LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinicule, sanatate si virtute!! da' de unde naibii se lipi fix de voi??? e de prin aer, sau de la ceva mancare???... haida, forta fie cu voi, sa treaca repede mama ei de nesuferita de viroza!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Copiii invata din felul in care traiesc

Daca copiii sunt crescuti cu critici, ei invata sa condamne.
Daca copiii traiesc in ostilitate, ei invata sa se bata.
Daca copiii traiesc in teama, ei invata sa fie tematori.
Daca copiii traiesc in mila, ei invata sa se autocompatimeasca.
Daca copiii traiesc in ridicol, ei invata sa fie sfiosi.
Daca copiii traiesc in gelozie, ei invata ce e invidia.
Daca copiii traiesc in rusine, ei invata sa se simta vinovati.
Daca copiii traiesc in toleranta, ei invata sa fie rabdatori.
Daca copiii traiesc in incurajare, ei invata sa fie increzatori.
Daca copiii traiesc in apreciere, ei invata sa aprecieze.
Daca copiii traiesc in aprobare, ei invata sa se placa pe ei insisi.
Daca copiii traiesc in acceptare, ei invata sa gaseasca dragostea in lume.
Daca copiii traiesc in recunoastere, ei invata sa aiba un tel.
Daca copiii traiesc in generozitate, ei invata sa fie generosi.
Daca copiii traiesc in cinste si dreptate, ei invata ce inseamna adevarul si justitia.
Daca copiii traiesc in siguranta, ei invata sa capete incredere in sine si in cei din jurul lor.
Daca copiii traiesc in prietenie, ei invata ca lumea este un loc frumos in care poti trai.
Daca copiii traiesc cu seninatate, ei invata sa aiba mintea impacata.

In ce traiesc copiii dumneavoastra?
(Dorothy L. Nolte)

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Dupa vreo cativa ani, cand ma va lasa memoria

deea felicitari!

laura multi ani impreuna fericiti! si multa sanatate

chinico si mataluta neste sanatate si la' piromanu' la fel.

donia trist...trist...trist..

ralumat program de la 5 dimineata la 1 1dimineta? brrrrrr...chiar imposibil..si in we la fel? poate reusesc atunci? auzi, si ce inseamna scumpe? mai scumpe ca aia de trenulet la 24 eur? sa stiu daca ma mai deranjez au ba...

mda, 20 si ceva prezenta la vot ieri...de asteptat..:((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Apropo de intrebarea Doniei: Noi (sotu' + eu) iubim foarte mult copiii si ne-am dorit mai multi prichindei inca de cand nici nu stiam daca o sa fim impreuna :). Ca o paranteza: am fost colegi de clasa in liceu, iar "impreuna" suntem de la sfarsitul clasei a XI-a (acum mii de ani: in 1992 :) ). Am fi vrut chiar mai multi copii, dar motive obiective (materiale indeosebi) si subiective (cezariene :( ) ne-au trasat limita de 3 bursuci minunati.
Si relativ la ce spunea ramsan: Multa lume ne intreaba daca am vrut neaparat baiat. Sunt unii care, dupa ce se minuneaza cat curaj am avut / ce bine o ducem / ce inconstienti suntem si uneori ne intreaba de ce religie apartinem, spun: a venit, in sfarsit, baiatul. Ha, ha! Nici nu ma supar :). Sotul si-a dorit baiat, e-adevarat, dar nu asta e motivul pentru care avem 3 bebei. Si mereu imi zice: "Daca am fi avut doi baieti, mi-as fi dorit, bineinteles, o fata." Ceea ce mi se pare absolut normal. Si tot la 3 ne-am fi oprit si daca era fata, si la fel de mult i-am fi iubit pe toti / toate 3, indiferent de sex.
Copiii sunt tot ce-i mai frumos in viata noastra, ne fac sa ne simtim impliniti. Si da, suntem egoisti, i-am facut pentru ca iubim copiii si ne place sa fim inconjurati de copii. Sa fie lumea plina de copii fericiti :). Si nu ne-am gandit (prea mult - nu suntem total inconstienti :) ) daca vom avea destui bani sa-i crestem (caci dragoste cu siguranta avem), daca merita (cum adica? sigur ca merita!). Si in niciun caz n-am facut un copil pentru celalalt. Da, consider ca pentru un copil e mai bine sa aiba frati (insa nu e obligatoriu), dar de aici pana a face un copil pentru altul... pai cum? ca si cum i-ai cumpara o papusa?
Am intalnit persoane care ne-au pus atatea intrebari puerile sau rautacioase, incat nici n-avea rost sa le dam importanta sau macar sa le tinem minte, daramite sa ne suparam.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

d merge cu spatele. in 4 labe. bate toata casa. si se uita la mine si rade. si merge...a, face cate 3-4 pasi singurel daca il chemam de la unul la altul. si moare de drag cand il chemi. dar ideal e sa fie obosit ca atunci se concentreaza la mers, altfel uita sa traga un picior. a, si merge ca julia. cracanaaaaaat... mor de dragul lui, incerc un filmulet diseara.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Apropo de ultimele discutii...iaca cea mai frumoasa gargarita din lume...poze cu gargarita mea iubita http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi1Luna

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, dianocica, am citit ca discutati despre "copilul meu = cel mai cel?" Stiti cum imi spune Maria: "Mami, nu-i asa ca pentru tine noi suntem cei mai frumosi, cei mai destepti...? Si nu-i asa, mami, ca in lumea asta mare exista copii si mai frumosi si mai destepti si mai...? Dar nu pentru tine!" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata!
MIHAITA SA CRESTI MARE SI SANATOS,LAVINIA SA TE BUCURI DE EL O VIATA!!!!
CHINICO multa sanatate sa treaca repede,cat despre stiri ,eu am renuntat sa ma mai uit la ele ca ma ingrozesc.
DIANOCICA multumim

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by acs

Ruxandra, dianocica, am citit ca discutati despre "copilul meu = cel mai cel?" Stiti cum imi spune Maria: "Mami, nu-i asa ca pentru tine noi suntem cei mai frumosi, cei mai destepti...? Si nu-i asa, mami, ca in lumea asta mare exista copii si mai frumosi si mai destepti si mai...? Dar nu pentru tine!" :)

hai mai...ce vrei sa-mi faci? sa plang? sa urlu? foarte emotionant....Nu cred ca ti-am mai zis dar imi place fffff mult numele "Maria". Si pe mine ma cheama asa dar nimeni nu m-a strigat "Maria" desi mi-ar fi placut foarte mult. Al doilea nume fiind "Mirabela" toata lumea mi-l poceshte "Bela, Miruna, Mirutza, Nemira, Mira-m-ash, Mirabelle, Mirandolina".

YAGMUR, DIANARUS, mai fetelor, eu-s femeie seriosa, la casa mea, cu copil, cum era sa mai tin pe "public" pozele alea? glumesc...le mai las un pic pe public pt voi...asadar www.flickr.com/photos/9154068@N07/611989845/in/set-72157600465454443/" target="_blank">marani la revelion... ( costumatia fu achizitionata de la un second hand..nicaieri nu gasesti haine d-alea )...tipul de langa mine e un bun prieten, tata responsabil, cu o meserie super in Canada...In restul pozelor apare sotul imbracat in Mos Craciun si diverse ipostaze in care apar eu.

CHINICO, multa sanatate!
Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Lavinia sunt un porc.

La multi ani fiului tau Mihaita cel viteaz, sa creasca mare si sanatos, ca de restul are grija mama..

..am intrat de la munca. ca sa plusez. ca pot, de ce nu..

el-ul nu are viroza aia. are gripa. de-a binelea, ca tocmai s-a intors de la doca de familie.

eu sunt la birou, ca-mi mere bine azi, si nu-mi ies calculii...ba iese cu + 116,58...ba iese cu -0,77...

au venit aia cu geamurile. cu geamul. da' e mare, vreo 5 m....si imi cad in hol bucatoaie de caramida de sticla. si nu prea mai e geam pt. o vreme pe ziua de azi, ca sa spun asa...si e frig tare....

cel mult de doua ori pe an nu pot sa dorm. oricat as fi de obosita. dom'le si nu pot si nu pot..
nr. 1 a fost azi noapte.
poate pt. ca am dormit precum bubamara in brate la a ei mamuca cu o zi inainte..
ideea principala e ca am in spate cam 3 ore de somn.

frate-miu cu wife to be (pentru cei care nu au auzit niciodata limba lituaniana pot sa va spun ca e un deliciu. n-am auzit asa ceva in viata mea! )au fost treziti din dulcele somn al diminetii de bubuiturile din hol.
cam nedormiti tinerii....

pe bea biata am pasat-o iar bunicilor.

daca mai comentez cumva de soacra-mea sa-mi amintiti ca e fata de gasca la nevoie..

cocosul face in lituaniana kakarigu.

Mergi la inceput