LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

opriti timpul!!!!!!!!!!!!!!!
sunt in urma....rau ...
fulguleti , luati un repaus ....nu ati obosit de atata mers?

relatam din transee: zapada de o juma de m, facut 2 ore jumate pana la servici...

dar e frumos raaaaaaau de tot afara ...e ca in povesti....nu e frig, totul alb...si ii cerne....

Donia, voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel, wow, zapezi... ce dor mi-e... s-au inzapezit socrii la voi? ... ai facut poze cu casa inainte si dupa? ce mai face julia?

asiza, tinem pumnii sa se faca denis bine repede

dianarus, of, iarasi otita? imi pare tare rau ...

dandusa, nu te mai uita la draperii si perdele, ca nu mai are sens... si le trage crinuta in cap cat ai clipi... la mine nu mai exista demult, de cand avea oana vreo 4-5 luni si si-a gasit de lucru cu ele... acum vreo 2 luni le-a gasit pe alea de la sufragerie , care dintr-o eroare umana (a se citi tanti de la curatenie) au ramas coborate ca intr-o casa fara copii ... si a incercat sa se catere pe ele ca pe franghii... asa ca eu sunt convinsa ca nu ne trebuie perdele, draperii sau ceva de genul... unele sunt complet date jos, iar altele stau ridicate pe galerie... arata ca la nebuni, dar macar e safe... decat s-o vad pe oana calare pe galerie, mai bine asa....

am fost la ziua adei de bebinuta.. a fost super frumos... ada o scumpa, imbracata in rochita, ii statea bestial... si urca scarile de la casa intr-o veselie... oana a ajuns acasa franta, nici macar nu s-a trezit cand am dat-o jos din masina sau cand am dezbracat-o si descaltat-o sus ... saptamana asta -sambata-prestam party la noi, sa vedem ce-o iesi intr-un apartament de bloc de 3 camere :).. cu 7 copii, din care o fetita de 1 an si 3 luni cea mai mare :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am si eu o mare problema si astept sfaturi/sugestii:
de cand cu intamplarea aia cand oana s-a aplecat si s-a bagat cu capul sub apa in vana, si s-a speriat ingrozitor (dar mai ales eu), a inceput sa aiba fobie de apa... vreo 2 saptamani am prestat numai dus, ca urla de cand o bagam in vana... incet-incet am invins spaima asta si facem baita (dar in vanita, nu mai facem in vana mare ) fara urlete... dar problema apare la spalatul pe cap... inainte de nefericitul eveniment nu avea nici o problema, n-a plans nici macar o data la baitza, ii placea de numa' in vana... si nu avea vreo problema cu apa care-i curgea siroaie pe fata... o clateam pe cap cu dusul... dar de cand cu evenimentul, e clar traumatizata... si nu stiu cum sa depasim momentul cu spalatul pe cap ... azi am incercat sa-i facem baie lui bebe (bebe fiind o papusa care-i place ei mult), a fost fun pana in momentul in care l-am udat pe cap... atunci a devenit serioasa... s-a mai relaxat pe parcurs cu cantecele si alte cele... cand am umezit-o pe cap a inceput sa planga saraca... asa de mila mi-e de ea... si vreau sa fie iar fun la baie, s afie iar ratusca fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Nu se face sa am atatea de sarbatorit si sa nu dau un semn de viata, nu-i asa? Deci pt ca mandrele mele s-au orientat si au zilele una dupa alta eu de-abia acum va invit la dubla petrecere . Avem tot ce va doreste sufletelul si inclusiv muzica .
Deci poftiti la petrecere!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am fost la pediatru cu radiografia...n-avem nimic la solduri...totul e aliniat si simetric..Da Doamne sa fie bine si cu operatia...doar o trece odata si asta..

Laura Dani la burtok e bine, dar face moale in special cand e si marait...dau vina pe dinti. tare n-a mai facut de-o luna cred..dar nu e diarie

Dayanara au pruncocii acelasi tonelaj...na, mai avem 180 de grame si va ajungem...da de inalti sunt la fel

Donia ...noi mergem la chinezesc all you can eat saptamanal...mancam ca viteii, 7€ pe persona...cum naiba sa slabim in ritmul asta? Si tu de ce inveti pruncu sa se dea jos din pat? invata-l dom'le sa se urce cat mai repede...ca-i vine randul la donsoare...
Danutz ...e normala faza cu asigurarea...ca-n restul tarilor din UE. daca vi se intampla ceva cine plateste ipoteca? Banca nu baga mana-n foc...grija mare: va obliga sa aveti asigurare facuta cu ei sau c orice companie de asigurari? Nu vine rau niciodata o asigurare de viata...

asiza sanatate la puiutz..sa veniti maine cu vesti bune

Roxanica admirat blonzimea sa...faina gagica esti..admirat si flacau de 1 anisor...si bunicul pare tanar...nu?(fetele, nu va ganditi la prostii, intebam si eu...)
shineva la faca pagina nouaaaaa

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

In alta ordine de idei imi pare rau ca nu am reusit sa mai fiu cu voi dar parca toate probleme s-au inghesuit pe capul meu acum la sfarsit de an si din lipsa de timp si de dispozitie sufleteasca nu am reusit sa mai intru deloc pe forum. Oricum multumim ca nu ne-ati uitat (am apucat sa rasfoiesc un pic ultimele pagini).

Ultima problema care ma framanta rau de tot si pt care va cer ajutorul este dermatita atopica (stiu ca mai sunt mamici care se confrunta cu ea si-i fac bine fatza). Deci, fetele au racit iar acu' vreo 2 sapt ocazie cu care i-au reaparut iar bubitele pe fatza(pe toata fatza si urate rau) lui Di (a avut si la cealalta raceala dar am reusit s-o stapanesc). Sunt suparata rau de tot din cauza asta. Nici la gradi n-o mai duc si vroiam sa-i serbez ziua la gradi dar la cum arata mai bine o tin acasa. Am consultat pana acum 2 dermatologi iar ultimul dupa ce i-a dat elidel si aerius fara absolut nici un efect mi-a prescris corticoizi si eu nu vreau sa-i dau. Urmeaza sa ma duc la altul care este insa f. solicitat dar sper ca saptamana asta sa reusesc sa ajung la el.
Fetelor ce sa fac? Deocamdata folosesc doar apa termala si crema Trixera de la Avene dar nu se vede nici o imbunatatire.
Astept sugestii, idei, sfaturi, orice, preferabil pe PM (ca nu prea am timp sa intru pe forum).

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

acum in ceasul 12 urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritlor nostri si o viata frumoasa si sanatoasa :)

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dbunny, ma bucur mult ca radiografia e ok! Bravo! Alexia e ok, multumim de intrebare! A scapat de muci, mananca bine, doarme bine si… se ocupa cu lucruri bebelicesti: misunat, golit sertare, alergat pisici, joaca la greu, ma musca de ma omoara (sper sa treaca repede perioada asta cu muscatul, ca ma enerveaza rau!) blondutul scump!
Ruxandra, bine ai revenit!-ici multi la flacaii frumosi!
Roxanica, super pozele de la petrecere, sunteti o familie foarte frumoasa. David e asa de dulce cu boticul ala mic si suparat! Mi-a placut mult cutiuta cu ingeras in care pastrati motul puiutului!
Dianocica, va dorim sa nu apara reactii la vaccin!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Dayanara lunganul Ivan! Ma bucur ca e sanatos!
Donia you back! Eu am tinut un jurnal prin liceu, dar numai pentru un an. Imi pare rau ca am renuntat sa mai scriu in el, ca e tare placut sa citesc acum ce gandeam pe la 16 ani.
Dianarus, tare rau imi pare ca sunteti din nou bolnaviori! Multa sanatate tie si baietilor!
Ralumat, ma bucur ca ai un tonus bun, ca David e pe maini bune si ca soacra ta se simte mai bine! Mi-a placut faza cu olita si piscotul!
Bebinuta, foarte faine pozele! Ati avut o superpetrecere si invitati de seama! Frumoase foc fetitele si mamicile!
Kikineata, un gras pentru gargarita ta dulce!

Mergi la inceput

La multi ani si multa sanatate pentru frumoasa printesa Ingrid!
Eri_ka, felicitari mamico! sa-ti traiasca minunea si sa va bucure fiecare zi din viata!

Asiza, sanatate multa lui Denis si multi din partea noastra!
Danutz, bafta multa, sa gasiti apartamentul pe care vi-l doriti! Intr-adevar preturile la case au luat-o razna!
Luly, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput