nu fie lasate faptele doar pentru judecata divina, pentru ca spitalul este un loc unde te internezi ca sa traiesti si sa-ti fie bine, nu un loc unde sa te duci cu frica-n san ca ti se poate intampla nu stiu ce nenorocire.
ps:
pentru XIO: eram cat p-aci sa-ti iau apararea, dar faza cu medicina legala m-a dat pe spate, nu-i prea multa actiune zici? pai inclusiv nevestele batute de soti abuzivi sunt de competenta medicinii legale sau tie iti trebuie cadavre ca sa fie "actiune"? Doamne fereste de-asa atitudine la un viitor medic (poate te faci totusi avocat).
pentru Lona: merci, ai explicat foarte bine, de-am inteles pana si eu, un inginer fara cunostinte juridice sau medicale.
Andries