Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda vad ca inca ii tot curge nasul lui marco. nu stiu ce sa zic...
eu te intreb...si eu dau inapoi[bvang]. hai ca mai vedem pe joi dimineata....
Florina ce mai face David?
cat despre mos Nicolae....la cate sunt pe lumea asta...mai biune sa ne dea multa sanatate, restul vin pe rand.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Acina, felicitari pentru fetita!

Ingrid, si eu am patit-o cu Sabina de citeva ori. Numai ca ea nu plingea asa mult, tipa , ma respingea cind ma apropiam de ea , dar daca aprindeam lumina si ma vedea se culca la loc. Eu zic ca e vorba de un cosmar. Cica de pe la 8 luni copiii incep sa viseze si din cauza asta au si somnul mai agitat. Deci e normal sa aiba si cite un cosmar din cind in cind. Oricum daca te linisteste pe tine , du-o si la biserica.

Moni, poze noi n-am mai pus pt. ca mi-a fost lene sa le descarc de pe aparat. Poate pun diseara.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

David acum s-a trezit si sta agatat de mine...s-a trezit cu curu in sus la propriu.Gio multumesc de intrebare, David e bine acum...i-a trecut la nas si cred ca nu-i va ramane semn, e cuminte in rest, incepe si el sa vorbeasca, ne-am mai imbogatit si noi vocabularul cu cateva silabe sa zic asa zice upu la lup, numara ceva de genul to du...probabil de la two si de la doi...cel mai mult ii place sa numere tevile de la centrala, acolo cu degetelele pe tevi zice to do. De cateva zile zice me, you si I. canta pu pu pu de la cantecul cu pupaza si canata bate doar de la cantecelul "Bate vantu frunzele"...si face si cu mainile...de fapt asta a fost primul lui cantec pe care cred ca il stim de pe la un an...zice pi pi la ploaie si ce e cel mai tare cuvant al lui e "tipa" asa ca, Cata tu esti cu amantul noi aducem tipa.
Astazi s-a cerut prima data sa faca kk la baie si a si facut, sa vedem ce o sa urmeze zilele viitoare, poate a fost doar un accident, insa s-a cerut inaite de a face si la baie a stat un pic si apoi a facut.

Vreau sa va intrwb, copii vostri scrasnesc din dinti, David poate sa fie protagonist in filmele horror!!!!

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Florina si marco crasneste din dinti. de multe ori ii baga Clau suzeta, ca nu poate sa-l auda.
Maraki nu eu am facut montajele, ci fotografi din incinta hotelului. as vrea eu...dar nu ma pricep.

mai fetelor marco ne innebuneste cu un cantecel in italian, binenteles cu un tren. cand mergem cu masina, doar pe ala il ascultam, deja numai trennino d'oro am in cap. dar ce-mi place ca a inceput sa invete marco cuvintele si e mortal cum canta el in italiana.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de lanoi.
Ingrid eu cred ca sunt toane dar e bine sa vb si cu un preot, sa ne spui cum mai e printesa ta.
Deea condoleante pentru socrul tau. Ma bucr pentru reusita cu terenul,felicitari is sa il stapaniti sanatosi. Cu job-ullasa ca sigur iti gasesti tu ceva.
Denisa, pupici,nu stiu ca nu am folosit produsul.
Giova si lui Alain ii placeceva cantecelitalian cu un crocodil ca numai cocodrilo am in cap
Florina si Alain avea asa o faza de m-a speriatca face bruxism, eu l-am dus si la medic si a ras de mine ca era de la dinti ca il deranjau cum cresc e ca o mancarime mi_a zis dr.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Acina eu sunt asa de aiurita ca am uitat sa te felicit,sa iti traiasca minunea!!!!!

Mergi la inceput

Silvi o fi ala cu Il coccodrillo come fa? Marco si dupa asta e innebunit.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, chiar, mi-am amintit si eu. Cica tratamentele care nu se pot realiza in tara, se pot face in tarile EU, cu 70% din costuri suportate de stat. Si ca statul e obligat sa suporte aceste cheltuieli, trebuie doar completat un formular, E112 parca. Dar numai cele care nu se pot trata in Ro, si se pot trata in alte state EU. Poate o ajuta aceasta informatie pe femeia aceea.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Giova ala e il tot canta animatoarea pe plaja in Italia si mai dansez si eu cat imi mai amintescdar culmea ce bine retine Alain sa il vezi cum se invarte si face cu manutele,e mortal.
Jean s-a culcat ca era mort de oboseala si Alain tzup langa el si cand ma uit adormit si el daca doarme la ora asta eu nu il mai culc la noapte,nu stiu ce safac, cred ca peste 30 de min le dau desteptarea, e prima oara cand adoarme Alain in patul mare.
Ingrid cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu acasa.
Legat de formularul ala stiu de el,ca am citit si eu,dar nu cred ca e cazul.Ar trebui intai sa ii puna cineva un diagnostic si sa dea in scris ca nu se poate trata in tzara.Si la noi in Arad ce au facut? A fost pe la Euromedica si mai stiu eu unde si unii i-au spus ca nu e de competenta lor,altii ca nu stiu ce are si i-au sugerat evident Ungaria.Poate daca ar ajunge in Bucuresti sau Cluj sa zicem ca ar fi altfel.Dar pe ce,ca bani ioc si cum? In caz de operatie ar trebui sa stea cineva,sa se ocupe de ea,nu? Sa zicem ca merge sotul ,copilul cu cine il lasa atunci? Si sa stai intr-un oras strain costa!!! Plus ca pana la asa zisa operatie,ar trebui umblat mult pentru consultatii,analize etc.Si spaga? Oare se uita cineva la ea altfel in RO? Stiti ce salarii au ei ? Cca 300 lei in mana + tichetele de masa ,unul deci nici macar 1000 lei pe familie De-aici se scade cresa copilului si bautura si tzigarile sotzului Si de la noi cine sa o ajute? Din 37 de salariati,30 sunt cu acelasi nivel salarial,iar cei cativa de la birouri sau sefi de echipa suntem varatzi pana in gat in credite toti Imi vine sa ma impusc,am zis ca macar ceva pachet de Craciun o sa ii trimit copilului si sa vedem ce am mai putea face.Ea saraca cica in fiecare WE statea in Piata Obor si vindea toata ziua haine vechi ,cumparate en gros cu 1 leu bucata si le vindea cu 2 sau 3 lei ,ca sa mai faca un ban.Nu va puteti nici imagina cum traiesc muuulti oameni de langa noi Eu tot sper o sa rezolve cumva ceva,am inteles ca nici un credit nu poate lua acum,nici nu pot vorbi cu ea ca e in concediu medical,doar ce stiu de la sefa ei directa.
Of ca iar m-am enervat , bine ca platim asigurari de sanatate.Ca sa beneficiem de ce? Eu pentru tratamentele pentru infertilitate n-am beneficiat de un chior de la stat,macar o amarata de analiza sa imi fi facut gratuit.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput