Märitatä si indrägsotitiä de un altul ???!!!
Ce ati face voi fetelor dacä fiind märitatä v-ati indrägostii de un alt bärbat ????
Raspunsuri
Oana_B spune:
Mi-as revizui casnicia ca sa vad de ce a fost posibil ca maritata cu unul s-a intamplat sa ma indragostesc de altul, nu m-as gandi imediat la divort.
Oana_B
lulu77 spune:
draga GABRIELLE,
In primul rand cred ca ar trebui sa stai si sa te gandesti ce anume a permis aceea fisura in casnicia ta,ptr este clar o fisura, de ai putut sa te indragosteti de un altul.verificati dragostea fata de sotul tau.poate nu este dragoste fata de celalalt,poate este o pasiune trecatoare. nu-ti rata casnicia,daca nu merita. gandeste de 2 ori inainte sa faci un pas gresit. mult noroc si putere in continuare. te pup.
LULU
nadina spune:
Copii din casatorie sunt? Pentru ca asta schimba radical datele problemei.
Pupi.
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)
ani35 spune:
Draga Gabrielle,casatoria reprezinta un compromis care se presupune ca are ca baza...dragostea,in principiu.Ce as face?Cred ca,inainte de toate,as fi sincera cu mine,facand o revizie a sentimentelor;nu cred c-as putea mentine doua relatii in acelasi timp.Oricum,dintotdeauna am apreciat respectul,in fata unei pasiuni, care poate tine cat arde un foc de paie.Eu sunt casatorita de 12 ani si,pentru nimic in lume nu as schimba casnicia,pentru o pasiune.Acum,depinde de cazul fiecareia dintre noi,de perechea cu care impart patul in fiecare seara.Nu poate fi vorba de alb sau negru,ar fi multe de discutat.I-ti doresc multa intelepciune si fie ca ,orice decizie ai lua,sa nu aiba nimeni de suferit
sasuke spune:
Gabrielle29 : subiectul este foarte asemanator cu "viata ca-n filme", al mignone ... deci raspunsurile de acolo sunt valabile si aici ... si in plus, tu ai pus o simpla intrebare, o provocare eventual, pt. ca nici nu ai precizat daca ti se-ntimpla tie, altei persoane, sau e o intrebare pusa asa, sa mai treaca vremea ...
petruta spune:
Intrebare ipotetica ? Vrei "filosofie" pe aceasta tema ?
S-a facut o dezbatere ce caz concret.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Aurelia spune:
Eu nu am citit subiectul cu "viata c-an filme" asa ca postez aici,Pai mai intii sa nu crezi ca nu m-am gindit ca poate aparea si asa ceva in viata,ba bine ca da orce este posibil si oricit ni s-ar parea ca am intilnit 'omul visurilor noastre" intr-o buna zi se poate intimpla sa revenim un pic asupra acestui lucru,nu mai stiu cine ,un profesor parca ne explica odata ca uneori se intimpla in viata ca atunci cind iubim sa ne casatorim cu persona (normal nu?!) iar apoi dupa ani si ani sa intilnim pe altcineva de care sa ne indragostim din nou ,altfel zicem noi!!!!si el zicea profesorul ca in viata exista aproape intotdeauna "cineva" cu care ne vom "potrivi" ceva mai mult si mai bine decit cu persoana de care ne-am legat prin casatorie ,apoi zicea el unii dintre noi intilnim acest "cineva" altii nu!jumatatea un pic mai perfecta decit perfect!!!!Sa revin la mine ,daca mi s-ar intimpla asa ceva eu zic ca am inca destula putere s-o alung ,s-o strivesc sa fug poate pt a-mi proteja casnicia !!!!!!!de ce? pentru ca sotul meu este un om minunat cu un suflet atit de pur ca cel al copilului meu si niciodata ,dar niciodata nu as vrea sa-i fac nici cel mai mic rau as prefera sa sufer eu decit sa-l fac pe el sa sufere!!!!!!!si apoi ,dar apoi mai exista un lucru!!!!!cind vad bucuria din ochii copilului meu atunci cind ne luam in brate si-l punem si pe el la mijloc,eu ma "prabusesc" de bucurie in adincul sufletului meu ,,,pentru nimic in lume nu as distruge aceasta bucurie a noastra!!!!!!acest ceva unic care ne sudeaza!!!!"Asa sa-mi ajute dumnezeu"
AuraGalerne
danis spune:
eu cred ca e usor sa zicem "as face asa"; am vazut de multe ori ca daca sunt pusa in fata realitatii acel "as face asa" nu mai este valabil;
as vrea sa vad raspunsurile unor persoane care au trecut prin situatia amintita, daca vor sa vorbeasca, desigur ...
Grace spune:
Eu mi-as analiza constiinta si inima si as decide ce vreau sa "pastrez" si ce sa "arunc".
cl spune:
Gabrielle 29, de unde stii cum va reactiona "celalalt", atunci cand veti imparti nu numai momentele placute, dar si greutatile vietii? In casnicie trebuie sa faci compromisuri si are si momente de plictiseala, asa este! Dar dincolo de gard... Am citit, mai demult, un articol intr-o revista, care, la un moment dat spunea ceva de genul asta "... daca vedeti ca vecinul este mereu cu zambetul pe buze, amabil, dragut, duce mereu flori nevestei, nu va agitati inutil! Fiecare are partile lui bune si proaste. De unde stiti ca nu creste crocodili in casa?" Asa ca draga Gabrielle 29, reflecteaza bine, nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard, ca nu se stie!
Claudia