Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

AM fost azi la dr si i-a desfundat canalul. a plans si el mititelul, am plans si noi pe langa el... si acum cu Dzeu inainte. Speram sa ramana desfundat, mai punem nettacin in continuare.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Gabitule multa sanatate si un calduros "La multi ani!"...cam tarzior, dar n-am intrat zilele astea pe forum.

Rox pe tine nu a vrut sa te epileze cai mic si la mine a zis cai prea mare...asa ca il rad luna asta.

Nana ma bucur ca plecati acasa.

Ce va invidiez fetelor cele care ramaneti pe acasa fara musafiri...la mine s-au invitat singuri, adica imi vin niste veri din Ro...ii voi caza la hotel ca altfel nu voi avea liniste de loc.

Bernix si a mea tot micuta e ...pe mine ma innebunisera doctorii sa o indop din 3 in 3 ore, dar dupa 2 episoade de voma m-am lasat pagubasa si ii dau atat cat vrea ea.De la san mananca putin, mi-a scazut si productia si completarea tot putina e 30 sau 60 la 4-5 ore...macar a ta doarme si papa numai san.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Aeperju sanatate puiului.

Pinacolada , deci nu sant singura care am copil cu mancarici...credeam ca am gresit calculele cu primul, dar se vede treaba ca nici cu al doilea n-am parte de prea mult somn.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput