Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Lia_B

Eu nu mai am timp sa citesc f. mult pe forum si nici sa scriu asa ca nu pot sa raspund prea mult.
Roxana, privitor la problema mov, vreau sa-ti spun ca si eu posed, identic ca tine, se trateaza usor (nu trebuie operatie)daca reusesti sa faci scaunul moale si rana sa se inchida. Sunt constipata si pun supozit cu glicerina inainte si incerc sa il tin cat mai mult pentru a lubrefia si am reusit sa inchid rana.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Rox sau poti sa incerci pastilutze Herbolax, care te ajuta sa mergi la toaleta...eu l-am folosit in perioada sarcinii...si eu am avut la un moment dat niste fisuri, areatau ca si cum erau taieturi de lama

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

ia uitati ce buze de fetitza avem: http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2068195627/in/photostream/

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ne chinuim si noi sa adormim la ora asta, din pacate de cateva zile au revenit colicii, de ceeeeee?????? ca nu mai suport, abia credeam ca am scapat da de unde, noi suntem cred cele mai colicoase Nu ii mai dau nimic nici o picatura ca oricum nu au efect, nu stiu insa ce s-a intamplat ca vreo saptamana nu am avut colici mi-am tot stors creierul sa vad ce am facut, ce am mancat ce n-am mancat saptamana aia dar degeaba. o sa inchid laptopul ca micuta sta cu ochii in el.Si apropo mamaaaaaa ce scoruri de kg am citit, care de care mai gras. Mie mi-e rusine sa scriu greutatea micutei la aproape 3 luni. Dar ca sa va fac si eu in ciuda va scriu greutatea mea 50kg la 1,64 .Noapte buna tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, stai mama ca gras nu inseamna sanatos.Asta bineinteles, la copii mai mari de 2 ani, pana atunci sunt bebelusi.
Plus ca daca sunt doar pe lapte, nu pot fi grasi.
Si apropos de recuperat difernetele, fata mea abia la 2 ani a recu[perat in ceeace priveste situarea in media copiilor de aceeasi varsta, ea in sine era insa armonioasa, asta conteaza!

nana, ce frumos e Andrei! si chiar ca seamana putin cu Andrei de Roxana, cand zambeste:)

Uitati care e treaba cu pasarea de Anu Nou: cand se trece dintr-un an in altul tre sa ai porc in farfurie, in rest, zburatoarele bine venite.,
daca ai porc, cica e belsug.Daca e zburatioare, cica scurma a saracie
sa mori de ras nu alta la atatea superstitii:))

betty, maricel baiatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

cat despre noi, acuma a adormit puiu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Myral esti nashpa
cica 50 de kile, si dupa aia plesc! noapte buna! mai maaaaai! crezi ca mai doarme careva dupa bomba asta??

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Lasa
myral ca ajung eu la cele 45 de kg ale mele cu 1.62 cm....mai am doar 8 kg...doar e o nimica toata

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Lia, da cu fata sta? fa-ti si tu un program de weekend singurica, macar 3, 4 ore...prinde f bine.
hai, capu sus!
eu il inteleg si pe sotul tau, pt ca la noi eu sunt aia lenesa si iresponsabila
asa ca singura cale de responsabilizra e e sa nu mai faci gospodarie, ca deh, esti ocupata cu programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Ne pregatim ptr frigul de acasa!

Hait! S-a facut cald in Iceland de zici ca in Romania e frig?

Noi fetele zburatoare plecam pe 12 decembrie si revenim in Belgia pe 11 ianuarie.
Baietii (sotul si motanul) sunt pe roti.

de Ioana (27.09.2007)

Hihihihi. Nu maica, dar aici nu l-am scos inca pe Andrei decat la drumurile la spital, ca pana acum a fost numai vant si ploaie iar eu cu carutul meu decapotabil.... ne zboara pe amandoi.
Acasa o sa tot hoinarim ca avem pe unde. Abia astept.
Noi plecam pe 15dec si ne intoarcem pe 12 ian, sau cel putin asa vroiam, pe 12 ian. Sa vedem ce spune cucoana aia de la Icelandair azi. Sper sa sune si sa ne rezolve problema, ca nu e vina noastra ca si-au anulat ei zborul. Idiotii. Inca o grija in plus ca nu aveam noi destule.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

eu salata de boeuf o fac la Craciun,caci de revelion cica nu e bine sa mananci carne de pui...

Nu-i mai simplu s-o faci cu beuf.. ca d'aia o cheama salata beuf..

de Ioana (27.09.2007)

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput