LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Adevarat graiesti BAMBOLETTA SA CRESTI MARE!
SHOSHIKA si mie mi-a fost tare greu,a fost primul meu baiat(asa obisnuiam sa zic),dar a castigat obsesia sa nu pateasca ceva baiatul!
Asa,acum mi-am facut album la PHOTOBUCKET,dar cum fac sa le aduc aici?????

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by deeaA
Asa,acum mi-am facut album la PHOTOBUCKET,dar cum fac sa le aduc aici?????

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006

[ url = " linkul de la poze " ] aici scrii poze David sau ce vrei tu [ / url ] scoti spatiul dintre paranteze si e perfect

daca vrei sa-ti apara mereu la semnatura linkul cu poze de duci la profil personal si la semnatura scrii linkul cum ti-am explicat mai sus si gata ai pozele la semnatura sper ca ai inteles ceva

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

nu stiu cum a aparut mesajul de doua ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

DeeaA, mi-e frica de parul de pisica, dar incerc sa am cat mai mare grija. Aspir in fiecare zi, spal o data la doua zile peste tot, dar nu pot sa spun ca nu mai ramane par. Cezar are mai multe alergii (din fericire, nu si la parul de pisica ), iar medicul alergolog ne-a spus ca mai mult ca sigur Alexia a mostenit fondul alergenic si e foarte bine ca am pastrat pisicile, pentru ca, crescand alaturi de ele, organismul ei dezvolta anticorpi si riscul de alergii nasoale scade. Daca n-am fi avut animale acum si ar fi intrat in contact cu un animal de-abia pe la 4-5 ani riscul de alergii urate era foarte crescut. Asa, e mult redus. N-as putea renunta la ele, desi uneori ma scot din minti! Le apuca alergatura prin casa pe la miezul noptii (deh, animale nocturne, se joaca mult) si mi-e teama ca o vor trezi pe Alexia (nu s-a intamplat niciodata pana acum, dar...).

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Shoshika, pisicile mele intra rar in camera Alexiei, chiar daca toata ziua e usa deschisa, si ies rapid, daca ma vad, ca stiu ca n-au voie. In patutul ei nu s-au urcat niciodata (ma refer la Mitzuka, de fapt, ca Natasha oricum nu se poate urca prea sus, ca are o problema la labuta stanga din fata. A avut un accident de masina cand era puiut mic, mic, asa am gasit-o de fapt, si i-a fost afectata terminatia nervoasa, nu s-a mai putut face nimic). Alexia se bucura tare cand le vede sau cand le aude. Nici una dintre pisici nu a fost geloasa vreun moment. Hai ca, daca ma apuc sa vorbesc de matzele mele, nu ma mai opresc!

Mergi la inceput

M-am uitat la Dansez pentru tine (si am bocit bine de tot cand i-am vazut pe copilasii aia in scaune cu rotile ). Imi plac de mor pushtii aia care au dansat in fiecare emisiune, sunt scumpi rau, rau! Sper sa-i placa Alexiei dansul, ca tare mi-ar placea sa ia lectii de dans cand va fi mai maricica!

Iote ce fac eu la 1 noaptea! Sa ma trimita shineva la culcare, va rog! Hai, noapte buna, minunatelor si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

dupa cum vedeti mami_n-d nu are somn chefuiti aici va rog Capitol 120

Mergi la inceput