Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
slippers76 spune:
Rita, ne rugam pentru voi!
Nu vreau sa invart cutitul in rana, dar nu sunt sanse de tratament intr-un centru universitar sau in strainatate?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Rita-fara cuvinte!
Chiar asa, ce-am putea spune? atata doar: Rita ma rog pentru voi...

Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
danielle02 spune:
am ramas fara cuvinte rita 

ne rugam ptr. micutul sufletel si ptr. voi,sa va dea bunul Dumnezeu putere

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
betty78 spune:
Rita am ramas fara cuvinte.

Ma
la DD sa aveti putere.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mihailescu teodora spune:
Rita,
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste tot!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
Doamne, ce suferinta! Rita, ma rog pentru puiul vostru 

Nu se poate face nimic pentru ea in alta tara?
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Roxana_G spune:
Adimercedes, nu ma omor eu termometrul ala, oricum nu il tin decat pe alarma pentru miscare si pe sunet. El mai are 2 optiuni dar nu m-am aruncat la ele. Instrctiunile mi le-a trimis Betty78 si acum le am si in engleza. Cat despre problema mov, azi am citit o multime si sunt convinsa ca e fisura. Adica am recunoscut 100% manifestarile, insa nu pare sa se vindece de la sine, ba chiar se agraveaza. Sa vedem luni ce si cum, din pacate nu cedeaza nici la tratamentele naturiste si nici la medicamentoase. Sa vedem daca imi recomanda alt tratament, daca nu o sa merg pe injectiile cu botox, se pare ca e ultimul racnet in materie de tratament pentru fisuri. In alta ordine de idei, la voi e de plaja....wow ce frumos. Felicitari pentru ambitia de a merge la sala, mai ai rabdare. La mine se vede rezultatul sportului numai in timp, ba in prima faza am impresia ca ma ingras.
Ana, ti-am vazut frumuselul de 3 luni. Un scumpic. Am vazut cum tinea jucaria si te asigur ca Andrei nu apuca asa. Dar mai apuca si el. Cum ai innodat chestiile alea pe scoica? Si eu am incercat si tot cad - ma refer la jucarii, scuze incoerenta la ora asta.
Yaia, ai dreptate cu limba. Uite fie-mea a venit cu o poezie in germana si de abia am citit-o ca sa o repetam pentru serbare.
Cecilia, pai ne indragostim si noi!
Carpatina, multam de raspuns. Abia astept sa vad si eu steriletul ala la locul lui sa scap de o grija. Asta daca nu imi tigaiesc de tot barbatul cand ma apuca supararile si chiar raman fara grija in privinta asta.
Teodora, mamico ce de ai mai gatit. Si eu zac ca o plosnita.
Sabina, sa stapaniti si sa folositi sanatosi masina.
Afibebe, iar te agiti? Uite nici Andrei nu mananca de 2 zile, azi tot a mai mancat, dar ieri cate 100 ml la o masa, el care manca 200 ml. Azi cam tot asa, 120 ml, maxim 150 ml si ultima masa deloc. Nu pare bolnav, sper ca e doar o pasa. Il vad pana luni si il duc la doctor daca nu e ok.
Rita,
, mai mult nu pot spune. Ma rog pentru voi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze