Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - m-am amuzat cu site-ul acela...super tare...desi de vreo 3 ori am tot incercat cu alte si alte poze dar tot asa da rezultattul....ca este la jumatate, jumate eu - jumate taxu!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am reusit sa pun pe site pozele cu Mathias si Patricia, inca nu le-am pus ale Narcisei si Mariei de gety, n-am avut timp dar sa stiti ca le-am primit.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello hello

Mira multumim
xandrutza aici sunt, dar de azi dimi tot citesc cate un pic asa printre activitatile de la lucru si abia acum am terminat.
ionica multa sanatate puiutei mici si sa nu mai treceti prin asa ceva!
Multa sanatate si lui Sebicu si refacere rapida!
vazut multe bucurii frumoase: Narci cretulina dragalasa foc, Vlad cu breton. Andra si eu zic ca Vlad seamana cu tine in proportie de 79,99%, dar are ceva si de la tati
pufymic pe la ce ora ai facut clatitele ieri? cred ca a fost telepatie ca si eu am avut cerere pentru ele. A fost tare simpatica Patry cum a papat ea jumate din una, iar cand nu i-a mai trebuit a pus-o tacticoasa pe pe gresie in bucatarie si a plecat sa se joace.
lexi iti tin pumnii sa gasesti cat mai repede locuinta.

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Am mai primit poze cu Teodor, Adelina si Vladut, o sa le pun diseara pe site.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am recuperat tot,dar io sunt intr-o stare de-mi vine sa ma leg de bec (tinand cont ca am avut si rusii)
Copilul cred ca vrea sa ma bage la Socola,ai place la nebunie sa faca ce-i zic io sa nu faca.Strang dupa el olalele si cutiile din bucatarie de 30 de ori/zi,cremele de fund is dinti din sertarul de langa pat de 50/zi,televizorul din sufragerie il aprind dupa el de 150/zi,jucariile de 500/zi; apa,ceaiul,laptele de 200/zi plus ca-i place tare sa-l tina invers sa curga continutu pe jos;hainele din sifoniere si pantofii de 350/zi si sa mai continui oare.
Fac mancare de 2-3 ori pe zi si el nici o lingurita nu se sinchiseste sa ia,vrea numai lapte am inebunit,nu mai pot.Am momente in care ami vine sa-l scutur sa-l pocnesc,dar credeti-ma ca imi zmulg parul din cap sa nu o fac.Ma facut rau de tot cu nervi,este atat de obraznic de nu-i mai stau in urma.Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac,sunt intrata rau de tot in acel borcan,nu mai suport sa fac in fiecare zi,minut,secunda aceleasi treburi.
Poate ca din cauza asta nu mai am rabdare,m-am plictisit,m-am tampit si indobitocit acasa facand acelasi lucruri.
Nu stiu daca mai e altcineva in starea asta sau a-ti trecut prin ea,dar vreau sa ies ca mi-e si frica sa nu reactionez gresit.

Atat deocamdata....

ps A revenit si DA,nu stiu ce creme sa mai folosesc,are niste zone (pete) care are pielea super uscata,asta numai pe torace (fata,spate).Fierb ceai de galbenele il clatesc,pun bicarbonat in apa,il spal cu atoderm,il dau cu trixera.
La fund daca a facut caca si a stat 5 min (nu l-am simtit sau am avut treaba in momentul ala)face niste rani ca-i iese si sange,deci credeti-ma nu mai mult de 5 min,apoi stergel,spala-l, unge-l,lasa sa respire pielea si fa-l bine.Acum de cand mananca numai lapte face si de multe ori.....Oare o sa-o scot la capat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi Va doresc sa gasiti cat mai repede locuinta! Si, binenteles, sa rezolvati si cu netul foarte repede
Alexutza, si mie mi-a iesit tot asa, dar am auzit la alte mamici de procentaje diferite.
Mirabela, daca e nevoie de alta poza, sa-mi spui, eu ma chinui, poate imi iese una interesanta, dar Narci nu prea sta la pozat. Pacat ca aceea a iesit asimetrica...
Ramo, pupici Patriciei.
Sephora, cred ca ai nevoie de o vacanta, sau cateva iesiri, singura sau cu prietenele, sau chiar cu sotul, dar pentru asta ar fi nevoie sa stea cineva cu Matti. Si Narcisa tine biberonul in jos si stropeste, inchide si deschide televizorul, imprastie prin toata casa... Am noroc ca accepta mancarea fara probleme; eu doar rar ii mai gatesc separat, fac mancare mai dietetica, mie imi pot pune sare suplimentar, sau condimente, in farfurie. Deci am mai redus timpul la bucatarie. Cand imprastie prin casa, nu ma reped sa strang imediat, ca oricum le va imprastia din nou, in timp record. In schimb cand ma apuc de strans, o iau dupa mine si o provoc sa ma ajute, am avut surpriza de-a o vedea cum reactioneaza pozitiv. Acuma sa nu te gandesti ca eu sunt mereu zambitoare si deloc stresata ca nu e asa, am si eu momentele mele, dar incerc sa le depasesc.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, baitelul activ. Dar de la ce face ranile la fundulet? Vezi ca Mephala si-a tratat baietelul de dermatita atopica cu tratament homeopat.

Xandrutza, interesant site, are mai multe, iar Mariei i-a iesit ca seamana mai mult cu taica-su numai cu 3%

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Am pus toate pozele primite pe site, asteptam si de la celelate Bucurii, mephala sper ca nu te superi ca am pus linkul cu site-ul baietilor tai cand dai clic pe poza, asa s-a facut la majoritatea, e ok asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Sephora - Doamne incerc da-mi dau seama ce e acolo pe capul tau, desi clar grasanu nu se compara cu Matti la energie....poate ti-ar trebui macar cateva ore sa te relaxezi, sa te duci in alta parte, la vreo prietena, sa-l lasi pe pitic cu altcineva si tu sa mai iei o gura de aer...
.....te cred ca te simti epuizata facand acelasi lucru over and over, dar gandeste-te ca asa facem noi toate, cica asta se numeste a fi mama de pitix terorix (cel putin la varsta asta!)

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, dar mult mai scrieti. Abia am reusit sa recuperez tot de cand nu am mai apucat sa intru.
Am fost si noi ieri la votare, Rares a umblat prin toate cabinele de vot si a reusit sa sperie si o cucoana care nu se astepta sa ii fie violata intimitatea taman la votare, a facut pa si pupici la toate gagicile din ptima sala (adica la uninominale), apoi si la a doua sala si cand sa plecam le-a mai pupicit o data pe cele din prima sala, ca nu putea sa treaca pe langa usa fara sa mai intre putin. In timp ce eu rasfoiam buletinul de vot el tot citea cu degetelul pe formular si nu ma lasa sa dau pagina de mi-era teama ca o sa rupa formularul.
Azi noi ne-am facut pasapoarte ca mai avem putin si plecam in concediu, a fost tare cuminte la pozat dar a stat cam suparat si cam incordat ca era tare curios ce ii piuie nenea in cap o jucarie.
Sephora parca ma vad pe mine acum 2-3 saptamani, te inteleg perfect, ce pot sa iti mai spun decat rabdare de fier ca este o perioada (mai mica sau mai mare) si va trece. Pe Rares l-a tinut 2 saptamani si nu i-a trecut nici acum total. Parca il descrii pe Rares in tot ce face mai putin partea cu mancarea ca macar acolo noi stam bine, numai ca vrea baiatul sa pape singur si ne certam la fiecare masa ca se raceste mancarea pana papa el si asa mancam la 2 linguri: el cu una eu cu alta.
Si Rares imi imprastie toata ziua oale, jucarii, haineprin casa. Eu sunt maniaca cu o curatenie si le strang continuu in urma lui si in 2 secunde o iau de la capat, mai bine zis nu termin intr-o parte bine ca incep in alta. Cand plecam afara ca sa las si eu casa cat de cat aranjata il pun in carut si asa strang repede cateva jucarii in urletele lui. Si eu il iau de manuta si incepem sa facem ordine, uneori ma ajuta, alteori se enerveaza cand vede cum dispar jucariile de pe parchet si sunt asezate pe raft sau pe paturica lui. Oricum, cu o curatenie nu mai terminam niciodata, eu am si 4 camere si sunt de-a dreptul disperata cu atata aspirat si spalat pe jos, mai ales ca noi tinem toate usile deschise si Rares misuna peste tot.
Ionica bine ai revenit la Bucurii, imi pare rau de atania voastra, tare greu trebuie sa fi fost. bine ca nu ai fost in Romania ca aici va umpleati si de paduchi si raie sau mai stiu eu de ce.
Vazut frumusetile patriei (a se intelege ingerasii nostri dragi) in poze.
despre noi nu am mare lucru ce sa va mai spunem decat ca si noi exersam zilnic mersul cu spatele, mersul cu mainile la spate tantzosi si dansatul (adica invartitul), doarme un pic mai bine noaptea (exceptie sambata noaptea cand s-a trezit de 10 ori si dim la 6.30 a fost in picioare. Tot atunci am avut si un meci zdravan cu tati care a dormit binemersi pana la 9 cand l-am trezit sa mai treaca si el la copil pe care ma chinuisem sa il tin in camera sa nu faca galagie si sa ma duc sa dorm si eu o jumatate de ora si el a schimbat copilul si l-a scos in hol la jucarii iar el s-a bagat la net repede, asa ca din c... somn la mine, asa ca m-am suparat tare ca nu a binevoit sa ma lase si pe mine sa ma odihnesc si toata ziua am trantit si eu si am bufnit ca sa vada si el cum fac eu cand sunt obosita. Ziua tot un dezastru, doarme cate 15-20 de min, exceptie facand in week-enduri cand este tati acasa si doarme si cate 1.45 ore de zice tati ca sunt eu nebuna si ca cccopilul doarme f bine.
imi cer scuze ca nu am raspuns la toata lumea, imi pare nespus de rau ca nu am timp sa scriu mai multe, dar scriu deja mesajul a doua oara ca prima oara mi-a stins Rares calc asa ca va pup si va doresc numai bine.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput