LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 22
Teutz spune:
Dia, nu stiu ce sa zic, imi pare rau! Sper sa-ti dea fetele vreun sfat! La noi e alta chestie: face dus cu placere, nu o deranjeaza daca ii intra apa in ochi, dar… nu-i place sa fie apa in cada. Facem doar dus. Daca pun dopul si incepe sa creasca apa (chiar daca e de aprox. 10 cm, sa zicem), se ridica in picioare si se agata de mine, sa o scot afara. Daca scot dopul si se scurge apa, se aseaza din nou in cada si se joaca cu jucariile, cu dusul, cu apa de la robinet. Am incercat si in vanita ei si e aceeasi problema. Nu stiu care e treaba, de ce ii e teama sa stea in apa, pentru ca n-a cazut cu capul in apa. Am incercat sa pun cate putina apa, cat e ea ocupata cu jucariile, dar cand vede ca nu se mai scurge, devine atenta si e gata sa se ridice in orice moment! 
Noapte buna, fetele dragele! 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
kikineata spune:
Nu, nu te injur ca si gargarita bea lapte gol. Punem de-un chef???
quote:
Originally posted by a_deju
cu ochelarii.. e jale. sunt la perechea no 2, si ma indrept vertiginos catre no 3. si asta pt ca no 1 i-a rupt din vole acum..sa tot fie vreo doua luni. nu am solutie, pt ca atunci cand e in brate, inevitabil ajunge sa traga de ei. nu merge nici cu nu-i voie, nici cu explicatii - decat poate daca am nerv sa stau la explicatii pe pipaite, ca daca mi i-a luat de la ochi..adio si n-am cuvinte..abia-l mai vad pe el, daramite daca si-i vara in ochi, gura, sau alte orificii... din pacate nici lentilele nu sunt o solutie, pt mine cel putin, pt ca nu le suport, am ochii f mici si ma deranjeaza cumplit..plus ca n-am gasit inca solutie in urma careia sa nu-mi iasa ochii ca la melc (..ma rog, io am niste ochi mai sensibilosi, nu prea suport nimic in zona respectiva, si machiajul e o tortura pe care mi-o aplic doar daca e ceva ultra super necesar...). deci...daca descoperiti voi vreo solutie magica, anuntati-ma, ca eu chiar nu stiu :)
kiki, iti impartasesc insa alt secret, da' sa nu ma injuri: motanu' bea lapte :) gol :)
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
acs spune:
Ingrid 
Sa fii sanatoasa si fericita pritesa mica! Eri_ka, felicitari! Petrecere frumoasa!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni