Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)
Raspunsuri - Pagina 19
toanca spune:
Da...tare mult i-a placut lui Matei la zapada; il duc si de Revelion; stam de pe 30 pana pe 2 ian.; abia astept....
Deea, oho....10.000 m.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Denisam spune:
Fetele-mersi,Imunorezistan Jr nu se da sub 1an,am aflat-o sa dau oscilo ca imunogrip nu am.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
anasebe spune:
Deea Condoleante!
Cat despre job! Sunt convinsa ca o sa gasesti ceva mai bun.
Despre teren...sunteti de invidiat! Ma bucur pentru voi. Va pupam.
Ingrid Si Tiberiu a mai avut astfel de reactii noaptea. Eu le-am pus pe seama unui vis urat.
Cata Cat pe ce sa nu te recunosc. Iti sta tare bine.
Acina Mai, felicitari pentru fetita!
Giova spune:
am venit si noi acasa. marco era subtire imbracat, ca sa stau cu el afara. la mine zici c-a venit primavara: bluzita subtire, hanorac si vesta. in cap avea gluga de la hanorac. pt. dus la gradi era ok, dar de stat afara, nu.
Deea super fain...chiar ca au impartit naspa parcelele. pai cel mai fain e sa ai un fs de 20 mp, tu te-ai scos cu 25, e nasol daca trebuie vandut. pacat ca nu e strada pe una dintre laturi sau in capat, asa le impartiai la jumate si era super. vezi un PUZ din primarie, dar daca e extravilan nu cred ca se fac curand drumuri pe acolo.
Toanca si eu astept zapada si muntele. noi cred ca mergem mai repede la Paltinis. vom cobora si in Sibiu la vara-mea, iar pe 3 ian. vom fi in Alba.
Acina v-ati gandit la nume?
Canda ne vedem joi, vineri? cand iti convine? si unde? la mine, la tine sau altundeva? mie mi-e indiferent.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
canda_h spune:
Deea sa va ajute Dumnezeu sa faceti casutza... chiar ca poti sa dai drumu la "fabrica de vise" acum dupa ce ai luat terenul asta superb.
Toanca ce fain ca mergeti de revelion la zapada. Noi ne-am tot gandit daca sa mergem undeva sau nu, si am ramas la nu ... cu toate ca numa zapada visez, de-abia astept sa mergem si noi la munte ... mi-e dor de numa de iernile de la Brasov.
Angi
de motanel
(5.02.2006)
Giova spune:
Toanca catelul vorbitor e asta:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Fisher-Price-91/5517/Laugh-n-Learn-Catelus-educational-in-limba-romana.html
tocmai am fost anuntata ca maine vin montatorii cu mobila
. si eu vroiam sa merg sa vad de perdele maine, dar o las pe joi, oricum va fi sarbatoare si nu am ce face in casa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
canda_h spune:
Giova hai sa fie joi ... va invitam la noi!
Ingrid nu veniti si voi? mi-ar face placere.
Maine e party cu Mos Craciu la lucru si trebuie sa il aduc si pe Filip ... seara asta trebuie sa cumpar ceva cadou, am primit bonuri valorice pentru cadou 

Angi
de motanel
(5.02.2006)
miraklucker spune:
Denisa, vad ca te-ai lamurit.........eu nu cunosc produsul si nici nu am gasit nimic de el pe net.
.....revin de acasa.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Florinini spune:
Iaca si io...
In primul rand vreau sa o felicit pe Anca
ptr. minunea din burtica, sa fie o fetita sanatoasa si sa se nasca in pace.
Deea
felicitari ptr. achizitie, eu zic ca ati facut o foarte buna afacere care in timp o sa aduca profitul mult asteptat mai ales ca locul este asa cum ai vrut tu sa fie...bravo. Dumnezeu sa-l ierte pe socrul tau, bine ca macar nu a suferit mult.
cat despre job o sa vina cu siguranta altceva mult mai bun decat ceea ce a fost.
Cata, foarte frumoasa freza si te prinde super
...oricum si inainte erai tot frumoasa.
Ingrid am citit ce ai patit cu Diana eu cred ca a visat si David s-a trezit azi noapte plangand si ca niciodata a vrut in pat unde a dormit pana dimineata. Si el mai are reactii de genul asta...adica vrea ceva si cand ii dau continua sa planga si sa zbiere, se intampla de obicei cand se trezeste de dupa somnul de amiaza. Ce mai cred e ca fetita a fost speriata de cineva sau de ceva si faptul ca iti spune de "dacu" si iti arata in colt poate Robert ia spus ca de acolo vine si cine stie io fi si aratat ceva iar mintea ei a prelucrat informatia si in final s-a finalizat cu starea de frica...Sper sa depasiti momentul...
Denisa pupici la prichindei, am vazut pozele si filmutzele...amandoi sunt adevarate comori.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Florinini spune:
Gio sper ca Mosu sa raspalateasca munca ta si sa vina si el acolo cu ceva fain in cizmele alea spalate...sa fie na si poseta aia care sare de 1 milion...
Moni chiar ca e trista povestea femeii aleia de la tine de la job...si pe deasupra e si foarte tanara... poate sunt oameni cu suflet acolocare sa o ajute sa faca rost de bani necesari ptr. analize si tratament...apropo am vazut la TV ca exista fonduri alocatecare ar fi destinate tratamentelor de specialitate in tarile Europei...iar cheltuielile sunt suportate de Casa de asigurari sau cum s-o numi aia ca nu mai stiu...dar cica sunt alocati bani de la bugetul statului ceva de ordinul 200 mil. Euro si ca publicul, datorita faptului ca nu a fost informat nu a stiut de asta...eu am vazut in trecere stirea la TV si daca bine retin e vorba de un formular E 102 sau 112 poate tu reusesti sa te informezi mai bine fiin di in domeniu...poate si un jurist te sfatuieste
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David