Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare livada.
De dimineata vreau sa scriu.
Lili in primul rind tie, stii ce?Am visat asta noapte ca ai venit in ospetie la noi cu Alec, mama ce baiat frumos si destept!!!Nu ma mai saturam sa-l admir.
Cum ramine cu caciulitele?
LA MULTI ANI ARLEENA, SA FII SANATOASA SI SA AI NUMAI BUCURII DE LA CEI DIN JUR.
Roxana ce te admir eu pe tine, si in general mamicile cu doi si mai multi pitici, sau un pitic si o burtica.
Va zic o zi buna, sa trimit mesajul ca amus iar se iveste ceva.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani, Simona!!!
Sanatate, iubire si fericire langa baietzii tai

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara,
Doroti, pacat ca nu avem un Orient Expres pe ruta Bucuresti-Chisinau, ca ne-am fi repezit pe la voi...nu zic un helicopter personal, ca e prea de tot!
Ia'uite cum ne furisam noi in visele altora

Asta seara Alec a transformat scandura de infasat in tobogan

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multumesc de urari.....
roxana draga...inca 4??nu prea ma vad in stare....dar merci pt gandurile bune si nu mai fi suparata, cata nu e in urma fata de restul cireselor, are alt ritm, si poate e mai evoluat in alta directie decat cea a unui limbaj dezvoltat.

noi am fost la socrii in weekend si am avut parte de o surpriza. cand ajung acolo, imi soacra ca nu stiu ce crema e la frigider si sa nu umblam......ok...n-am bagat eu de seama, pt ca de multe ori cand merg e plin frigiderul de prajituri(soacra si cu o nepoata fac prajituri pt nunti, botezuri, etc)....a doua zi, pe la amiaz caut laptele pt alex...ca ei erau ocupati cu taiatul porcului(eu n-am participat deloc)...curios....usa frigiderului lipita cu banda, nici acum nu am percutat....ma gandeam doar ce crema ciudata poate fi acolo....anyway, am gasit laptele.....dupa ce s-a trezit alex am coborat in bucatarie, masa pusa, aperitive, gratare, etc....ne punem toti la masa....ii dau la alex sa pape....mananc si eu....la un moment dat observ ca s-au retras cumnatul si soacra....si ii vad cum dau jos banda la frigider....sting lumina si apar cu un ditamai tortul tiramisu http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/2084539571/
asa de bun a fost, a papat si alex.....si am stins lumanarile impreuna

ma duc la nani ca e super tarziu....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Arleena ce fain cu tortu.Te iubeste soacra.
Lili pai nu e asa de mult de la Bucuresti pina aici,pe drum te opresti prin Galati pe la Vavitzu.
Vad ca slaba activitate pe la noi, ocupati toti.
O zi buna va zic.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simona - super dragut gestul soacrei tale! No..uite ca exista si astfel de specimene! A mea ma umple de nervi cand mi-e lumea mai draga! Sapt trecuta s-a dus de capul ei si i-a dus lui Cata o coprocultura la laborator..poate-poate o iesi ceva sa aibe cu ce sa-mi scoata okii c nu am grija de copil. Si asa m-am necajit!!

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Waw, ce tort Simona!!!
Super-soacra!!

Sa va povestesc primul saniat al lui Paul.
A mers cu tata (mama de servici la bucatarie...) si s-a dat pe derdelush - zice tata ca dc era si mama acolo precis nu-i dadea voie la asa cascadorii - apoi au venit verisorii si bulgareala la greu.
Dupa ce s-au plictisit de bulgarit, au trecut la impins sania pe rand - desigur, Paul impingea pe verisorii mai mari (13, respectiv 7 ani) pana s-a facut noapte bine de tot.
Pe drum pe casa, Paul a adormit in saniutza si s-a rostogolit afara din ea - adica din sanie - plans de numa'.
Ajuns acasa, a papat ca disperatu' chiftele cu paine, dupa care desi era doar 7 cauta colturi prin care sa adoarma, ca noi il supravegheam sa nu se culce (deja) ca n-aveam chef de desteptare la 5 dimineata urmatoare (duminica!)

De atunci (de sambata) se incalta cu ghetele lui tata si merge la usa si spune "pa-pa" ca pleaca din nou numa' ca-l cam "strang" ghetele.... avem ceva poze - sper sa nu uit sa revin cu dovada

Cam atat

livada!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

A propos de soacre...eu am fost ieri la fosta soacra, ca era ziua ei de nastere si m-am imbuibat cu prajiturele facute in casa. Asa ca, azi m-am dus la prima ora la aerobic
Cat de mare era tortul, Simona? Ce diametru, inaltime, etc.

In Bucuresti ploua urat de tot. Insa Alec a apucat sa-si faca plimbarica de dimineata! Vineri vreau sa-l duc la teatrul Ion Creanga, la lansarea vol. 3 a CD-ului "Jucarii". Avem invitatie... Mai merge cineva?
O zi faina sa aveti!

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

propun sa facem pt craciun caiulite din alea cu urechi verzi cu inscriptie + fular rosu(defapt e propunerea elleiX)
vedeti aici modelul http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/?saved=1
mie imi place si basca aia rosie cu balnita....e mai de craciun, dar cealalta caciulita mi se pare mai practica, so, ce ziceti???
sa-mi ziceti daca e ok, sau alegeti voi altceva....in max 2 zile am si preturile. azi mi-a trimis frate-mio pozele din catalog dar nu stie preturile si mi-a zis sa alegem intai ce vrem, ce anume inscriptionam si ne face un pret. zic sa ne miscam repede sa apuc sa le si expediez.

soacra-mea e o femeie f buna, doar ca are si defectele ei. eu o inteleg, si o respect si ea se comporta la fel cu mine. tot timpul si-a dorit o fata si acum ma are pe mine. singura chestie ce nu pot sa o fac, si ea si-ar dori f mult e sa-i spun MAMA, dar nu simt asta si nu pot spune numa asa....mama mea e mama mea si e doar UNA, nu stiu sa am doua mame. asta e.

lacri nu stiu cat de mare era tortul ca nu l-am masurat, dar a fost chiar mare....cred ca avea asa vreo 15 cm inaltime, uite ca nu am facut poza in sectiune, dar nu era prea mult piscot in el, statul de jos piscot apoi un deget de crema mascarpone, alt strat piscot dar asa ca cel de jos, ca era cumva in zig zag.....nu stiu sa-ti explic....soacra-mea e maestra in deale prajiturilor....o sa pun zilele urmatoare o poza cu tortul nostru de la nunta.
si io tot incerc sa fac miscare si nu prea imi iese.....lipsa asta de timp pt mine e acuta....deja imi vine sa o iau rasna.....tot dupa curu copilului sunt...abia astept sa mergem de rev 5 zile(la borsa) sa ne revenim....cel putin eu....

roxana cam naspa din partea soacrei tale...sotul tau ce a zis???

oana asteptam pozele.....apropo de sanius....l-am dat pe alex cu sania....dupa 2 ture nu a mai vrut pe sanie...ci pe gheta, in picioare ca si ceilalti copii mai mari....bine, pana a descoperit ca e mai fain sa fi tras pe fund pe gheata

avem mai nou o problema cu scutecele......alex cam in fiecare noapte se uda tot...bine, bea si mult lichid dar e numai asta. demulte ori se uda si scutecul abia daca e ud un pic. am trecut de la pampers 4+ (ca mi se parea ca ii sunt mici) la happy 2, totul a fost ok cam 2 sapt apoi iar a inceput sa se ude noaptea asa ca am trecut la pampers 5. iar totul a fost ok cam 2 sapt acum iar a inceput sa se ude...io nu stiu ce naiba?!?!?!sunt nopti cand il schimb de 3 ori are acum 13,2 kg....nu stiu ce naiba de scutece sa-i iau sa nu avem accidente???ma gandesc sa-i iau chilotei pampers, cel putin pt noapte ca sunt cam scumpi....voi ati mai avut recent probleme de genul asta??

meniu azi:
md - gris cu lapte pudrat cu cacao
pranz - ciorbita de fasole verde cu smantana si tocanita de pui cu mamaliguta
gustare - fresh de portocale cu mar, biscuiti
cina - iaut, paine....si cativa cartofi prajiti furati de la noi din farfurie
inainte de somn 200 ml lapte

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut fetele, ce bine ca mai scrieti..
Mai ales meniul Arleenei ma ajuta , sunt cam in pana de idei.. noi tinem si post, asa ca mi s-au sters din cap muulte retete de bebe.. fara voia mea.. Off..
Fff frumos tortul tau Arleena, si minunat gestul soacrei tale.. merita o
Eu sunt de acord cu caciulitele de iarna, numai ca n-am vazut nici una verde, si inscriptia unde e? cine o face?
Legat de pampers, si Cornelia a avut probleme si am trecut la un nr mai mare.. Dar vezi sa nu fie totusi nr prea mare, ca sunt inalti si tot se umplu de pisu, mai bine cauta unii mai lati... am fost explicita? (ca mi se pare cam alambicat)

Lacri, sper sa te sune sorela, acum e tare ocupata cu piticii ei(are 2 care-i mananca constant urechile)

Sunt in admiratie pentru cele care fac dulciuri, eu sunt o maaaare amatoare de dulce... salivez numai la gandul torturilor cu frisca, mascarpone... pleosc.. etc etc

Aveam si eu o intrebare: exista oare control oftalmologic la bebei asa mici? Mi se pare la Cornelia ca se uita cam ciudat la TV(daca le pun celor mari, sta si ea), adica micsoreaza okisorii ca si cum nu ar vedea, oare o fi mioapa... mi-ar parea asa rau.. La noi in familie sunt destui cu dioptri mari, ma gandeam ca o fi mostenire.. sper sa mi se para...

Oare ce mai face Angelica?
Si DianaR?
de carminabulina ati mai auzit ceva?

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput