Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
Betty, uite
pentru frumosul Mario.
Sim, drum bun.
Roxana
priviti ce stramta imi este caciula
http://good-times.webshots.com/photo/2436605320101313810HxmuJJ
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
alehiam spune:
cecilia 
...
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
In dimineata asta nu imi plang numai ochii, imi plange si sufletul pentru micuta Maya! Ma rog la Dumnezeu in fiecare seara pentru ea, sa nu sufere mititica! Doamne-ajuta!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
tzuc spune:
Doamne Rita, sunt consternata..ma rog pentru voi si micutza ca Domane Doamne sa o aiba in grija.
fetele ma ajutati si pe mine cu denumirea comerciala a paharelor/pungilor de pus laptic la congelator?
a cautat sootul in 3 farmavcii si nu aveau, vreau s acahyt online in sensiblu si altele si nu gasesc..poate s enumesc intr-un fel anume..pleaseeee
pupici ca urla..a revenit Mariuca programul obisnuit..dormit 10 min..urlat, iar tzitzi si tot asa, fuggg
ramonaiani spune:
Noi am gasit la farmacie pungi de stocat laptele "Lansinoh - Breastmilk Storage Bags". Moasa mi-a recomandat sa le comand de pe net ca sunt mai ieftine, dar nu m-am mai complicat...
Eliza (06.09.07)
betty78 spune:
Fetelor, ce imi recomandati: kidex-ul sau babyland-ul?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
danielle02 spune:
rita tocmai am povestit intamplarea ta si sotului,mi-a zis ca exact asa a patit si fratele lui cu baietelul sau insa au rezolvat problema cu o operatie facuta in america care a costat 10 mii de dolari.asta in urma cu vreo 8 ani,tot asa facea stop respirator si trebuiau sa faca tot posibilul sa nu planga,daca plangea inceta sa mai respire.
ma rog din tot sufletul bunului Dumnezeu sa ii mai dea o sansa mictzei Maya.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by danielle02
rita tocmai am povestit intamplarea ta si sotului,mi-a zis ca exact asa a patit si fratele lui cu baietelul sau insa au rezolvat problema cu o operatie facuta in america care a costat 10 mii de dolari.asta in urma cu vreo 8 ani,tot asa facea stop respirator si trebuiau sa faca tot posibilul sa nu planga,daca plangea inceta sa mai respire.
ma rog din tot sufletul bunului Dumnezeu sa ii mai dea o sansa mictzei Maya.
Daniellede Ebonee (02/10/2007)
pozici
si baietelul avea trisomie 13?
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
moldoveanca spune:
Rita am ramas fara cuvinte ne rugam la Dumnezeu pt micuta voastra si daca ai nevoie de ajutor financiar sau orice altceva anunta-ne
teo
myral spune:
Rita poate exista totusi o sansa pt Maya, trebuie sa credem in minunile LUI.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)