Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

am.vazut.pe.maria.exersand.mersul
darius.merge.cu.spatele.in.picioare.de.vreo.luna.s.face.niste.piruete.cand
danseaza.ca.eu.as.ameti.daca.as.face.ca.el
cred.ca.mamicile.de.bucurii.sunt.cam.obosite.dup.sf.de.sapt
eu.va.pupez.va.las.cafelutza.pt.toate.s.va.urez.o.sapt.s.o.zi.minunata
poate.ne.mai.auzim.mai.tarziu.ca.am.logoree.astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

ionica, imi pare rau de ce vi s-a intamplat, dar nu cred ca e corect sa dai vina pe spitalele de aici, sau pe cabinetele medicale. in nici un loc de pe lumea asta nu-ti poate baga copilul intr-o cupola de sticla, pt a nu lua virusi. Asta e, in cabinetele medicale merg o gramada de copii bolnavi, nu se poate asigura fiecaruia camera separata de asteptare . Iar spitalele de aici sunt super sterilizate si curate, poti "linge macul2 de pe jos. Am fost si eu in sectia de copii, arata ca intr-un hotel. si intr-o camera stau cate 2 copii, ce pretentii ar trebui sa mai avem??

Te rog sa nu te superi pe mine, dar nu vreau sa transmitzi o imagine gresita - au multe baiuri nemtzii astia, dar cand e vorba de sistemul medical, nu cred ca avem ce comenta...

Gety, curand se va intampla si la voi 2minunea2, atunci cand te asteptzi mai putzin. Ati incercat tu si sotzul tau sa stati la un metru distantza unul de altul si sa o lasati sa "umble " intre voi, pt mai multa sigurantza?

O zi faina la toata lumea!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, asa sa fie cum ii urezi tu!

AdinaF, am incercat, dar cand simte ca o tin de subbrat sa o trimit catre taica-su, se lasa de fundulet in jos. Am hotarat sa n-o mai plimb de manuta, sa nu se invete fata plimbata si sa se descurce singurica.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ionica, imi pare rau pentru ce vi s-a intmplat, va dorim multa sanatate!
Lili, m-ai amuzat cu procentele tale, apropos stiti ca exista un site care calculeaza cat la suta seamana copilul cu fiecare dintre parinti?
Andra, eu zic ca seamana cu amandoi Vladut, in ce proportie... asta nu mai stiu...
Pufy, mai ai clatite?
Adina, Alexutza, buna dimineata si voua.
Multumim tuturor celor care ne-au admirat buclisoarele, pentru aprecieri si cuvinte frumoase. Va pupam!
Cristina, nu te-am vazut in dimineata asta, cum te simti?
Lexi? Monique? Ramo? Florina?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Gety, va tin pumnii. E bine ca o lasi pe Maria sa se descurce singurica. Ai sa vezi ce repede o sa-si dea drumul la mers
Nu v-am spus, Narcisa a descoperit mersul cu spatele; face piruete, dupa care bineinteles ameteste si se prelinge pe covor - nu face multe, 1-2, dar pentru ea sunt suficiente. Si merge in genunchi.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Lili, m-ai amuzat cu procentele tale, apropos stiti ca exista un site care calculeaza cat la suta seamana copilul cu fiecare dintre parinti?

poze cu noi

Si care e acel site???? Nu de lata dar vreau sa ma asigur ca este intr-devar asa cum zice toata lumea in proportie de 99,99% sotul!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Alexutza, uite www.myheritage.com/FP/Company/celebrity-collage.php" target="_blank">link-ul

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Unde???

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Lili, vezi mesajul de mai sus, i-am pus link-ul Alexutzei. Tot acolo va arata si cu ce vedete semanati... Trebuie sa va inregistrati, e free.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eloise, mie Vladut mi se pare ca seamana clar cu tine! Sincer, nu mi se pare ca seamana cu tatal lui, dar chiar deloc. Dar vad ca restul fetelor au alta opinie deci poate ma insel. E foarte dulce cu breton!
Xandrutza, Narci e superba, mor dupa parul ei!
Gety, eu zic ca nu mai trebuie sa astepti mult pana sa prinda Maria curaj la mers singurica. Eu estimez vreo 2 saptamani. Se baga careva la vreun pariu?

Lasand gluma la o parte eu sunt super stresata ca nu gasesc locuinta! Ma ciocnesc de tot felul de probleme la care nu ma asteptam. Cea care ma seaca cel mai mult e ca unii proprietari nu accepta copii!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput