PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
martta spune:
Fetelor, merci pentru gandurile voastre!
In legatura cu gradinita, Vlad e tot la stat si sunt multumita. E drept, pe una dintre educatoare o stiam si asta a fost un factor decisiv(poti sa ai ghinionul sa dai copilul la una particulara si sa dai peste o educatoare care sa nu se ridice la nivelul asteptarilor). Printre activitati fac engleza, dans si calculator. Il vad ca progreseaza si ca merge cu placere la gradi...
Ce-mi place ca ati inceput sa discutati despre cadouri...Sotul ia o parte in seara asta, iar eu voi completa maine. Asa ca, mi-ati dat ceva idei!
Vlad m-a pus sa-i scriu aseara Mosului o scrisoare fara sfarsit. La el trebuie sa facem selectie!
S-a trezit Alexia! Fug!
crissa71 spune:
Mada:bravos.....sa-ti fie de bine!!
Eu n-am reusit sa cumpar nimic....sunt tare suparata...poate ma duc in seara asta!!
Dar cand vine mosu?!!Maine..asa-i?!Vai doamne....
TAre nauca sunt dar cum nu m-am simtit bine deloc...am o scuza!!
Ma duc sa mai citesc din spate...
gabi1 spune:
In legatura cu cresa,eu sunt multumita mai ales ca am cunoscut pe cineva acolo si stiam ca Rares o sa fie bine ingrijit si chiar nu am avut probleme cu el pana acum.Chiar ii place sa se duca la cresa se trezeste dimineata la 7 el care mai devreme de 9-10 nu se dadea jos din pat, ce sa spun chiar imi place de el cum se comporta chiar a inceput sa manance singurel si sa vorbeasca el care nu spunea decat mama, tata, papa.
Gabi mamica lui Rares(18.08.06)
http://s239.photobucket.com/albums/ff61/gabi77/
MissJJ spune:
Crissa ms.
Sper sa te simti mai bine si sa apuci sa cumperi tot ce vrei.
Ziceati de tablitza si a mea e mare desenatoare cartile ii plac dar nu se omoara dar ii place sa mazgaleasca.
I-a luat Flo acuma vreo sapt o tablitza de la crayola pe o parte cu gel si trei forme si pe o parte cu un creion care il umpli cu apa si scrii cu el si se coloreaza hartia. E de la 18 luni in sus si e mess free. Momentan o multumeste. Am vrut tablitza din aia mai mare care pe o parte e tabla de scris cu creta si pe o parte din aia alba unde scrii cu markerul. O sa laum si din aia dar sunt inalte si ea nu ajunge la ele inca ale mai pe la anu.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Piersicutze spune:
Fetele tin sa va anunt, ca m-am lasat de sportul "Coca Cola" si deja am dat aproape 3 kg jos, asta in aproximativ o luna. De cand m-am lasat de cola ma simt mult mai bine, nu mai am stari de rau. De dulciuri inca nu ma pot lasa. A aparut la Milka o ciocolata cu caramel. E super.
anasia spune:
sabina, bravo! cu regret eu anunt ca m-am ingrasat cu 8 kg in 2 luni

rusine sa-mi fie!si ma simteam asa de bine, of, of, of;
cristina ioana, unde ai disparut? a, stiu, ai pregatiti bunatati pt Mos

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
Anasia iubito, am fost la Cora, am venit impodobita ca un brad de Craciun si pana am descarcat totul din masina am ajus uda ca un rahat....duamneee ce urat vorbesc
Apoi am facut pateuri si strudele pt zarzu sa ii mai dau gustarica ziua si pt ma-sa sa mai faca niste riduri (nu stiu un'e naiba am citit ca dulciurile provoaca riduri si deteriorarea pielii) ![]()
Si acu' am pus de un piure cu ficatei si ardei copt ca vine sotzu' la porceala....
si gata ![]()
Fimiu' a intors casa cu curu-n sus intre timp de nu stiu de unde sa apuc sa strang 
Piersicutze spune:
Scriu mesajul a treia oara sper sa imi iasa acum.
Cristina, cu tot cu riduri si tot nu ma las. Asta seara am dat iama intr-o cutie de inghetata si dimineata am bagat o cioco cu caramel. Destul, ca m-am lasat de cola, o iau si eu treptat.
Ce de bunatati ai tu acolo. Il trimit pe sot sa ia ceva bun de la rotiserie.
Azi pici a facut ptr prima data baie in cada mare. A fost mai bine decat ma asteptam. A plans un pic, dar pe final a fost ok.
De 2 nopti doarme fara sa ceara mancare, da doamne sa o tina tot asa. Insa e foarte matinala, la 7 e mereu in picioare. Ma dispera.
Mada imi pare bine, ca va simtiti mai bine. Si eu ma gandeam sa ii iau lui pici un tobogan.
In alta ordine de idei, voiam sa va mai zic, ca lucruri faine si de calitate mai ales ptr cei mici puteti gasi in magazinele TCM. Eu am luat o gramada si ptr noi si ptr pici. Am unul chiar la colt.
Nu mai am randare pana maine, sa incep sa aranjez cadourile. Numar orele. Sunt asa de agitata.
MissJJ spune:
Sabina te cred ca esti emotionata. Felicitari pt trecerea la caditza mare.
Si a mea s-a miorlait oleaca la inceput acuma facem baitza ne clatim cu dusul si chiar ne place.![]()
Daca vreti sa vedeti tablitza ce i-am cumparat: www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruHome/TruLearning/TRULearningCreative06/TRULearningCreativeDrawing/452629?ref=Search" target="_blank">aici .
Noi i-am luat acuma topogan ca ne innebunea dar in vara ii punem in curte si leagan si casutza din aia cu mai multe tuneluri si activitati tot de la little tikes. Asa se poate juca impreuna cu baby in curte la aer curat.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2