PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Mada ce fain. Aici sunt tare scumpe astea de la little tikets.

Voiam sa va zic, ca fii-mea incepe, sa se imprieteneasca cu olita. Duminica i-a zis maica-mii ca face kk si s-a dus sa isi ia olita, pe care cu ceva vreme in urma si-a aruncat-o ea intr-un colt. Acolo am lasat-o nici ca am miscat-o de acolo. A tinut ea minte, s-a dus, a ajutat-o si mama sa o ia. In fine, mama nu i-a dat pampersul jos sa o puna pe oala. A doua zi la fel s-a cerut mama kk. A luat olita am pus-o nu a facut nimic, a treia zo, a facut in strop de pis. Din pacate nu sta comod pe olita, si vreau sa ii iau una calumea. Ceva idei. Chiar nu stiu cum ar trebui sa fie olita, sa ii fie comoda. Poate ma ajutati cu ceva sfaturi.

Crissa hai cu rabdare o sa poti face toate cumparaturile necesare. Nu te stresa inutil.

Voiam sa va zic, ca duminica m-a scos si pe mine in oras. Eram cu nervii parf dupa o saptamana de stat in frig. M-a scos la City Grill, mie imi place mult acolo si apoi am vrut sa vedem bradul, nu am avut nici o sansa, am stat 45 de minute numai pe Lascar Catargiu, asa ca am luat-o pe stradute, am iesit in Calea Victoriei si tulea acasa. Drept urmare, nici pana acum nu am vazut bradul. Astept cu interes, sa se deschida patinoarul pe Cismigiu. Abia astept sa dau si eu o tura pe gheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa hai ca ai timp suficient de cumparaturi. Eu am luat din timp ca am avut ocazia si pentru ca, de exemplu, la Ikea nu mai ajung sigur pana de Craciun.
cristina da-o afara pe Nina ca vin eu sa stau la voi. Ma joc eu cu Luca toata ziua si stau si noaptea din cand in cand la asa tratament.
Zici ca dulciurile fac riduri?? Pai de asta arat eu asa bine ca nu imi plac. Auzi da nu scrie nimic despre cresterea tzatzelor? Sau se numeste implant salin metoda aia naturala???
martta cutremuratoare povestea. Eu sper un singur lucru, ca dupa atata suferinta micutul va fi sanatos, va recupera rapid si ii va lumina viata tatalui sau.
Sabina prin supermagazinele astea gasesti 100 de modele de olita. eu am dat pe a mea 5 RON si vad ca sta bine pe ea. Trebuie sa te uiti atent ce o deranjeaza si sa cauti una fara acel lucru sau mai lata, inalta etc.
Eu il duc pe Alexei la tobogan in parc,e super fericit. Se catara pe ele, se da prin tunel pe burta, acum a invatat sa se si aseze singur pe spirala, e mare distractie. Sunt convinsa ca daca ii cumpar unul se va plictisi rapid si ala va zace inutil in curte.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nici eu nu am luat cadou de Mos Nicolae.De fapt am ceva,doua carticele cartonate cu animale si un body,de care oricum nu va fi incantat,ca pe el jucariile il intereseaza.Interesanta idee cu tabla de desenat.Hmmm...ma mai gandesc.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pup livada toata!

am intrat pt ca sunt trista si am simtit nevoia sa scriu
am nascut cu d-na bucur, am fost pacienta ei mai mult de 3 ani, m-a ajutat sa trec din calvarul unei femei ce nu poate avea bebe, care a pierdut o sarcina, a bifat tone de analize, stimulari si inseminari nereusite, pana la "daniela, uite-te cum iese!".
stiu ca nu e medic pt bani, niciodata nu am vazut-o asteptand plicul, l-a refuzat de cateva ori, stiu ca sufera alaturi de paciente, am vazut-o tratand cu atentie femei venite sa nasca si pe care le vedea prima oara
sunt sigura ca a facut ce credea ca e mai bine cu toate informatiile pe care le avea
si eu sunt zguduita de tragedie, mamica ce si-a dorit atat de mult puiutul si a trecut prin lucruri pe care cei mai multi nici nu le banuiesc, nu a putut sa-l tina in brate!
asta am vrut sa spun si sper ca nu am deranjat pe nimeni!

in rest noi suntem bine, la fel de bionica, nu stiu cum reuseste dar se da cu capul de ceva in fiecare zi, am ajuns sa o urmaresc fiecare secunda dar mereu ma depaseste cu viteza

pup

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dandana nu cred ca ai deranjat pe cineva. Dar eu sunt de parere ca desi ii consideram pe doctorii nostri niste mici zei nu trebuie sa uitam ca sunt oameni si gresesc iar de pe urma greselilor lor platesc oameni la fel ca noi. Ce e bun pentru noi se dovedeste fatal pentru altii. Nu o acuz pe Cezara Bucur ci vorbesc in general pentru ca daca postai la alt subiect sigur ai fi gasit si fete care s-ar fi simtit jignite si atacate de mesajul tau.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, foarte tare tablita, e o idee f bua ca d-rei noastre ii place f multa sa deseneze;
Brandada de peste
1 cartof mare; 20 g file de merlan; 30 ml de lapte semismantanit; putin pesmet pisat fin; 1 bucatica de unt de marimea unei alune
Se fierbe cartoful taiat în bucati într-o cratita cu apa aproximativ 15 minute. Intr-o alta cratita se fierbe pestele in apa cu diverse mirodenii in jur de 10 minute. Se zdrobeste cartoful pana se obtine un piure si se adauga laptele. Se pune jumatate din piurel obtinut intr-un recipient uns cu unt, se adauga un strat de peste si se acopera cu restul de piure si cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pana se rumeneste usor, apoi se serveste.
cred ca poti pune orice peste in loc de merla(nici nu stiu ce este acela);

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata livada!
am lipsit mult, evident motivat
am mai apucat cand si cand sa citesc cate ceva dar greu sa mai si intru sa toc cu voi.... ca tare mi-e doooooooooor
vestea buna e ca am gasit in sfarsit o tanti care sa ma ajute la curatenie SI SUNT TARE FERICITA!!!!!!!!!!!!!!!!!
poate asa reusesc si eu sa fac fata mai bine la toate cele: copil, sot, casa, servici, viata sociala si multe altele
macar am scapat de groaza cu spala 3 bai in fiecare saptamana si tot tacamul....
gata, m-am plans destul mai ales acum cand vine mosu
legat de cadouri pt mos niculaie noi i-am luat o casuta cu forme geometrice si un fular de fitze
donoiro eu stau in aceeasi curte cu mama, case diferite
pentru mine e super ok, dar trebuie sa recunosc, parinti ca ai mei foarte rar gasesti. primim din partea lor doar ajutor, niciodata discutii sau probleme.
stiu ca cineva, scuze n-am noata cine, intreba de oscillococcinum ( sper ca am scris corect)
ei ii dau teodorei in fiecare saptamana o doza profilactic si zilnic 3ml imunobaby + 7 picaturi Beres + 2-3 picaturi de lamaie

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

'Neata livada!

Am intrat si eu.

Sabina, Anasia, si eu ma chinui sa slabesc de vreun an. Si ar trebui sa slabesc vreo 15-20 kg, ca sa arat bine, adica am 70 kg si 1,59 m.
De cand am inceput serviciul si stau numai pe scaun, nici o sansa sa slabesc.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anasia e buna mometan ca ea mazgaleste acolo chiar daca nu scrie mereu sau se termina apa din creion ca inca nu stie ea exact ce si cum dar mai acusi am zis tre sa avansam la o tablitza mai serioasa dar tre sa mai creasca sa ajunga la ea ca is cam inalte pt varsta ei.
Reteta care ai scris-o tu aici se cheama fishpie si este f comuna si se mai face tot asa cu piure dar cu carne tocata si sos de rosii si se cheama cottage pie. Deci se gateste separat carnitza ca pentru spaghetti bolognese se aseza in tava se pune piureul peste niste pesmet si se da la cuptor. Amandoua ies f bune. Aici ei mai folosesc cod la fishpie.
Eu si plina de draci azi ca trebuia o firma sa vina sa ia azi pachetele si aseara noroc ca i-am sunt noi ca de fapt au zis ca nu mai pot veni ca e masina plina. Da pe noi nu s-au gandit sa ne anunte si acuma am gasit alta firma care a zis ca poate veni azi ca azi si pleaca masina spre ro si ar fi perfect ca ar ajunge la timp numai sa vina. Asatept sa se faca ora 9 sa ii sun sa vad daca vin sau nu macar sa stiu din timp sa pot cauta altceva daca ei nu vin. Ce ma enerveaza oamenii astia neseriosi macar de te-ar suna si ti-ar zice in fatza da ei zic da da si apoi tre sa ii terorizezi tu pana sa iti zica ceva.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aaa am uitat sorry ca n-am pus pozele dar aseara ne-am luptat cu imapchetatul si incerc azi daca reusesc sa rezolv cu pachetele.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput