LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 19
dianocica spune:
exista si un subiect dar l-am pierdut..
. uitati-va aici pt manevra heimlich
www.heimlichinstitute.org/page.php?id=34
http://en.wikipedia.org/wiki/Choking#Abdominal_thrusts
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
bamboletta spune:
ma bucur ca v-au placut pozele noastre 
parcul nu este la noi in cartier am vrea noi
se afla in apropierea gradinii botanice din iasi e cel mai mare parc si cel mai frumos ![]()
Dianocica-
abia acum l-ai vazut pe sexosul meu? 
ursul cel mare l-am dus la bunici,ne ocupa jumatate de camera ![]()
Deea-eu am pozele pe photobucket
Shoshika-da despre acelasi catel e vb
si antonia la fel il bate pe cap toata ziua ![]()
Dbunny-
cadoul
Antonia a dormit de la 22 pana acum si e fresh
nu mai vrea sa doarma are chef de joaca fuge prin casa ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
deeaA spune:
SHOSHIKA si DIANOCICA mersi mult,sa vad ce-mi iese(da nu acum ca sunt franta
)
DAPHNA sanatate ELISEI!
PANAA si voua la fel
sa va treaca!
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
shoshika spune:
Teutz, domeniul meu cu pisicile... Bine, n-am decat una. Dar e suficient! Tudor e innebunit dupa ea. Si ea dupa el! Bai, frate, cand o vede, o apuca de blana si o tranteste jos. Si ea nimic nu zice! Sa-i fac eu asa?? M-ar manca!
De Tudor ii e foarte drag, pe mine ma uraste de cand il avem pe Tudor. E geloasa sigur!
Cum intra in camera... direct la el se duce si se alinta de el, si il miroase si l-ar si pupa! Iar el... pune capul pe ea dupa ce o tranteste jos. Bine, si gura ar pune-o... Lucru care pe mine ma innebuneste!
Si ma mai enerveaza o chestie la ea! Cum prinde usa deschisa la dormitor... tup in patut la el. Se cuibareste si se culca. Mor pe faza asta! Mor! Mai nou se urca in patut si cand e el acolo. Imi vine s-o arunc pe geam!
Dar n-o arunc... inca!
acum e calare pe mine...
shoshika spune:
LA MULTI ANI, ROMANIA!
Dbunny, n-are nimic c-ai pus poze cu cadoul. Ce daca-i miez de noapte? E sarbatoare mare! ![]()
deeaA spune:
MERSI si tie BAMBOLETTA!
Fetelor care aveti pisici,nu va e frica de parul lor???Sau sunt eu mai obsedata,pt. ca eu am avut un pisic,dar dupa trei luni ale baiatului l-am dat la tara
(si acum mai plang dupa el)dar s-a terminat totul cand am gasit la baiat in gurita un fir de par(il cautam mereu la lumina veiozei)si nici macar nu avea treaba cu baiatul si nici acces in camera lui!!Offf,mi-am adus aminte de el si mi-e un dorrrr!!!
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
bamboletta spune:

La multi ani Romania !!!

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
shoshika spune:
Deea, ba da... mi-e frica de par... dar n-o pot da! nu pot! face parte din sufletul meu. si ea...
Si eu sunt obsedata de par, dar ce sa fac? Tudor deja umbla peste tot... la fel si pisica... sunt cu ochii pe amandoi...
nu intru in amanunte ca sunt constienta ca e foarte periculos parul de pisica...
shoshika spune:
Desiree, makes sense, cum sa nu?! Frumos graiesti mataluta acolo! Foarte frumos!
Doamne, intotdeauna m-am intrebat: oi fi eu in stare sa-mi cresc copilul frumos??!!
inca nu mi-am raspuns la intrebare...
Dianocica, multumim pentru linkuri. Utile!