Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Alina.clau, pai al meu de ce seamana cu taica-sau si nu cu mine? eeeeee.
Yaia, sa stii ca aia 3 cm se dau jos si de inchis pantalonii nu e asa dificil, dar sa stai in ei inchisi e mai greu.
Cat despre problema mov, uite ca acum imi dau seama ca evitand sa explic ce am, am lasat impresia ca sunt constipata. Pai sa stii ca am uneori si 2-3 scaune, nu asta e problema, ci consistenta tip pietroi. Fructele uscate ajuta si la asta? Sau doar e treaba de lichide baute?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alina.clau spune:
Roxana la voi e invers.Cu tine seamana Alex.![]()
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
isabeluta spune:
Pentru ca sunt in urma tare cu cititul (nu stiu cum reusesc...) am sa va spun doar atat:
Vazut pozici cu Andreiutz de Nana!!! Perisorul lui pana corbului...dulcic foc!!!!
Vazut pozici Mario de Betty!!! Chiar de fetita are buzele ...drept ai zis!!!
Vazut si Tudoras de Yaia!!! Supertareeee dupa baita, dar si la baita... ce cuminte sta el!!!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
isabeluta spune:
Vazut si elfisor de Alehiam!!! Ce artistic a pozat el mai!!!!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
afibebe spune:
Roxana tinem pumnii pt luni.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
danielle02 spune:
yaia
acu trebe de vorbit cu fiimea daca e bun de listutza sau nu
iote ce zice,cica DA ![]()
eu o tin in bratze cand ma uit la pozele cu bebelushii vostri ca sa vada si ea,asa se bucura si rade ca eu ii explic care si cum ![]()
ia sa vedeti ce mandreata de fata am cu cadou de la mosulica de tatutz:
http://good-times.webshots.com/photo/2552987580101671646nazGMR?vhost=good-times
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
afibebe spune:
waw Simona mi-am notat si eu reteta.pare a fi super.
o sa o incerc in sapt cu Craciunul.
si o sa te anunt cum mi-a iesit.
mi se pare putina faina insa daca asa e reteta e ok.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Alina.clau, pai al meu de ce seamana cu taica-sau si nu cu mine? eeeeee.
Yaia, sa stii ca aia 3 cm se dau jos si de inchis pantalonii nu e asa dificil, dar sa stai in ei inchisi e mai greu.Cat despre problema mov, uite ca acum imi dau seama ca evitand sa explic ce am, am lasat impresia ca sunt constipata. Pai sa stii ca am uneori si 2-3 scaune, nu asta e problema, ci consistenta tip pietroi. Fructele uscate ajuta si la asta? Sau doar e treaba de lichide baute?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
La mine fructele uscate nu dau consistenta de pietroi si inmoaie...aaa...produsul eliminat.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Pentru ca sunt in urma tare cu cititul (nu stiu cum reusesc...) am sa va spun doar atat:
Vazut pozici cu Andreiutz de Nana!!! Perisorul lui pana corbului...dulcic foc!!!!
Vazut pozici Mario de Betty!!! Chiar de fetita are buzele ...drept ai zis!!!
Vazut si Tudoras de Yaia!!! Supertareeee dupa baita, dar si la baita... ce cuminte sta el!!!
isabelutade Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
Multumim mult!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
mamitzuD2 spune:
Buna fetelor, sunt si io o mamica "inscrisa" la nov-dec, dar cred ca deoarece va citesc de la inceputuri si va plac tare mult, am deliverat pe 22 octombrie, cu aproape 3 saptamani mai repede!!!
am si io 2 intrebari:
una pt Tomasa- unde ai facut globuletul personalizat?
si alta pt Sabina - mama lactatiei:bebeul meu adoarme mereu la san,dupa un timp se trezea si urla de foame, si cam toata ziua asa trecea cu plans si stat la tzitzi;de vreo 2 sapt, am inceput sa ma mulg, il pun intai la tzitzi si apoi ii dau sticluzta;pt ca nu vreau sa prinda gustul sticlei, ca deh curge mai usor, il las in timpul zilei mai mult la san, si cand e fomist trage cu sarg, dar uneori simt ca mai este laptic,si aici vine intrbarea:musai trbuie muls ce ramane ca sa se refaca stocul?
Multumesc anticipat si scuzati greselile dar am un bebe ancorat la tzita.
Si ca sa dau "referinte" despre mine, am oaresce legaturi cu voi:
-sunt si io din Baia Mare ( aci ma lipesc de rodica maries si cecilia l)
-sunt, sau mai bine zis am fost tutunareasa si m-am cunoscut cu TEo mIHAILESCU , de fapt am fost si-n spital in acelasi timp
-Roxana, am avut abonament la salonul tau, chiar tu mai "mufat" odata la electrostimulare, am fost colega de munca cu Ralu D
Acu ca m-am prezentat, astept raspunsuri de la voi si va citesc cu sfintenie, ca pana la urma si io sunt mamica de sept-oct, si-mi santeti tare dragi!
Va pup,
mamitzud2