Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Multumim din suflet de urari, va pupam si facem cinste cu laptic!
Luy, ai fost haioasa cu Oblio, si eu ma intrebam acelasi lucru.
Yaia, imi pare rau ca e asa cu maseaua, dar daca nu ai de ales...asta este. Cat despre limba finalndeza, oricum daca te apuci sa inveti banuiesc ca nu te apuci cu termenii medicali. ![]()
Cristina, si Andrei rade cu sunet, e tare caraghios. Nu stiu ce sa zic de cojita, esti sigura ca uleiul ii face bine? Lui i-a aparut dupa botez cand l-a uns nasa cu ulei si pe cap, ne-am chinut vreo 2 saptamani si apoi a disparut. Insa nu i-am dat cu nimic. Eu am suspectat ca tocmai de la ulei s-a facut.
Teodora, sa stii ca mi-a luat-o Luy inainte, ca si eu voiam sa intreb cine e dragalasul. E tare dulce si pare mare.
Rodica, eu l-am scos si pe frigul asta.
Carpatina, ia mai spune cum te impaci cu steriletul ala. Eu de abia il astept dar acum tre sa mai rabd putin sa vad ce imi fac astia cu problema mov.
Nu'sh daca va fi ok sa il pun inainte de tratamentul ala cu laser.
Annisia, m-ai lasat fara cuvinte la cate ai cumparat. Oricum m-ai facut sa rad azi pe cinste, ti-am simtit lipsa.
Ma duc ca sarbatoritul meu e in crize de istericale. Ce o avea saracul, ca nici azi nu prea a mancat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
.... activitate de orice fel si super moral!!!! Merge sigur, certamente, siguramente... si garantat, pe d-asupra...
Micul Yannis creste mare
devylla spune:
helou copii
va scriu cu o mana.in cealalta tin o printesa plangacioasa si smechera care vrea numa7 in brate.
nu am mai avut timp de nimica.am facut calendarul pt bunici si sunt tare mandra de el.acum sa il printez la firma si am terminat.
pe 24 avem botez,24 decembrie.sunt tare bucuroasa...Erikuta mea o sa devina crestina Ilaria.
no cam atat pt moment...nu ma lasa bebelina sa scriu in pace...da din maini si picioare.
aaa am uitat sa va spun ca aminceput sa stam bine pe burtica si ne-am descoperit mainile,le privim cu mult interes.
sper sa apuc sa citesc cate ceva in seara asra.
V-am pupat.
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
mandarinutza spune:
Multumim fetelor pentru urari!
La multi ani! pentru Aniast, Andreeaiosif, Andreea27 si toate mamicile cu numel de Andreea!
Andrei de Teodoran, Andrei de Roxana, Andrei de Nana, Iarina Andreea de mrl dumitru, Andreea Cristina de georgi_ana, Andrei laurentiu de Terrapin, Andrei de Emma,Andrei de miaunici, Miruna Andreea de Danuta36, David Andrei de mami25, Andrei de andreea27, Andrei de valentina22, Mihnea Andrei de Teodora!
La multi ani! la aniversarea lunisoarelor
si pentru: Elisa, Erika, Andrei Serban, David, Sofia Diana, Vlad, Ioana Teodora si george Ionut!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Rodica, priveste ce baiat am, asta sa nu te crezi singura cand te lauzi la toti cu baiatul tau, mai sunt si eu pe acolo.
manca-l-ar mama de papanas scump...ce dulcic e, ce frumosi ochisori are...
apoi hai sa ne laudam... ca avem cu ce Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
mandarinutza spune:
Cecilia si Rodica, aveti niste baieti tare fumosi, asa ca aveti cu ce va mandri!
Annisia, spor la cumparaturi in continuare!
Poze
mandarinutza spune:
Fetelor, am gasit aici pe forum un link cu povesti, pe care le puteti descarca: http://www.noaptebunacopii.com/
Poze
Annisia spune:
Daa, tot magazinele mele ieftine sunt de baza... Asa poti cumpara multeeee... Deci ala din piata Moghiors, cel de la pasajul Lujerului la hainoace. Pentru bebe am luat tot ce era in Carrefour de baietei (super marfa si acceptabile la pret, fata de alte locuri). Assaaa si Leonardo, ca pe langa ale sotului iti mai iei si tu una alta la oferta... Acum au iei doua si a treia e moca... In fine, pentru dulciuri e de mers in Plus, unde au totul ambalat special pentru sarbatorile de iarna (bomboane, cozonaci, tot felul de papitoi umpluti cu dulciuri, lumanarele, cani si alte alea), tot asa foarte avantjoase la banuti... Eu am locurile mele de unde cumpar si nu ma rupe la buzunare. Bine, ca daca stai sa le aduni se strange o gramajoara maricica...da macar am satisfactia ca am luat o caruta, in loc sa iau o plasuta...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Sarut mana, Mandarinutza!!!! M-am si apucat de descarcat... Sper sa mearga... Ca de cantecelele alea m-am cam plictisit... Am ajuns sa imi cant singura in cap ratustele mele pe apa s-au dus, stau cu capu-n apa si codita-n sus... si tot repertoriul...
Micul Yannis creste mare
rodicamaries spune:
multu mandarinuta... pai numai dulceturi si papanasi frumosi avem noi in clubul nostru de scutece...
intru acuma sa descarc niste povestioare...desi mai e un pic pana v-a trebui sa le spun...
uite aici un www.gaither.com/gaithertv/" target="_blank">concert video de Craciun, daca va place stilul asta de muzica...mie imi place tare mult
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007