Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacri - eu merg maine dupa-amiaza la BabyExpo dar cu sor-mea pt ca nu pot sa-l strunesc pe Cata si sa mai casc si gura. Daca vrei ne vedem pe acolo. Cat despre purtatul burtii invidiaza-ma si nu..pt ca asa de greu mi-a fost, crede-ma! SI voi mamicute nu va speriati...Faceti bebele nr 2...dar neaparat cantariti bine si socotiti-va sa va ajute cineva. Trebuie sa stai biiiiine de tot cu nervii

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Lacri - eu merg maine dupa-amiaza la BabyExpo dar cu sor-mea pt ca nu pot sa-l strunesc pe Cata si sa mai casc si gura. Daca vrei ne vedem pe acolo. Cat despre purtatul burtii invidiaza-ma si nu..pt ca asa de greu mi-a fost, crede-ma! SI voi mamicute nu va speriati...Faceti bebele nr 2...dar neaparat cantariti bine si socotiti-va sa va ajute cineva. Trebuie sa stai biiiiine de tot cu nervii

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

sa stai bine doar cu nervii?! Trebe sa ai minim jumatate din energia lor ca sa le faci cit de cit fata la pitici.Eu una cred ca nu am nici un sfert din energia lui.

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

diana-bine ai revenit printre noi.Stiu ca esti ocupata, dar mai fa-ti un pic de timp si spune-ne ce mai face Nicole.Nu stiu ce am in burtica.Astept surpriza .
La multi ani Nicole si tuturor celor care poarta numele de Nicolae/Nicoleta!

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Nicolae.

Neda multumesc mult o sa revin cat vom putea de des. Tu cat mai ai pana nasti??? scuza-ma dar stau cam prost cu memoria in ultima perioada.

Diana 18+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana79

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Nicolae.

Neda multumesc mult o sa revin cat vom putea de des. Tu cat mai ai pana nasti??? scuza-ma dar stau cam prost cu memoria in ultima perioada.

Diana 18+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

mai am 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

felicitari diana79 pt fetita 2 si la multi ani lui nicole. mai pune poze sa vedem ce mare a crescut

virgi sanatate luanei, sa dea DD sa nu se mai imbolnaveasca degraba. saracuta de ea cum a dat dintr-o boala in alte. referitor la nurefon, nu sunt medic dar ma gandesc ca poate la virusi de p-acolo de la voi nu e indicat nurofenul....sau poate choy nu stie exact ce e nurofenul de la noi, i-ai aratat ambalajul sa stie despre ce e vorba. nu cred ca tre sa te impacientezi asa de tare. poate mai mult a fost scandalizat ca i-ai dat ceva fara sfatul medicului, ca no, in romania asa de procedeaza si in alte tari nu e moda asta "las' ca stiu eu mai bine ca medicul ce-i tre la copil", din cauza asta a crescut rezistenta la antibiotice a virusilor la noi(sa ma corecteze fetele medici daca bat campii, dar eu asa am auzit)
asa, de mos alex si-a extins colectia de buldo. a primit un buldo mare cu telecomanda. a fost super incantat de el pana a inceput sa miste singur cupa....moment in care "nu nuuuu nu nu....pelie, pelie...nuuuuuuuu"....adica i s-a facut frica de el, si nu mai vroia nici un buldo.....asa ca a trecut la trailerul de masini primit de la mosul lui buni....bine, cu chiu cu vai am inceput sa-l familiarizam cu noul buldo si l-a acceptat dar tot era cam reticent. asa ca l-am pus pe el sa manuiasca telecomanda vreo juma de ora nici nu i-am auzit glasul, asa preocupat a fost sa se joace cu el....partea nasoala a fost ca abia dupa 1:00 am reusit sa-l culc azi s-a trezit ca de obicei la 9 dar a foat cam marait toata ziua.
am uitat...ieri ne-a vizitat iulia(ellaX) cu anuta. asa s-a nimeri ca erau amandoi imbracati complet in rosu si erau super draguti...ca doua cirese in parga..pun poza maine ca acum e tarziu si mai vreau sa fac niste abdomene si apoi nani ca-s rupta....

nu mai stiu ce vroiam sa scriu.....revin si maine ca;s zombie de oboseala

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by iulyp

La multi ani tuturor cireselelor de Sf. Nicolae.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

La multi ani fetitei, dar si lui Andrei pe care l-am ratat de sf. Andrei
Sa-ti traiasca ambii, sa fie sanatosi si cumintei.

Lacri si Alec 30 mai 2006

Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani, Nicole!!!!
Felicitari la burtici

Ca ziceti de bb2, se pare ca la noi va veni tot in iunie - sper sa mearga totul bine.

Pupici la mamici - ne inscriem si noi la caciulita si fular galbene Textul - cum arata cel mai bine su cum decideti sunteti mult mai inspirate ca mine, ca neuronii mei sunt tare obositi [hi-hi]

Si inca un rand de pupici la cirese

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE.
LA MULTI ANI MAXIMILIAN.
Felicitari Oana, sa dea Domnu sa fie totul bine si bb la timp.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare livada !

Sper ca nu ne-ati uitat, ca n-am mai scris de foarte mult timp , dar de aia nu v-am uitat.
Dupa atata absenta nici nu prea mai stiu ce sa scriu .David e un smecheras pe zi ce trece ,face tot mai multe prostioare ,incapatanat sa nu care cumva sa nu-i faci pe plac ca vai de urechile noastre. Ii plac masinutele la nebunie dar are o mare pasiune pentru tractoare si avioane
.Asa ca mos Nicolae ia aduc un tractor maree ,chiar daca n-a fost cuminte .De vorbit nu prea vorbeste ,intelege tot dar spune doar cateve cuvinte ,deci Roxana nu sunteti singuri nevorbareti.E tot la fel de mancacios si pofticios cum era.
Cami ,Roxana, Neda ,Diana, pe burtici.
Arleena La multi ani cu intarziere. Super tortul ,mi-ai facut o pofta ,asa soacra tot sa ai.

Oana felicitari pt bb 2 .Pe cand?
Diana felicitari si voua pentru cea de-a doua printesa.
Lyly wow m-a surprins placut decizia ta despre bb2. Bafta sa fie testul pozitiv.

Cam atat ,sper ca pe viitor sa numai absentez asa mult.

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput