Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
karligutza spune:
Lavinia poti copia folderul "Favorites" care are in dreptul lui o steluta! nu mapa aceea galbena... pe care il gasesti de obicei pe calea C:\Documents and Settings\denumirea calculatorului tau\Favorites pe o alta partitie daca ai (D: E: etc.etc.) sau pe un CD. Si dupa reinstalarea windowsului copiezi continutul folderului "Favorites" pe aceeasi cale: C:\Documents and Settings\denumirea calculatorului tau\Favorites Si gata! se pastreaza toate linkurile salvate.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Happiness_4_us spune:
Salutare mamici!
Pe ce pagina la miss Odiseea Sarcinii o gasesc si eu pe Anya?
Am cautat 23 de pagini si nimic. Sigur mi-a scapat.
Si... bafta, Anya! Iti tin pumnii!
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
lorinaoo1 spune:
Dra Hook chiar bine ca mi-ai amintit, am votat deja fotografia voastra, ce dragi sunteti voi acolo aliniate toate. Ehh, ce vremuri de burtenie
Multam si pt sfatul in ale pc-ului, s-a rezolvat cu un cd-rw.
Am pus si e3u niste pozici cu Tzontzonica mea pe mailul comun. Sa stiti ca literele sau cifrele nelalocul lor apartin Lorinutei. Ieri ne-aq invatat ea ce saz facem cu F8 ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
Nana, Anya e aici http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16 , in cea mai frumoasa fotografie cu burtici care s-a vazut in concurs: mamicideiulaug2007. Ne-ar placea s-o votezi maxim pe Anya! ![]()
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
CarlaV spune:
Haideti sa va distrati putin:
http://www.cancan.ro/2007-11-24/Veste-bomba-pua-intra-in-DEX.html
Desi eu stiu ca Dictionarul Limbii Romane la care se face referire in continutul articolului nu e acelasi lucru cu DEX-ul din titlu, stirea merita luata in consideratie
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Haideti sa va distrati putin:
http://www.cancan.ro/2007-11-24/Veste-bomba-pua-intra-in-DEX.html
Desi eu stiu ca Dictionarul Limbii Romane la care se face referire in continutul articolului nu e acelasi lucru cu DEX-ul din titlu, stirea merita luata in consideratie.
Gluma e gluma, dar sa stiti ca in noul dictionar ortografic apare cuvantul cu C, al cincilea din sirul mentionat acolo
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Luna1 spune:
Anya multumesc mult. Acum ca mi-ai zis si tu de bine parca ma simt mai bine. Ma duc sa cumpar cereala. Si tu zici sa ingros putin la fiecare masa,nu? Asa as vrea si eu sa fac dar asta imi zisese sa ii dau o masa pe zi de cereale (la lingurita asta dupa ce o obisnuiesc si cresc cantitatea) sa fim sigure ca macar o masa o are in stomac. Acum nu stiu ce sa zic, cred ca incerc cu lingurita si apoi de nu merge bag in biberon.
Pupici multi dulcetei de Anya care nu bea "cafea" si Arinei succesw cu dintisorii.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
CarlaV spune:
Da, asa e, apare.
Pai daca tot se legifereaza toate alea, noi cum mai injuram, ca nu mai are nici un farmec?
Vorbind serios acum, mi-aduc aminte ce ne zicea dl. Pruteanu acum multi ani... cuvintele in sine nu sunt obscene, ele devin asa cand sunt folosite intr-un anumit context si cu o anumita intentie. Facuse niste metafore foarte expresive si deloc deranjante cu cuvinte "interzise"... Ne dadea exemple din Infernul de Dante unde erau niste expresii foarte plastice. Eh, ce vremuri...
aylin_tarcan spune:
oana,
, ai avut dreptate. trebuie cu pacalitul, ca altfel...
lavi
. ce frumos ai spus "gargarita cantatoare"
alina.a, brvo pentru vestile bune!
of, luna. si tu ai avut probleme cu mancatul?
sa pape adelicioasa si sa ramane papa in burtica!
carla, multumim. sper sa mearga si in continuare.
marfa storcatorul. si noua cred ca ne va trebui.
carla, si pe mine ma intereseaza subiectul vaccin. eu iau infanrix. dar preturile variaza asa de mult de la o farmacie la alta!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Anya20 spune:
da, lunito, eu asa as face, i-as introduce o cantitate mica de cereale in biberon, atat cat sa ingroase laptele si sa nu-l mai verse. daca i-ai da o singura masa de cereale, cu lingurita, nu faci decat sa te asiguri ca mananca o masa si creste putin mai bine. dar ea are nevoie de o cantitate minima de lapte pe zi, pt a nu se deshidrata. in plus, acum nu va manca bine cu lingurita. pe la 4 luni jumate-5, ai putea sa-i inlocuiesti o masa cu cereale (ca un piure mai consistent). pana atunci poate se rezolva si refluxul si nu mai varsa, astfel ca vei putea sa ii dai laptele simplu.
nana
, iti multumesc. esti o draguta. chiar ma intrebam ce faci. am vazut pozele voastre...sunt superbe.
lavi, 
ma bucur ca adeluta este bine. nici nu se putea altfel. 
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!