***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by angelabv

Vali5 , si eu iau anticonceptionale de vreo 3 luni, cum ti-ai dat seama ca e de la pastile, ai facut ceva analize?

Am luat tot felul de pastile pentru dureri de cap si nu-mi trecea cu nimic. Am fost la oftalmolog (eu am purtat ochelari mult timp) sa vad daca nu e de la ochi. Si sora mea mi-a zis ca a avut dureri mari de cap in perioada cand lua anticonceptionale. Am citit prospectul si scria la efecte secundare si dureri de cap. Le-am intrerupt de aprox 2 saptamani si nu am mai avut durerile alea oribile. Si nu le mai reiau, ca oricum trebuie sa fac pauza cateva luni inainte de alt copil. Te pup si sper sa descoperi cauza.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Carmen_So, sunt probleme la Nestle? Cerealele de la Bebelac sunt bune?

Piticasigogosica, imi pare tare rau ca ai atatea probleme! Si eu as zice ca e de la dintisori agitatia lui Cosmin! Sanatate maxima si tie si puiutilor tai!

Ckristina, multumesc pentru raspuns! Recunosc ... pana acum noi nu am papat piureul din cereale, ci le-am folosit doar la ingrosarea laptelui sau a supei!

Graviduta, si mie imi apare herpes cand am imunitatea mai scazuta si cand sunt stresata. Imi dau cu Zovirax!

Paflo, felicitari pemtru dintisori!!! 2 deja? Teodora are doar unul jos in stanga! Si ea are masa noaptea ... san!

Vali5, sa inteleg ca te pregatesti de un nou bebe???

Sa ne laudam:
Teodora a papat ieri putina supica in care am pasat si carnita, iar astazi a papat mai multa si am pasat si cartof foarte putin ... mi-l refuzase inainte de carnita! Sunt bucuroasa! Poate intram si noi in randul celor cuminti si ascultatori!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Vali5 , oare la tine am citit ca faci marul la abur? Am citit acum vreo saptamina cred si chiar nu-mi mai amintesc cine facea asa ....

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lauradi, fontanela ar trebui sa se inchida in jurul varstei de 1 an... dar evident exista variatii... 46 cm este mult si la 6 luni ... dar bineinteles ca se coreleaza cu dimensiunile toracelui, inaltime/lungime...

Paflo felicitari pt DINTISORI!!! Si la noi a mai zis ANTONIO mamamama o data cand era la soacra in brate si plangea... dar de-atunci NIMIK... si nu a trecut doar o sapt... ci 1 luna si 1/2 Si eu care ma gandeam ca Nu mananca baiatul bine!!!

Angelabv, makr la voi se vad dintitsorii... la noi nici makr atat Cu tensiunea cum stai? (Asta apropos de durerile de cap...) Ai inceput de curand vreun regim? (ma gandesc la hipoglicemie...si asta-i o cauza)... Sau chiar anticonceptionalele cum zicea VALI5

Motannel, felicitari pt. fetita ascultatoare!!! Noi abia de la anu' incepem cu carnita... mai avem ceva ceva pana atunci... dar NU vrem deloc sa acceptam PIUREUL DE LEGUME... am manca toata ziua lapte sau fructe...

Vali5 pe cand NEXT BEBE???

MA apuc de capitol nou... ca sigur trebuie sa apara PEPSI cu continuarea mesajului de aseara... si sa aibe unde ...posta Ca azi sper ca se simte mai bine si poate sa ne scrie...

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Andrada, torace avea tot atat,lungime 74 si 8,2kg.Astea toate la 5 luni.O sa vad joi cand face 6 luni cum e.Sper ca nu te stresez si iti multumesc de raspuns.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lauradi... pai acum inteleg... e marisor NU GLUMA... Proportiile sunt bune, dar tu deja ai un barbatzel in toata regula...

Va invit la un

CAPITOL NOU

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput