Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

imi dati si mie parola sa pun si eu o poza pt 8 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

gata, in sfarsit Matei s-a invata sa stea si cu mama ! Nu mai plange ca in prima zi. Nu m-am asteptat sa planga, nu stiu ce il apucase caci mi se paruse ca e foarte sociabil ...la cati musafiri am avut noi saptamanal, botez facut la 6 luni etc. Dar se pare ca drumul asta acasa, stat la Chisinau si acum la mama fara sa il aiba si pe taticul lui iubit langa el ...a fost un pic prea mult.

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

spunea cineva de revista mami special ca are multe retete ... azi nu am reusit sa o gasesc ! A aparut demult ??? Mai am sanse sa o gasesc ?

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Aliona de ce nu folosesti pasta de dinti cand pentru Ilincuta ??? Doar cele speciale de copii am inteles ca nu sunt o problema daca le inghit. Eu i-am luat una care nu contine fluor caci deja ii dau fluor sub forma de tablete si stiu ca trebuie avut grija sa nu fie prea mare cantitatea caci poate strica dintii...Ce e drept nu ii spal dintii dupa fiecare masa si ideea ta cu tifonul e buna , dar totusi nu trebuie si pasta de dinti (fie ea cu sau fara fluor ?)

Pupice de la noi!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

martuza merci de parola.
am si eu 2 intrebari:
1) cum creez un subdirector pe webshots?
é) cum se sterge o poza de pe ac site? am pus o poza de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Aliana am vazut pozele si nu potsa spun decat atat E SUPERB.
Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
E la fel de exotic ca Mousa al lui Madmat.M-am topit cans l-am vazut.Era atat de mic cand l-am vazut ultima oara....of ce mai trece timpul.
raspun la intrebari
1. da upload more si alegi in dreptunghiul cu nuem de albume "create new album" dai nume si faci upload acolo.
2. te loghezi si vezi ca p efoto in dreapta jos e un "x" intr-o casuta mica dai click pe el si stergi.
Sper ca am explicat bine.
Sunteti in Bucuresti?

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

Fetele care vreti sa slabiti, ia uitati o reteta usoara si cu rezultat garantat

cura de slabire 35kg/saptamana...

Dieta saptamânala

Luni
Dimineata: coaja a doua oua
5 firimituri mari de pâine
Prânz: 4 sunci de albina în foietaj
1 cotor de mar
Cina: 1 ora de jogging

Marti
Dimineata: o firimitura de ou prajit
Prânz: doua boabe de mazare si o fasole
1 sâmbure de pruna
Cina: 20 de flotari

Miercuri
Dimineata: 2 fulgi de porumb
Prânz: inspirând nu prea adânc, miros de friptura
coaja unui cartof mic
1 lingurita de iaurt
Cina: 1 ora de urcat pe trepte

Joi
Dimineata: lapte degresat 1/18 litri
Prânz: 1 frunza de spanac cu doua oua de musca
sucul unei cirese
Cina: 23 de flotari

Vineri
Dimineata: 1 lingurita de miere de albine
Prânz: 3 oase de pastrav
2 coji de cartofi fierte cu sare
3 afine proaspete
Cina: 1 gura de aer de munte sau de mare

Sâmbata
zi de post
1 lingurita de pesmet

Duminica
Dimineata: 6,75g seminte de floarea soarelui sau dovleac
Prânz: tocanita din palaria unei ciuperci
Cina: se sare...
Pofta buna!

Daca tot e liniste pe aici si puiul meu doarme, citesc niste fete tare tzacanite ( Mica tziganiada), sunt mortale fetele astea.
La ele am gasit reteta minune.

Crina si Maya Georgia

chiar ma pregateam sa o notez
doamne ce m-am mai distrat

AM prins si eu calculatorul la ai mei,.....in sf le merge netul....
Suntem la Petrosani.....manine plecam la TM La Winnie ii palceaici parca doarme mai bine noaptea dar cu mancatul tot asa crize facemn......offffffffffffffffff

Am vaz ca ziceti de furat de prin masini....noua ne-a spart-o anul trecut dupa revel tot dein fatza blocului dar ne-au furat doar fatza la cas.....

Am o intrebare poate lucreza careva in asigurari: ce fac cu scaunul de masina ?dac-l fura? ca e maxi-cosi si am dat 1500 ron pe el , nu prea m-ar coafa sa-l fure....si e si greu ca naiba sa-l tot duc in casa.....si sa-l fixez la loc.....oare sa ma duc la asigurari sa vb cu ei?Ca avem casco dar de unde stiu aia de scaun?

Acuma am o dilema il bag in casa pana aflu cevba......noroc ca stau la parter altfel faceam flotari cu el in bratze

Va pup si revin de la TM

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Lumi_Nag!!! sa fii sanatoasa si fericita cu cei dragi tie.

Noi azi am fost la o prima aniversare unde a participat si raresoi. Ia uitati-l ce funny e.

Am citit multe pagini, nu mai tin minte sa raspund asa ca zic pe sarite ce imi amintesc.

- si rares da din cap ca si cum ar zice Nu, se distreaza cand face asta si cred ca e noua lui descoperire. Inca nu ma panichez desi si mie mi se pare ca uneori parca e de la casa de copii.
- si rares se arunca, vineri s-a aruncat din pat, fix pe jos, deci am si io copil proaspat cazut, in cap zic io ca era rosu pe o parte la cap.
-periez dintii lui rares doar cu periuta, fara pasta deocamdata, din comoditate cred ca fara pasta.
- voi pune coperta la fiecare album de pe webshots o poza neutra, gasesc io ceva, asta ca sa nu mai existe niciun fel de discutii.

Vazut printre poze un Mousa calare pe covoare, un Rayan foarte expresiv, un Radu carliontat.

La Multe Luni sarbatoritilor zilei de 24

gata, am uitat restul

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara - am venit....fara brad, dar bani am cheltuit - pe ce nu stiu

Magdutah cind am citit ca ai fost in Chisinau era sa cad de pe scaun - cum mama vii pe la noi si nu zici nici pis, sau ai zis da nu eram eu pe forum - mda nu am fost, da tot te bat - ca imi pare rau, veneam la intilnire si la aeroport.

Despre pasta de dinti - sotul meu e de parerea ca pentru periajul dintilor cel mai importnat este cum periem dintii nu cu ce, aici este vorba atit de periuta de dinti cit si de pasta de dinti, chiar si noi cind cumparam periuta de dinti de ex. - el alege cele mai simple modele - fara variante cu ceapa si ursul al(vorba lu nashu)Acest principiu il aplic si la Ilinca - si pasta de dinti nu o folosim. Sunt multe chestii, poate si domenii in care ducem discutii aprinse (eu si sotul) - in domeniul dintilor - stiu ca este cel mai bun si il ascult - sper sa nu citeasca(ii vor creste urechile)

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Aliona,
lasa mai bine ca nu ai stiu ca ai fi stat si tu ca tata socru de la 14 la 18 la aeroport (asta vineri) sa te intrebi de ce nu mai ajung si pe unde sunt !!! Erau disperati cu totii ca nu dadeau de noi! Ei stiau ca ajung mai devreme... eee povestea e lunga ... si un pic distractiva!

Insa am fi putut sa ne vedem si luni si marti cand mi-au ajuns bagajele! Si acum ca sa te distrezi un pic imagineaza-ti cum m-am descurcat eu cu vamesii care imi vorbeau numai in rusa iar eu nu stiu decat cum se spune la "buna ziua"!!!

Eu am spus ca vin (daca imi amintesc eu bine ... ) dar a fost din scurt totul. Insa promit ca data viitoare stau si mai mult si ai sa afli si tu cu siguranta!!!

Retinut partea cu splatul pe dinti ... cum ajung acasa la sot trec la partea practica! Aici imi e greu cu toate: si cu baia si cu masa si cu somnul ! Noroc ca am primit macar carutul cu imprumut !

Pupici multi si nu fi suparata ... deja mama soacra plange ca am stat numai 4 zile si pe alea le-am petrecut prin aeroport !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput