LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 20
dianocica spune:
ruxandra hai mai ca n-am facut atac...inca
. ok, exista necesitati si dorinte. doar ca la varsta asta granita este destul de fina. si mai ales ca ei nu prea fac diferenta intre una si alta. si pt noi e greu...si, cum zicea si donia, la varsta asta nu cred ca exista empatie. el nu se poate pune in locul tau. nu isi poate da seama ca daca tu i-ai face asa lui i-ar displacea. plus ca ii e greu sa inteleaga de ce unele lucruri sunt admise iar altele nu. ok, e de datoria noastra sa ii invatam. diferenta consta in cum o facem.
a, inca una si ma duc
. nu cred in teoria conform careia trebuie sa invete de acum ce inseamna frustrarea ca oricum va intalni si mai incolo...nu cred ca trebuie sa-l superi numai sa vada cum e, sa-i pui mana pe fierul de calcat doar ca sa vada ca arde, sa il lasi sa inghete de frig ca n-a vrut sa isi puna manusi doar ca sa vada ca ai dreptate. eventual sa ii mai si zici: vezi..ti-am zis eu.. (nu zic ca tu asa faci, doamne fereste...doar m-am lasat dusa de val..)
ok, urmeaza o viata plina de up-and-downs, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se loveasca de asta de acum. prefer sa-l tin intr-o lume cat mai buna, cat mai fara suparari, frustrari, nimicuri care sa-l intristeze. pt ca stiu ca atunci cand se va ivi un moment greu il vom depasi impreuna. dar pana atunci...vreau sa-l las sa se bucure de viata, atat de frumoasa cat poate fi pt un copil atat de inocent.
da, poate asta inseamna ca in viata mea nu o sa mai existe multe alte lucruri. si ce? le-am trait pana acum. nu am nimic din ce mi-am dorit sa fac si sa nu fi facut. am trait, am visat, m am jucat, am experimentat. tocmai pt mi-a fost oferita posibilitatea. pt ca parintii mei au facut asta pt mine. mi-au dat libertatea de a face orice, de a nu avea griji suplimentare. acum a venit randul meu sa pot face asta pt cineva. si doamne ce-mi doresc sa pot face cel putin la fel de mult pt copilul meu.
nu zic ca cei care inca mai doresc o altfel de viata sunt mai putin buni ca mine. nu, nici pe departe. dar daca eu am posibilitatea asta, efectiv sa nu imi doresc altceva..atunci o voi face. cu toata inima. pt cel mai scump copil ever.
apropo, copilul vostru nu e cel mai frumos, cel mai istet si cel mai precoce dintre toti ?
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
danutz spune:
Hop si eu la spartul targului...
LA MULTI ANI MARK
LA MULTI ANI DANIEL
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CU MULT NOROC IN VIATA!
Alexandra, Dbunny, sa va traiasca ficiorii, numai bucurii sa va aduca!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ruxandra_sb spune:
Dianocica, sunt de acord cu multe din ce ai spus. Cu unele nu. Dar asta stim amandoua.![]()
quote:
Originally posted by dianocica
apropo, copilul vostru nu e cel mai frumos, cel mai istet si cel mai precoce dintre toti ?![]()
Nu. Sincer nu. Eu recunosc si stiu sa vad ca un alt copil e mai frumos. Sau mai istet. Sau mai curajos. Sau mai descurcaret. Sau mai talentat. Nu-l vad pe-al meu ca fiind cel mai cel.. si nici nu-mi doresc sa fie cel mai cel. E suficient ca-i al meu.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1) www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
apropo, copilul vostru nu e cel mai frumos, cel mai istet si cel mai precoce dintre toti ?![]()
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
ba da
puapam pe toata lumea
Dia1609 spune:
si mai nou, cand o strig "Oanaaaaa" ea-mi raspunde "daaaa, daaaa" ... ca sa stiu unde e prin casa :))... nu e dulce? ![]()
dianocica spune:
quote:da, pe de-o parte e su[er asa. mai ales pt ceilalti
Originally posted by ruxandra_sb
Nu. Sincer nu. Eu recunosc si stiu sa vad ca un alt copil e mai frumos. Sau mai istet. Sau mai curajos. Sau mai descurcaret. Sau mai talentat. Nu-l vad pe-al meu ca fiind cel mai cel.. si nici nu-mi doresc sa fie cel mai cel. E suficient ca-i al meu.
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
ruxandra_sb spune:
.. sa ne intelegem.. cu pleznitul; n-a zis nimeni ca nu pleznesc de mandrie.![]()
Si daca observ&recunosc sa zicem calitatea XYZ la alt pui, asta nu inseamna ca si jumate din XYZ la al meu.. nu ma face cea mai fericita si mandra mama. Gata, gata sa plezneasca. E normal Dianocica sa-ti privesti copilul propriu cu alti ochi.. cu ochi de indragostit. Si nu vaz in asta vreo forma de egoism. Asa ca.. mai cauta! ![]()
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
doradora spune:
Oana a trimis azi mesaj unei colege de la la mai-iunie:
Am fost la eco azi. Partea buna: i s-a dezvoltat bine inima. Partea rea: a crescut prea repede si tb operata in max 1 luna jumate. Tb sa vb cu nemtii s-o programeze...Deci incepe 2008 cu o inima reparata!
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
desiree spune:
ruxandra, eu sincer cred ca la 2 ani poate chiar si la trei ani nu exista diferenta intre dorinta si necesitate..e tocmai acel egoism de care se vorbea mai demult..ei nu se vad decat pe ei insisi si prin prisma lor..paragraful vorbea de un copil de 8 ani rasfatat..cum ai putea fixa reguli si interdictii la 2 ani? da-mi macr un exemplu, tu esti trecuta prin astea cu un copil...
quote:
Originally posted by dianocicaquote:da, pe de-o parte e su[er asa. mai ales pt ceilalti
Originally posted by ruxandra_sb
Nu. Sincer nu. Eu recunosc si stiu sa vad ca un alt copil e mai frumos. Sau mai istet. Sau mai curajos. Sau mai descurcaret. Sau mai talentat. Nu-l vad pe-al meu ca fiind cel mai cel.. si nici nu-mi doresc sa fie cel mai cel. E suficient ca-i al meu.. e un sentiment extraordinar sa auzi o alta mamica laudandu-ti puiul. si nu din obligatie, de complezenta...sa simti ca o face sincer, din inima, fara strop de invidie, fara comparatii.... e minunat. si mi-as dori sa pot face si eu asta mai des. da' nu prea pot diana si
david 03.12.06
si totusi o faci in fiecare zi cu copiii altora aici pe forum si daca nu din onestitate si pt ca asa simti, de ce o mai faci?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
dianocica spune:
desiree, am vazut ca in mod constant cauti subiect de cearta. cu mine. si totusi...macar citeste cu atentie! am zis ca mi as dori sa o pot face mai des. ce intelegi tu de aici? ca sunt falsa si va mint. sanatate si voie buna! si incearca cu ignore-ul ala ca functioneaza daca vrei. eu una nu mai raspund la mesajele tale pe forum. daca ai ceva de clarificat cu mine fa-o pe privat. punct.
deschid eu capitol nou
diana si
david 03.12.06