Märitatä si indrägsotitiä de un altul ???!!!
Raspunsuri - Pagina 2
bebi spune:
Eu sunt foarte radicala daca sunt si copii la mijloc: merg mai departe cu sotzul meu si incerc sa remediez ruptura dintre mine si el.( ca invers nu s-a pus problema).
Daca nu sunt copii, atunci exista doua situatii:
- "foc de paie": il aprinzi, se consuma, se stinge repede
- dragoste- si atunci imi urmez visul, viata e traita doar o data si merita sa platim orice pret pt a fi fericiti.
Parerea mea... puteti sa dati oricat cu pietre.
catalina si o mamica fericita
Love is all around
Marunzika spune:
Eu refuz sa cred sau sa-mi inchipui macar, ca asa ceva mi se poate intampla! Dar daca totusi...incerc sa-mi salvez casnicia!
Elenalove27 spune:
Eu am fost maritata si in acelasi timp m-am indragsotit de o alta persoana ,,,si asta sa datorat fostului meu sot,,,nu dau vina pe el ,,,dar pot spune caci atita timp cind cineva nu iti acorda atentia dorita ,,adica sa te simti sotie ,,atunci totul se destrama...asa ca atunci cind te indragostesti de o alta persoana si esti maritata asta se poate datora poate din cauza neatentiei de care ai nevoie din partea sotului sau bineinteles sotiei !...
Va pupic
Elena cu burtica si sotul AL
mihaela_s spune:
Si eu am fost maritata si m-am indragostit de actualul meu "sot" (nu suntem casatoriti dar locuim impreuna de 1 an si jumatate, iar peste 2 luni se va naste bebe al nostru)in timpul fostei casnicii.Ne-am cunoscut pe net si in momentul cand ne-am intalnit relatia mea cu sotul era la pamant, altfel nu as fi acceptat sa ne intalnim, iar casnicia lui nu mai insemna nimic pentru el. Am o fetita care la vremea divortului avea 4 ani si jumatate, acum 6 si jumatate; eu am fost cea care a intentat divortul, pe motive de incompatibilitate, el deja se mutase de langa noi(locuiam de 6 luni cu parintii mei).
In momentul in care l-am intalnit pe EL, am stiut ca este ceea ce cautam de fapt, iar relatia cu sotul meu incepuse sa se deterioreze de cativa ani buni, desi el nu-si dadea seama de asta. Stiu ca oricum as fi divortat, eram hotarata, poate nu atat de curand, dar cu siguranta as fi facut-o.Iar el a acceptat divortul doar pentru ca isi inchipuia ca nu ma voi descurca singura(nu stia de EL, a aflat abia dupa divort), iar cuvintele lui dupa pronuntarea divortului au fost:ai divorat tu acuma, dar tot la mine vei ajunge, nu gasesti altul mai bun.
Ok, asta a fost povestea mea legata de subiect, nu vreau sa va plictisesc.
Pa,pa
mihaela
Elenalove27 spune:
Mihaela ,,,acele vorbe care fostul tau sot ti lea spus tie le-am auzit si eu de la fostul meu sot....dar niciodata nu sau indeplinit,,,hehehe !!!
O zi placuta
leda spune:
Gabriele29: Se poate intimpla oricui si cred ca cele care nu doresc acest lucru stiu ce zic, dar se poate intimpla. Nimeni nu-ti poate spune ca atunci cind te-ai casatorit ai facut acest gest cu persoana care-ti era destinata (poetic spus:sufletul pereche). Daca acesta apare ulterior atunci intervin si problemele. Nu cred ca neaparat s-a intimplat ceva in casnicia ta, desi poate felul lor de a iubi difera de al nostru si de pretentiile noastre de a ni se spune si arata in fiecare zi acest lucru. Totusi, daca s-a intimplat ceva intre voi mai grav, atunci abia trebuie sa devii mai circumspecta, pt ca s-ar putea ca tocmai neintelegerea vs sa te trimita la altcineva. Nici nu ai spus daca vrei sa renunti la sotul tau, sau ce alte intentii ai vis a vis de celalalt. Eu cred ca alegerea iti apartine si nu trebuie sa fi neimpacata cu ce ti s-a intimplat. Asa trebuia sa se intimple si totodata nimic nu este intimplator. In legea umana s-ar putea sa fi vinovata, dar in legile Universului a iubi inseamna ridicare in nivel spiritual. Alegerea este a ta, dar vreau sa-ti spun ca tu indragostindu-te de altcineva, deja te-ai schimbat si schimbindu-te tu il vei schimba si pe sotul tau si pe cei din jur. Iti doresc sa-ti gasesti calea si sa fi fericita si tu si toti cei pe care-i iubesti. Mai vreau sa-ti spun si gata inchei ca poti sa iubesti pe cineva fara sa fie linga tine si ca poti sa iubesti doi barbati in acelasi timp.
criss spune:
Mi-a placut atat de mult cum ai scris, Leda!
Este adevarat, poti sa iubesti chiar daca esti departe de acea persoana.
Daca iubesti cu adevarat, chiar daca suferi, nimic nu poate compara cu "fluturii " pe care-i simti in stomac, nimic nu se compara cu privirea ce rade fericita cand te cufunzi in adancul ei....devenind doar "noi si..........restul"
Asa ca, iubirea n-o vad ca pe un pacat, chiar daca este daruita unei alte persoane decat cu care esti casatorit....tot iubire e si e cel mai frumos lucru din lumea asta, e motorul intregii lumi.
Imi aduc aminte ca am vazut o emisiune la televizor mai demult...nu mai tin minte care...era o doamna de vreo 70 de ani ce-si povestea iubirea...iubirea vietii ei a fost amantul ei timp de 50 de ani, ea a fost casatorita de doua ori, el tot de vreo doua ori ( dar ei doi niciodata nu au fost sot-sotie...doar amanti , desi, recunostea doamna ca au fost "una" toata viata ).
E frumoasa viata prin ciudatenia ei. Dar eu cred ca odata in viata apare iubirea adevarata, o singura data, cateodata mai devreme, cateodata mai tarziu dar e una doar.
Elenalove27 spune:
Criss,, "iubirea este doar una singura " OARE?...eu am simtit iubirea cu adevarat de 2 chiar 3 ori pina acum ,,,deci nu stiu cum simti tu iubirea dar eu o simt la fel de mult cum am simtito si prima data si a 2 oara ,,si de ce nu chiar si acum a 3 oara o simt mult mai tare,,,
Stiu in ani de liceu cind am primit primul sarut ,,,am simtit cum stomacul meu avea acei fluturasi care ma gidilau oriunde...credeam ca un sarut este iubirea cu adevarat ,,dupa ce am ajuns la partea sexuala am simtit cu adevarat ce inseamna iubirea cu adevarat,,deci atunci a fost prima dragoste,,la care ani au trecut si am dat peste primul meu sot la care am simtit exact iubirea care am simtito si la primul meu sarut care l-am primit in ani de liceu...dar ani au trecut si a aparut monotonia in relatia mea familiara si am ajuns sa ma indragostesc de a 3 persoana ,,fiind sotul meu actual ,,si pot avea acelasi simt cum l-am avut cind eram in ani de liceu...deci eu cred ca dragostea nu este doar una singura,,,iubim cu adevarat de mai multe ori,,,eu una am iubit la nebunie cind eram adolescenta si la ora actuala iubesc la fel de mult ....
O zi placuta !!!
moto spune:
Draga Gabrielle,poti sa te indragostesti de alt barbat, dar poate sa fie o dragoste trecatoare sau doar sa-ti placa de el incearca sa mai astepti putin poate citind mesajele fetelor ai sa vezi cu alti ochii situatia asta ....numai bine si noroc....Delia si bb-ul Sebastian
crinuta spune:
Tu ti-ai iubit sotul? Il mai iubesti? Cum e casnicia voastra? Nu cumva aveti probleme si incerci sa evadezi? Esti convinsa ca esti indragostita de altul?
Eu in locul tau as cantari foarte bine lucrurile, deoarece esti maritata, ti-ai asumat anumite responsabilitati.
POvestea este foarte complicata deoarece tu nu ne-ai dat nici un fel de date clare asa ca ce facem noi acum sunt simple speculatii.
Tu esti singura in masura sa decizi ce faci cu viata ta. Tu iti cunosti sentimentele( sau ar trebuie sa le cunosti), iar daca inca nu stii ce vrei ia-ti un ragaz si incearca sa fi cat poti de obiectiva cu tine. Ia-o pe toate partile si analizeaza situatia la rece. Stiu ca este foarte usor de dat sfaturi.
pupici
CRinuta