Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Pinacolada, stii cum indur? Ma doare in fund! ![]()
Lia, gata, scot si cerealele.
Dar compotul ala era oribil, de abia am inghitit putin. O sa iau maine altul.
Sim, eu ador varza murata, asa ca asta da tratament. O bucurie!
Supeeer filmuletul Lia! Multumim.
Dar chestia cu caldurica m-a spart ca eu il dezbrac si il las asa mai mereu fara caldura aditionala. Insa la noi in casa oricum e foarte cald.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Hihihi, Rox, eu am halit o farfurie, plus ceapa aditionala. Saracul Stefan, e antrenat cu de toate ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Roxana_G spune:
Haideti sa va spun ce sperietura am tras. S-a trezit Andrei mai devreme ca de obicei si plangea bietul. Ma miram, ca azi chiar nu a fost Alex asa galagioasa. Il iau din patut si sa mor de inima, ceasaful patat de sange. Am crezut ca mor, ma uit la semne evidente, nimic. Apoi vad ditamai pata de sange pe body pe umar, nu pot sa va spun ca pana am identificat cauza am murit si am inviat de cateva ori. Se pare ca s-a tras rau de ureche (ca el se apuca mereu de ureche si de par) si si-a dat sangele cu unghiutele. Pe care i le-am taiat acum 2 zile, nu stiu cum totusi a reusit sa se zgarie asa. Pur si simplu e ca o taietura pe dosul urechii, adanca rau de tot. L-am dezinfectat cu un spray antiseptic care nu ustura si am pus baneocin. Offf cu copiii astia!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Emma, sanatate multa micutzului. Bine ca ati trecut cu bine... el o sa se faca bine si nici macar nu o sa mai tina minte ce a patit.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
Multumim si Doamne ajuta! continuam cu picaturile si mergem vineri sa-l vada. sper sa fie bine.
emma
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
eu m-am dus ieri la Carrefour cu metroul. Am pus bb in marsupiu si la drum cu el.
Nimic nu te opreste mai Sim... tu o dovedeai si pe Ana a lui Manole
de Ioana (27.09.2007)
aeperju spune:
Multumim fetelor!
Am reusit sa adorm bursucul si acum doarme de trei ore. Va dati seama ce obositoare a fost pentru el ziua de azi... :(
emma
bebeka spune:
buna fetele!m-am gandit sa completez si eu listuta de sept/oct cu o dulcetica mica,Rebeca-Maria nascuta intr-o zi pe care tot scolarul o stie:15.09,ora 14 si 10 min,2850gr,49 cm,apgar 9,cezariana
bebeka
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Nimic nu te opreste mai Sim... tu o dovedeai si pe Ana a lui Manolede Ioana (27.09.2007)
Pai daca ma oprea, nu mai eram spaima cumparaturilor
Era bb taaaare curios in metrou, a stat asa cateva minute, apoi a adormit si s-a trezit abia cand ne-am intors acasa.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
bebeka spune:
bebekuta mea avea ieri 5400 si 60 cm si papa numai tzitzi.e un copil asa cuminte ca ma mir si eu cum de mi l-a dat Dumnezeu tocmai mie si nu la altul
bebeka
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
problema la mine nu e de lipsa a scaunului, ci de consistenta. Scaun am si de 2-3 ori pe zi, dar pietroi, trebuie sa fie cumva mai moale.
Iti recomand Xenical
de Ioana (27.09.2007)