Copiluti de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
nelia spune:
Am 40 de grade!!! Il astept pe Octav cu fetele si mergem la Urgente, el va sta in masina cu copiii si eu ma duc sa vad ce am, ca deja nu ma mai pot tine pe picioare.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
andutzy spune:
m rog la D-zeu, Nelia, sa te faci bine repede si sa nu fie nimic foarte grav!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Cloreta spune:
Dupa mult timp mai bananai la ora asta pe net.
Nelia, dr. nu mai sta. Eu am patit asta in spital si nu vroia sa imi dea drumul acasa, mi-a facut o injectie atunci.
Am citit zilele trecute povestea nasterii, foarte frumoase momente.
Adina, Teodora nu e inca la faza Alba ca Zapada insa mi s-a parut cea mai draguta "printesa" din ce am vazut prin magazine, dealtfel ea stie povestea numai din carti ca nu am filmul:((
Si ea astepta mosul, anul trecut cat era de mica si facea asocierea mos-brad, asociere pe care o face si acum. Craciunul trecut a intrat dimineata in sufrageie si s-a dus la brad, a pus mana usor pe globuri ne-a spus ca mosu l-a facut cand am intrebat-o. Acum ii turuie gura:))
Cred ca v-am mai povestit ca tati al nostru a fost Mos Craciun cativa ani pentru copiii unor prieteni si vreau sa spun ca e unul foarte priceput si simpatic. I-am zis ca anul asta sa il roage si el pe unul din tatici sa faca pe mosul dar ma indoiesc ca ar face asta.
Intr-un an una din fetite a fost super draguta, s-a dus la mamaica ei si i-a spus ca mosu' mirosea a bautura :)). Tati nu bea defel si mai si conducea insa gazda s-a tinut de capul lui sa guste nu stiu ce wisky asa ca evident mirosea.
Aveam si costum destul de dragut, facuse bunica o barba faina din vata care acoperea bine fata si arata ca in povesti, manusi, cizme (de cauciuc grena dar ce conta)era super dragut.
Cred ca era in 2003 cand a fost un craciun cu multa zapada, veneam de la mama cu sarmale si cozonaci si eram in mare intarziere. Si dupa ce ca abia mergeam prin nameti l-am pus pe Adi sa se dea jos sa ajute o cucoana cu un Matiz sa iasa din zapada dupa care, evident, ne-am blocat noi. Era Adi un car de nervi saracul, i se rupsese si nu stiu ce arc or smth la o portiera si pleznea. In sfarsit intram in casa si ii sugerez sa se imbrace de acasa in mos ca era f tarziu si ne tot sunau parintii. So, se imbraca, baga si un pui de perna pe post de burta si iesim. Afara o doamna f draguta: "Vai, un mos adevarat! NU veniti si la baietelul meu?" Saraca, mi-a fost asa ciuda ca a trebuit sa o refuzam. A fost fain oricum, ne-au distrat si aia mici pe urma, frumoooooooooooos. Si acum tanjesc si eu dupa un mos.
M-am intins ca o placinta, ma duc la nani.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
monu spune:
Nelia, multa multa sanatate sa nu fie grav.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
Nu am fost la Urgente, ca mi-e groaza de locul acela. Am fost la o clinica aici linga casa bineinteles ca nu era nici un doctor deci ar fi trebuit sa fie conform programului de pe usa. Sper ca trec de noaptea asta cu bine, febra a scazut, starea de rau e insa aceeasi, dar macar m-am dat jos din pat si am facut si o plimbare la aer. Doamne, ce e afara!!! Eu daca nu prea am iesit decit in curte un pic, habar nu am! E iarna din aia adevarata, dar spre deosebire de ieri, e si ger, cred ca sint vreo -6 sau -7 grade!
Daca nu ajung la Urgente totusi in noaptea asta, miine dimineata la 8.30 ma duc la spitalul la care am nascut, ca il gasesc pe obstretician acolo, daca nu la Urgente, dar acolo, la nasteri. Si luni ma voi duce si acolo unde sint programata, trebuie sa ma pun pe picioare, ca nu se poate trai asa. Norocul meu este ca am un sot supergrijuliu si responsabil, astazi a fost si la servici ca sa-i ajute pe aia ca se impotmolisera la ceva, pe mine m-a ingrijit ca pe un copil, a preluat absolut totul in casa, ca eu am stat aproape numai in pat, a tinut fetele afara, ne-a hranit pe toti, pe mine la pat, a spalat vasele, a facut lectiile cu Agata, acum a dus-o la patinaj... Eu un scump, de asta il si iubesc atit de mult! Si nici el nu se simte stralucit, plus ca e obosit si stresat la maxim, pe toate partile. Nu pot sa nu ma gindesc la saracele femei care trec prin ce trec eu si sint nevoite sa munceasca si sa traga de ele, neglijindu-se, pentru ca nu se pot baza pe stilpul casei... Si sint atit de multe. Adina, mi-am adus aminte cind citeam mesajul tau prin ce ai trecut si tu dupa nastere... de parchetul lipicios din cauza laptelui care curgea, de deget... Ai luat antibiotic pentru mastita, nu? Daca da, iti mai aduci aminte ce anume si daca ai intrerupt alaptatul pe perioada respectiva (sper sa nu fie nevoie, ca m-as intrista foarte tare)? I-ai dat sa suga si din sinul bolnav, ca eu nu i-am dat astazi, de aceea poate s-a si pietrificat asa. Am citit pe net si se pare ca e normal ca a aparut cind totul era stabilizat, ca poate sa apara si mai tirziu, dar ca e bine sa fie tratata pina la capat cu antibiotic, chiar daca simptomele principale dispar. Si cred ca de acolo vine raul meu, nu de la rinichi, ca am toate simptomele descrise la mastita acuta, inclusiv oboseala si senzatia de epuizare.
Bine ca macar copiii sint bine, toti trei, si Lisandru si-a revenit, a papat din sinul sanatos si a dormit bine, sa vedeti ce dovlecel s-a facut, abia astept sa vad cit a luat, sper sa ajung la policlinica sa-l ia in evidenta si sa-l cintaresc.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
Nelia multa sanatate, asteptam sa scrii cum te mai simti.

Androix spune:
Neata fetele!
Nelia, sper ca ti-e mai bine. Felicitari pentru asa sot bun si grijuliu ca Octav!
Eu sunt fericita ca a dormit Georgia bine si azi-noapte, cred ca faceam prea cald in dormitor de se trezea asa de des, cred ca i se facea sete bietului copil.
SI tot azi vine si Mihai acasa, abia astept, sa mai am si eu cu cine schimba o vorba
ca pe voi v-am capiat deja.
Adina, da am putea sa ne adunam. Sa ne gandim ce si cum si vorbim.
Gabitza, ne faci capitol nou, mami? 
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Vine acum si capitolul, 2 min...
Capitolul 58
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla