Cel mai mare BRAD din Europa la Bucuresti !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Dar macar are cineva poze sa ne arate???

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

ai drepptate aura....daca tot ne-au adus aia bradul puteai si ai nostri macar sa se ocupa de organizare si sa fie ok.
pe mine una nu prea ma da pe spate bradul asta, sincer...
un brad din fier....

quote:
Originally posted by aura_m

Am vazut filmul cu echipa de gimnastica a Romaniei, emotionant. In legatura cu bradul, o mare porcarie, amplasare proasta, organizare proasta, pe 1 Decembrie s-a calcat lumea in picioara, o nebunie totala, bine ca nu am fost si ca m-am razgandit in ultimul moment.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am si eu poze si filme de aseara. Pun imediat...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Gata, am pus poze si un filmulet, mai am cateva si cu blocajul in trafic care ne-a facut sa traversam piata in mai mult de o juma de ora. poate mai pun maine daca e cineva interesat.
Sincer mi nu mi se pare atat de mare cum spun, nici vorba sa fie ala inalt de cca 25 etaje. In rest e frumos, iar despre bucuria copiilor, fiimea cea mica nu a parut chiar asa de incantata cat pt miliardele care s-au cheltuit.
Si eu sunt pentru brazii naturali, plantati in toate pietele. poate copiii nostri vor avea ocazia sa-i vada mari si impozanti in mijlocul intersectiilor si frumos impodobiti de Craciun. Nu stiu de ce nu au facut asta cu multi ani in urma ca sa avem si noi acum de ce sa ne bucuram.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana d

Gata, am pus poze si un filmulet, mai am cateva si cu blocajul in trafic care ne-a facut sa traversam piata in mai mult de o juma de ora. poate mai pun maine daca e cineva interesat.
Sincer mi nu mi se pare atat de mare cum spun, nici vorba sa fie ala inalt de cca 25 etaje. In rest e frumos, iar despre bucuria copiilor, fiimea cea mica nu a parut chiar asa de incantata cat pt miliardele care s-au cheltuit.
Si eu sunt pentru brazii naturali, plantati in toate pietele. poate copiii nostri vor avea ocazia sa-i vada mari si impozanti in mijlocul intersectiilor si frumos impodobiti de Craciun. Nu stiu de ce nu au facut asta cu multi ani in urma ca sa avem si noi acum de ce sa ne bucuram.

Fetele mele

pentru ca autoritatile noastre sint foarte ocupate sa zgarme BUcurestiul, sa schimbe borduri, sa construiasca pana si in parcuri....au alte priritati, mai dana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Copilu' meu nu s-a bucurat... asa ca nici macar spre bucuria copiiilor nu-i ... in totalitate
Cand am ajuns acolo ne tot intreba unde-i bradu... si a urmat: cand plecam acasa... Am derutat copilu' cu chestiunea aia, care, cica-i brad...

Si nu mai zic de nervii facuti pe drum... noi am ajuns pe la 9 ... nu vreau sa-mi imaginez cum a fost mai devreme...

Cat despre cat de bine, frumos e facut... mie nu mi se pare... sunt deplasate rau beculetele... spicele de grau nu's continuu... partea de sus din lumanare e plecata... Si nu doar intr-un loc... si nu e una mica... sa zici ca nu se baga de seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ba ma scuzati ..in drumul meu spre casa , prin zona Buc Noi Laromet au plantat si copaci, au pus si gazon, au pus si borduri da erau necesare zic eu. Prin spate pe la Expozitiei am vazut si acolo copaci plantati, eu una vad ca se misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Eu nu inteleg de ce sunteti acum cu totii contra "BRAD".M-am uitat pe youtube si surpriza toata lumea era ffff fericita la aprinderea beculetelor si radeau si se simteau bine. A fost foarte aglomerat ? Pai normal, daca s-a strans acolo juma' de Bucuresti unde era sa incapa toata lumea ? Si daca ati vazut ca se aglomereaza in durm spre centu de ce nu v-ati intors acasa ca tot nu vi sa parut cine stie ce ?
Mie imi place e ff frumos , o sa-mi faca sarbatorile mai frumoase cand o sa fiu prin zona

AliVoogt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marina

ba ma scuzati ..in drumul meu spre casa , prin zona Buc Noi Laromet au plantat si copaci, au pus si gazon, au pus si borduri da erau necesare zic eu. Prin spate pe la Expozitiei am vazut si acolo copaci plantati, eu una vad ca se misca

Marina

scuze dar nu cred ca pomii aia plantati la tine in cartier compenseza cu tot ce se construieste in bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Ma gandesc daca nu cumva cele 2 milioane de beculete ale bradului Millenium Banco Comercial Portugues din Piata Unirii nu vor sa simbolizeze 2 milioane de romani cu ratele in pom.

Si eu ma gandesc la fel...

Mergi la inceput